26 / 04 / 2024

İSO ikinci 500 kocaeli

İSO ikinci 500 kocaeli

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, İSO'nun "Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" araştırmasını açıkladığını anımsatarak, bu listede 42 Kocaeli firmasının bulunduğunu kaydetti.

İkinci el otomobil pazarında hareketlilik başladı! 

İkinci el otomobil pazarında hareketliliğin başladığı kaydedildi. Buna göre, ikinci el otomobil pazarında son günlerde yaşanan durgunluktan sonra  canlanma başladığı belirtildi. Özellikle de 500 bin liraya kadar olan fiyat aralığındaki araçlarda yükselen talep, alıcılar için güzel fırsatlar sunuyor.

İSO'dan ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022 açıklaması

İstanbul Sanayi Odası (İSO), eylülde belirttiği “İSO Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2022” araştırmasından sonra 500 Büyük şirketlerden daha küçük ve orta ölçekli kuruluşları kapsayan "İSO İkinci 500" araştırmasının sonuçlarını bildirdi.

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu! 

Seymen Isıtma Soğutma Hırdavat İnşaat Metal Madeni Yağ Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğur tarafından kuruldu.

500 sanayi devi arasında yabancılar ‘dibi’ gördü!

Türkiye’de katma değerli sektörlerde faaliyet gösteren yabancı sermayeli kuruluşların İSO 500’deki sayısı ve payları istatistik tarihindeki en dibi gördü. Listedeki yabancı sermayeli şirket sayısı 108’e inerken, cirodan aldıkları pay yüzde 28’e düştü.

Asgari ücrette 500 dolar önergesi iptal mi oldu? 

Herkesin merakla beklediği asgari ücrete ara zam görüşmelerinde ikinci toplantı yapıldı. Toplantı sonrası Türk-İş tarafından yapılan açıklamada "Neticede asgari ücret bir geçim ücreti değildir. İşleri rahatlatmasını istiyoruz. Burada 500 dolardan bahsetmiyoruz, TL üstünden bahsediyoruz.'' açıklaması

İkinci el araç almak isteyenler dikkat! Son 7 gün! 2022'de 50 bin TL'ydi, şimdi 300 bin TL!

Havaların ısınmasıyla beraber ikinci el otomobil piyasası hareketlendi. Piyasaya ilişkin bilgi veren galericiler, 300 bin liranın altında çok araç kalmadığını ve en fazla 300 ile 500 bin lira bandındaki araçları sattıklarını ifade etti.

Soğan, enflasyon şampiyonu oldu! Kilosu 30 TL'ye kadar çıktı! Adana'da başlayan soğan hasadı fiyatları düşürecek!

Soğan fiyatları cep yakarken sevindirici haber Adana'dan geldi. Soğan hasadına başlayan Adana geçtiğimiz yıl 12 bin 500 dönüm olan ekim alanını bu yıl 23 bin dönüme çıkardı. Hasat sürecinde soğan fiyatlarının düşmesi bekleniyor. 

Soğuk havalarda artık üşümeyeceksiniz! Bakanlık kolları sıvadı.. 500 TL ödeme yapılacak

Vatandaş havaların soğumasıyla devletin ''kış destekleri'' ile alakalı detaylara erişmek istiyor. Bu haber kış desteği araştırması yapan vatandaşlar için. Ailelerin soğukta kalmaması için bakanlıktan yapılan ödemeler için doğalgaz  faturalarına ilave 500 TL ödeme yapılıyor.

Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı! Binlerce sağlıkçı bu haberi bekliyor!

"Sağlık Bakanlığı ikinci personel alımı ne zaman?" sorusu arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Gerçekleştirilen alımla ilk olarak 45 bin 500 personel alımı gerçekleştirilmişti. Sağlık Bakanlığı 2. personel alımı çerçevesinde ise 85 bin personel alınacak.

Doğal gaz faturanızı devlet ödeyecek! Tam 2 bin 500 lira! Başvuruları kaçırmayın!

Devlet aracılığı ile beraber ihtiyaç sahibi olan kişilere 2.500 liraya kadar verilen doğal gaz desteği soğuk havaların ülkemize giriş yapması ile birlikte oldukça merak konusu. Peki doğal gaz desteği nasıl alınır? Doğal gaz desteği hangi vatandaşlara verilir? İşte detaylar…

Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sonuçları açıklandı

İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO), "İSO Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2021" araştırmasına göre, İkinci 500'ün üretimden net satışları, yüzde 77,5 artarak 191,1 milyar TL’den 339,2 milyar TL'ye yükseldi.

İkinci otomobil piyasasında Kurban Bayramı sürprizi! Fiyatlar yüzde yüz arttı

Türkiye'de sıfır otomobillerde en düşük rakamların 500 bin sınırına dayanması otomobil almak isteyenleri ikinci el otomobillere yönlendiriyor ancak pazarda fiyatlar neredeyse yüzde 100 arttı. İkinci el otomobil satan galericiler otomobil alabilenlerin yatırım amaçlı araç aldıklarını söyledi.

ISOMER 2021'de 2 bin 500 bayiye ulaşacak!

ISOMER Isıtma Soğutma Merkezi, Alman teknoloji devi Viessmann’ın gelişmiş ürün gamıyla 2021 yılında 2 bin 500 bayiye ulaşmayı hedefliyor.

İSO ikinci 500 kocaeli Haberi

İSO ikinci 500 kocaeli


İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) "Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" araştırmasında Kocaeli'den 42 firma listeye girdi.


Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, İSO'nun "Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" araştırmasını açıkladığını anımsatarak, bu listede 42 Kocaeli firmasının bulunduğunu kaydetti.


Zeytinoğlu, listenin ilk 100'ünde 12 Kocaeli firmasının olduğunu ifade ederek, "Üretimden satışların yüzde 7,6'sını Kocaeli firmaları karşılıyor. Listeye 42 firmanın ilave olmasıyla Türkiye'nin en büyük 1000 işletmesi içerisinde 129 Kocaelili firma olduğunu belirtmek isterim. Listeye giren tüm Kocaeli işletmelerini kutluyorum" değerlendirmesinde...