29 / 03 / 2024

ismail kimyeci kimdir

ismail kimyeci kimdir

Hatay'ın merkez Antakya İlçe Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında vatandaşlara açıklamalarda bulundu. Kimyeci, vatandaşların evlerini ziyaret etti.

Antakya'da atıl alanlar park oluyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci Saraykent Mahallesi’nde bulunan Antakya Belediyesi’ne ait 710 metrekarelik atıl alanın yeşil alan vasfında olması nedeniyle mahalleye park olarak kazandırılacağını belirtti.

Antakya'daki metruk araziler yeşil alana dönüştürülüyor!

Antakya Belediyesi kent genelinde metruk alanların hepsini yeşil alanlara çevirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu bağlamda TOKİ konutları civarındaki 10 bin m2 lik metruk arazi yeşil alana dönüştürülecek.

Kentsel dönüşüm Antakya'nın yüz akı olacak!

Gazeteci Metin Dingil'in kentsel dönüşüm konusundaki sorularına aydınlatıcı bilgiler sunarak yanıt veren Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, süreci tüm yönleri ile izah etti.

Antakya'da kentsel dönüşümle 4500 konut yenilenecek!

Antakya Belediyesi'nin gelecek yıl içinde kazma vurulması işlemine başlayacağı belirtilen Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, bölgede, 4500 konut bulunduğu belirtildi.

İsmail Kimyeci: Antakya'daki kentsel dönüşümde büyük yol aldık!

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarının devam ettiğini belirten İsmail Kimyeci, "Bu konuda kısa zamanda büyük yol kat ettik. Antakya için en güzelini yapmaya çalışıyoruz." dedi.

İsmail Kimyeci: Kentsel dönüşümde büyük yol kat ettik!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Bu konuda kısa zamanda büyük yol kat ettik. Antakya için en güzelini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

İsmail Kimyeci: Antakya'nın tarihi dokusuna sahip çıkılmalı!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, beraberinde belediye meclis üyelerinden oluşan heyetle Hatay Valisi Ercan Topaca'ya ziyarette bulundu. Kimyeci yaptığı açıklamada Antakya'nın tarihi dokusuna sahip çıkılmalı dedi

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu  ne iş yapmaktadır?

İsmail Kemaloğlu kimdir? İsmail Kemaloğlu'un eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Kemaloğlu'un kim olduğu ve İsmail Kemaloğlu'un hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Prof. Dr. İsmail Demir Kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir ne iş yapıyor?

Prof. Dr. İsmail Demir kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. İsmail Demirı'nın kim olduğu ve Prof. Dr. İsmail Demir'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Prof. Dr. İsmail Demir'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar.

İsmail Cenk Çinem Kimdir? İsmail Cenk Çinem eğitim ve kariyeri nedir?

İsmail Cenk Çinem kimdir? İsmail Cenk Çinem'in eğitim durumu nedir? İsmail Cenk Çinem kariyeri ve eğitim durumu nedir? İsmail Cenk Çinem'in kim olduğu ve İsmail Cenk Çinem'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

İsmail Ergun kimdir? İsmail Ergun ne iş yapar? İsmail Ergun eğitim ve kariyeri nedir?

İsmail Ergun'un kim olduğu ve İsmail Ergun'un hangi alanlarda çalışmalar yaptığı araştırılan ve merak edilen konular arasında bulunuyor. Bu kapsamda İsmail Ergun kimdir? ve nerelerde görev almıştır? İsmail Ergun'un eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

İsmail Kazanç Kimdir? İsmail Kazanç nereden mezundur?

İsmail Kazanç ne iş yapıyor? İsmail Kazanç mesleği nedir? İsmail Kazanç nereden mezundur? İşte detaylar!

İsmail Katmerci Kimdir? İsmail Katmerci nerelidir?

İsmail Katmerci kimdir? İsmail Katmerci’nin mesleği nedir? İsmail Katmerci hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İsmail Kapan Kimdir?

İsmail Kapan kimdir? İsmail Kapan’ın mesleği nedir? İsmail Kapan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İsmail Vefa AK kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak, Yeminli Mali Müşavir İsmail Vefa AK kimdir? İsmail Vefa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İsmail Vefa AK'ınn eğitim hayatı nasıldı? İşte İsmail Vefa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

İsmail Çataklı Kimdir? 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çataklı kimdir? İsmail Çataklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İsmail Çataklı'nın biyografisi..

İsmail Tarman Kimdir?

İsmail Tarman kimdir? İsmail Tarman’ın mesleği nedir? İsmail Tarman nereden mezundur? İşte detaylar!

İsmail Tarman kimdir, nereli, kaç yaşında?

Atakule GYO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Tarman kimdir? İsmail Tarman nereli, kaç yaşında? İsmail Tarman hangi görevlerde bulundu?

İsmail Sarıkaya kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı Metin Öztürk'ün asil adayı İsmail Sarıkaya kimdir? İsmail Sarıkaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İsmail Sarıkaya'nın biyografisi...

Bora İsmail Bahçetepe kimdir?

Galatasaray Kulübü'nün yeni başkan adayı Metin Öztürk'ün asil adayı Bora İsmail Bahçetepe kimdir? Bora İsmail Bahçetepe daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bora İsmail Bahçetepe'nin yeni biyografisi...

ismail kimyeci kimdir Haberi

ismail kimyeci kimdir

Hatay'ın merkez Antakya İlçe Belediye Başkanı İsmail Kimyeci,  Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgilendirmede bulundu. Kimyeci, hak sahiplerinin evlerine ziyarette bulundu.


Kimyeci görüştüğü vatandaşlara, 35 hektarlık alanda uygulanacak kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. Antakya’nın çehresini değiştireceğini, sosyal donatılara sahip modern bir yaşam alanı kurulacağını belirten Kimyeci, hak sahiplerinini sorularını da...