18 / 04 / 2024

İstanbul 216 satışları

İstanbul 216 satışları

Fikirtepe bölgesinde 2 etaptan meydana gelen İstanbul 216 projesini hayata geçiren Baysaş inşaat, projenin ilk etabında satış ve inşaat çalışmalarını sürdürürken, ikinci etap için de büyükşehir belediyesinden avan ruhsatı alarak satışlara başladı.

Fikirtepe İstanbul 216 projesinin yüzde 25'i satıldı!

Baysaş İnşaat'ın Fikirtepe 'deki İstanbul 216 projesinin yüzde 25'i satıldı. Projede metrekare fiyatları 6 bin 250 TL'den başlıyor. İstanbul 216 projesinde yüzde 30 peşinatla, 36 ay sıfır faizle konut sahibi olunabiliyor.

Baysaş İstanbul 216'da 0 faiz imkanı!

Kadıköy’e bağlı Fikirtepe bölgesinde yeni bir proje için temel atıldı. 4 yıl önce İstanbul Fikirtepe’de kentsel dönüşüm projesine başlayan Baysaş İnşaat, projesinin ilk etabı için ruhsat aldı ve satışlara başladı.

İstanbul 216 projesinde lansmana özel yüzde 10 indirim!

Lansman süresine kadar ön talep toplanacak olan projede, şu ana kadar yüzde 20 oranında talep toplandı. Metrekare ortalama birim fiyatı 6 bin 250 TL olan projede, şu an için liste fiyatları üzerinden yüzde 10 indirim yapılıyor.

Marmara Evleri 4'te vade farksız ön satışlar başladı!

İstanbul Beylikdüzü’nde İhlas Yapı tarafından hayata geçirilen Marmara Evleri 4 projesinde lansman öncesi ön satışlar başladı.

Dap İzmir projesinde çadır satışları başladı!

Dap Yapı, İstanbul dışındaki ilk yatırımını İzmir’de hayata geçiriyor.  450 milyon hasılat beklenen Dap İzmir projesinde çadırdan satışlar başladı. 

İstanbul'da konut satışları yüzde 100 arttı!

Bu yıl 1,5 milyon konut satılacağını belirten İMSİAD Başkanı Adil Gökçadır, İstanbul'da son bir ayda konut satışlarında yüzde 100 artış olduğunu söyledi.

Konut satışlarının artmasında indirimler ve teşvikler etkili oldu!

Konut satışları bayram tatiline rağmen hız kesmedi. İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım "Satışların artmasında indirimler ve teşvikler etkili oldu” dedi.

Küçük şehirlerde konut satışları arttı!

Gayrimenkul sektörünün bu yıl 3. çeyrekte ihracat performansı arttı. Konut satışları, Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyük şehirlerde yavaşlarken Bursa gibi daha küçük şehirlerde artış gösterdiği gözlemlendi.

Esenyurt'ta konut satışları rekor kırdı!

İstanbul’un merkezi bölgelerinde ortalama 550 bin liranın altında ev bulmak mümkün olmazken, fiyatların daha ucuz olduğu Esenyurt’ta satışlar adeta rekor kırdı.

Kartal Zer satışları ne zaman?

Kartal Zer projesinde toplamda 320 adet daire yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Peki Kartal Zer satışları ne zaman başlıyor?

Nef Basınekspres VIP satışları yarın başlıyor!

Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Basınekspres projesi İstanbul Güneşli-Basınekspres bölgesinde hayata geçiriliyor. Nef Basınekspres VIP satışları yarın başlıyor.

Norm İstanbul Konutları'nda satışlar başladı!

MSY Yapı'nın yeni projesi Norm İstanbul Konutları'nda satışlar başladı. Norm İstanbul Konutları projesinde fiyatlar 229 bin TL'den başlıyor...

Ankara'da konut satışları tavan yaptı!

Ankara'da konut satışları patladı. Gayrimenkul Uzmanı Köksal Ünal, İstanbul’da hız kesen konut satışlarının Ankara’da ivmelenerek arttığına işaret etti.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul'da satışların yüzde 80’i tamam!

Bu yıl 41. düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 8 – 12 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2018 satışlarının yüzde 80’i tamamlandı.

Konut satışları bir yılda yüzde 5.7 arttı!

Türkiye genelinde konut satışları 2017 Şubat sonu itibariyle geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 5,7 artış kaydetti. Raporda 2017 Şubat sonu itibariyle geçen yıla kıyasla konut satışlarında İstanbul'da yüzde 0,2 oranında azalma görüldü.

Konut satışları Şubat'ta geriledi!

Türkiye genelinde konut satışları Şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0,2 oranında azaldı. Konut satışlarında, İstanbul 17 bin 783 konut satışı ile en yüksek paya sahip oldu.

İstanbul 216 satışları Haberi

İstanbul 216 satışları

Kentsel dönüşümün simge alanlarından olan Fikirtepe bölgesinde 2 etaptan meydana gelen İstanbul 216 projesini hayata geçiren Baysaş inşaat, projenin ilk etabında satış ve inşaat çalışmalarını sürdürürken, ikinci etap için de büyiikşehir belediyesinden avan ruhsatı alarak satışlara başladı. 


2'nci etapta uygulanacak fiyat politikasıyla ilgili bilgi veren Baysaş inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, "Yüzde 20ye yakın ön talep topladığımız 2'nci etapta kısa bir dönem için fiyatlar 312 bin liradan başlıyor. Bu etabımızda da yine firma bünyesinde esnek ödeme koşulları sunacağız" dedi. 80 milyon dolar yatırım değeriyle hayata geçirilen İstanbul 216'nın 2'nci etabı, 12 bin 123 metrekare arsa alanı üzerine kurulacak ve 580 konut yer alacak. 


Büyükçekmece Gazetesi