24 / 04 / 2024

ıspartakule iett ibb talepleri neler

ıspartakule iett ibb talepleri neler

Ispartakule'de yaşamın başladığı Müsiad Konutları, Apricot Garden, Garanti Koza2, Banu Evleri ve Stüdyo 24'teki vatandaşların ısrarlı takibi sonuç verdi. Ispartakuleliler, yeni İETT duraklarına kavuştu. Şimdi hatların buradan başlaması talep ediliyor.

İBB yurt başvuru sonuçları belli oldu: Ücret ne kadar, gerekli belgeler neler?

Başvuru süreci sona eren İstanbul Büyükşehir Belediyesi yurt yerleştirme işlemleri sonuçlandı. 1 Eylül'e dek https://yurt.ibb.istanbul internet sitesi üzerinden online başvurular kabul edildi. İBB'den yapılan son dakika açıklaması ile asil ve yedek adayların listeleri kamuoyu ile paylaşıldı.

İBB'den son dakika duyurusu! 700 kişilik büyük istihdam hamlesi geldi 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nden büyük istihdam adımı geldi. KPSS şartsız 700 personel alımı yapacağını duyurdu. Şartları üzerinde barındıran herkes başvuru yapmak için İBB'nin kariyer.ibb.istanbul internet sitesinde yayınlanan iş ilanları sayfasına bakabilir

İETT'ye 700 şoför alımı yapılıyor! İBB 700 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar peş peşe açıklandı!

İBB tarafından 700 İETT şoförü alınacak. İETT'ye 700 şoför alımı yapılıyor! İBB 700 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar peş peşe açıklandı!

İBB Meclis'te İETT'den güzel haber! Öğrencilere yüzde 40'lık zam geri çekildi! Sivil tek geçiş de indi mi? İşte yanıtı

İBB'nin bugünkü meclisinde öğrencilere yapılan yüzde 40'lık oranında zam geri alındı. Peki, tek geçiş biletlerde de düşüş oldu mu? Tek geçişin fiyatı da indi mi? Detaylar haberimizde...

İBB, İETT'nin akbillere zam talebinin reddedilmesine tepki gösterdi

İstanbul’da İBB’nin toplu ulaşıma yüzde 50 zam talebi, AK Parti ve MHP oylarıyla reddedildi. Konuyla ilgili açıklama yapan İBB Sözcüsü Ongun, Türkiye’deki tüm büyükşehirlerde zam kararı çıktığına dikkati çekerek, İBB’yi ve İETT’yi batırmak için talebin reddedildiğini söyledi.

Modern Yaka Ispartakule fiyat listesi 2022!

Ege Yapı tarafından Ispartakule bölgesinde hayata geçirilen Modern Yaka projesinin tanıtımı gerçekleştirildi. Modern Yaka projesine dair tüm bilgileri ve fiyat listesinin detaylarına haberimizde yer verdik. İşte modern yaka ıspartakule fiyat listesi 2022!

Emlak Konut Ispartakule 1. etap 2. kısım ihale sonuçları!

Emlak konut gayrimenkul yatırım ortaklığı kamuyu aydınlatma platformu'nda ıspartakule konutları 1. etap 2. kısım ihale sonuçlarını yayınladı.

Avcılar Ispartakule Evleri kura başvuru ücreti!

Toplam 1.500 konutun kurayla satışa sunulduğu Ispartakule Evleri'nde 15 bin TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede başvurular devam ediyor. Peki Avcılar ıspartakule Evleri kura başvuru ücreti ne kadar?

İETT 134 Sultanbeyli Peronlar - Hilal Konutları - Kartal hattında değişiklikler!

İETT, 134 numaralı Sultanbeyli Peronlar - Hilal Konutları - Kartal otobüs hattının güzergahında ve adında değişiklik yapıldığını duyurdu. Değişiklikler, İETT'nin resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapılan duyuru ile açıklandı.

İETT Medya Grubu durağı hizmete açıldı!

İETT, Sarıyer Ağazağa Mahallesi Kemerburgaz Caddesi üzerindeki Medya Grubu durağının hizmete başladığını duyurdu. Kurumun resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapılan açıklamada durağın konumu da bildirildi.

İETT 54HT Hasköy-Taksim-Harbiye hattı güzergahı değişti!

İETT, 54HT numaralı Hasköy-Taksim-Harbiye hattının güzergahını değiştirdiğini duyurdu. İşte İETT'nin internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapılan o açıklama ve 54HT Hasköy-Taksim-Harbiye hattının yeni güzergahı...

İETT 54HŞ Hasköy - Şişli hattının güzergahı değişti!

İETT, 54HŞ Hasköy-Şişli hattının güzergahını değiştirdiğini duyurdu. Açıklama, kurumun resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapıldı. İşte o açıklama ve 54HŞ Hasköy-Şişli İETT otobüsünün yeni güzergahı...

İETT Küçükçekmece Tem Yolu durağı açıldı!

İETT, Küçükçekmece Atakent Mahallesi Güney Yanyol durağı ile İmsan Sanayi Sitesi durakları arasında Tem Yolu durağının hizmet vermeye başladığını kurumun resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapılan açıklamayla duyurdu.

ıspartakule iett ibb talepleri neler Haberi

ıspartakule iett ibb talepleri neler

İETT Ispartakule Uni Konut Evleri durağı...


Avcılar Ispartakule'de hayata geçirilen ve yaşamın Müsiad Konutları, Apricot Garden, Garanti Koza2,  Banu Evleri ve Stüdyo 24'te ikamet eden vatandaşlar, yeni İETT duraklarına kavuştu. Ispartakule sakinleri şimdi de İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İETT'den 76A, 76İ, 76T ve MK14 hatlarının yeni duraklardan başlamasını istiyor...


Ispartakuleliler dernek kuruyor! Detaylar için tıklayın!


Ispartakule, İETT Uni Konut Evleri Durağı, Ziya Gökalp Caddesi Durağı ve Banu Evleri Durağı'na kavuştu. 


İETT Ispartakule Ziya Gökalp Caddesi durağı...


Ispartakuleliler, İBB ve İETT'ye ilettikleri taleplerinde "Ispartakulede yukarı bölgede oturanlar otobüs başlangıç durağının haritadaki yerde olmasını talep ediyoruz. Fırtınada karda çamurda aşağıya inip yürümek çok zor ve meşakatli" dediler...



İETT Ispartakule Banu Evleri Durağı...


Ispartakule sakinleri, 76A (Bizimevler - Ispartakule - Yenikapı) 76İ (Bizimevler - Ispartakule -...