25 / 04 / 2024

ispark otopark ödemeleri akbil

ispark otopark ödemeleri akbil

İSPARK'tan konuya ilişkin açıklamaya göre, kentte her gün yaklaşık 100 bin araca hizmet veren İSPARK otoparklarında, giriş çıkışları hızlandırmak için ödemelerin İstanbulkart ve HGS ile yapılabileceğini belirtildi...

Zam geldi yeni tarifeler peş peşe güncellendi! Yeni İSPARK otopark ücreti kaç lira? İSPARK'ta 1 saat park ne kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Ekim ayı toplantısından zam kararı çıktı. Bu kapsamda İSPARK otopark ücretlerine yüzde 55 ile yüzde 57 arasında zam yapılacağı kararlaştırıldı. Peki, Yeni İSPARK otopark ücreti ne kadar oldu? İşte detaylar

İSPARK otopark ücretlerine zam geldi! İlçe ilçe otopark ücretleri belli oldu! Yeni zamlar 1 Ağustos itibariyle geçerli

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde alınan kararla İSPARK otopark ücretlerine zam geldi! İlçe ilçe otopark ücretleri belli oldu! Yeni zamlar 1 Ağustos'tan itibaren geçerli olacak...

İSPARK otopark ücretlerine zam yolda! Otopark ücretleri 28 TL'den 45 TL'ye yükselecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İSPARK tarafından işletilen otopark ücretlerine yüzde 63'e kadar zam yapılmasını talep etti. Bu durumun gerçekleşmesi halinde otopark ücretleri 28 TL'den 40 TL'ye yükselecek.

İstanbullulara yüzde yüz zam şoku! İSPARK otopark ücretleri isyan ettirdi! İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

İBB iştiraki İSPARK otopark ücretlerine yüzde yüz zam yaptı. İstanbul'da bazı yerlerde 25 lira olarak belirlenen park ücreti 50 ve 60 TL'ye kadar yükseldi. Peki, İSPARK ücretleri ne kadar? İşte 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Kadıköy Ayrılıkçeşme İSPARK Otoparkı imar planı askıda!

Kadıköy Ayrılıkçeşme İSPARK Açık Otoparkı'nın 7 bin 884 metrekare alanını kapsayan 1421 ada, 3 parsele ilişkin Ticaret Alanı amaçlı imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

İSPARK'tan Üsküdar'a 216 araçlık otopark!

Üsküdar Belediyesi’nin tamamlanan yeni binasının altında bulunan 216 araçlık otopark İSPARK tarafından işletmeye açıldı. 216 araçlık katlı otopark, modern görünümü ve güvenlik ekipmanlarıyla sürücülere hizmet verecek.

YDA Group Park Avenue ödemeleri!

YDA Group Park Avenue ödemeleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Projede kapalı otopark, fitness merkezi, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları, buhar odası, dinlenme alanları, yürüyüş yolları yer alıyor...

İSPARK, İstanbul Otopark Master Planı'nı çıkardı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı Ulaşım Master Planına entegre olarak İstanbul’da geleceğe dönük otopark yatırımlarının belirlendiği Otopark Master Planı İSPARK tarafından hazırlandı. Kısa orta ve uzun vadeli otopark projeleri belirlendi.

İSPARK'tan Yenikapı İstasyonu'na 400 araçlık otopark!

İSPARK, Aksaray-Yenikapı metro hattının Yenikapı istasyonunda Park Et Devam Et otoparkını hizmete açtı. Aracını park eden vatandaşlar Üsküdar’a, Kartal’a, Atatürk Havalimanı’na, Taksim’e, Bağcılar’a ve Başakşehir’e devam edebilecek.

İSPARK 'ın, otopark görevlilerine sertifakalı eğitimi sürüyor!

İstanbul Büyükşehir Beldeiyesi kuruluşu İSPARK tarafından, İSMEK ve bazı kurumlarla işbirliği yapılarak başlatılan sertifakalı otopark görevlisi eğitimleri sürüyor. İSPARK;" İstanbul'un sokaklarını parselleyen otopark mafyası artık yok" dedi.

İSPARK: Araç alırken otopark borcuna dikkat!

Araç alım ve satımında vergi ve trafik borcu ödenmeden yapılamayan işlemlere otopark borçları da eklendi. İSPARK'tan yapılan açıklamada, ödenmeyen otopark ücretleri yapılan işlemlerde sürücülerin karşısına çıktığına dikkat çekildi.

İdilia Evleri Sultanbeyli ödemeleri!

İdilia Evleri Sultanbeyli ödemeleri haberimizin içerisinde yer alıyor. İdilia Evleri'nde fitness center, sauna, otopark, güvenlik, buhar odası, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, spor alanları mevcut...

Eminevim Ahenk İstanbul ödemeleri!

Eminevim Ahenk İstanbul ödemeleri haberimizin içinde yer alıyor. Projede fitness center, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, squash, spor alanları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, kapalı otopark bulunuyor.

ispark otopark ödemeleri akbil Haberi

ispark otopark ödemeleri akbil

İSPARK'tan konuya ilişkin açıklamaya göre, kentte her gün yaklaşık 100 bin araca hizmet veren İSPARK otoparklarında, giriş çıkışları hızlandırmak ve sürücüleri nakit para derdinden kurtarmak amacıyla İstanbulkart ve HGS ile ödeme imkanı sunulacak.


İstanbul'da 600 noktada 80 bin araç kapasiteyle otopark işletmeciliği yapan İSPARK'taki bu uygulama için tüm altyapı çalışmaları tamamlanarak, otoparklardaki ödeme gişeleri ve bariyer sistemleri İstanbulkartla uyumlu hale getirildi.

İlk etapta katlı otoparklarda ve bariyer sistemi bulunan noktalarda başlatılacak uygulama kapsamında, otopark girişinde okutulacak kart, çıkarken tekrar okutulduğunda ödeme alınacak.


Sürücü otoparka girmeden önce herhangi bir toplu taşıma aracını kullanmışsa aktarma sistemi devrede tutularak, otopark ücretinde indirim yapılacak. Aynı şekilde kişi, otoparkı kullandıktan sonra da farklı bir ulaşım aracıyla yoluna devam edecekse indirimli olarak yoluna devam edebilecek.


"HGS ile de ödeme...