25 / 04 / 2024

İstanbul Belediyesi iş sözleşmesi

İstanbul Belediyesi iş sözleşmesi

İETT Genel Müdürlüğü ile KİPTAŞ, HALK EKMEK, HAMİDİYE ve AĞAÇ AŞ’deki toplam 7 bin 200 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sözleşmeyle çalışanlara yıllık yüzde 14 zam yapıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi imzalandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı İETT, KİPTAŞ, Halk Ekmek, Hamidiye ve Ağaç AŞ'deki 7 bin 200 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesiyle çalışanlara yıllık yüzde 14 zam yapıldı

KİPTAŞ'ın 2 projesinin teslimleri için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Kırlangıç Evler ve Arkatlı Evler projelerinin teslimleri için geri sayım başladı. İşte projelerin teslimleri ile ilgili detaylar...

İstanbul Belediyesi 1942'de Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş!

İstanbul Belediyesi 1942 yılında Yeşilköy ve Florya arasında evler inşa edecekmiş. Belediye proje için 20 bin lira sermaye ayrılmış. Daire fiyatları ise 5 bin ile 10 bin arasında satılacakmış...

KİPTAŞ Kırlangıç Evler teslimleri için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirdiği Kırlangıç Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı.

KİPTAŞ Arkatlı Evler'in teslimleri için geri sayım başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ imzası ile yükselen Pendik Arkatlı Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre dev proje Mart 2024'te sahiplerine teslim edilecek.

İBB, İstanbul için ayrı kentsel dönüşüm yasası çağrısında bulundu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı, Şehir Plancısı Buğra Gökce, deprem riskinin yüksek olduğu İstanbul ili için ayrı bir kentsel dönüşüm yasası olması gerektiğini söyledi.

KİPTAŞ'tan Bakırköy'de dönüşüm yıkımı! Cadde Bakırköy için bir adım daha atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, hak sahipleriyle anlaşmaya vararak, Bakırköy Kartaltepe Mahallesi’ndeki 1968 üretimi, 9 blok, 66 konut bağımsız birim ve 111 hak sahibinden oluşan İş Bankası Mensupları Sitesi İncirli parselinde yıkım yaptı.

İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İBB resmen duyurdu! İşte Cumhuriyet'in 100. yılına özel ücretsiz müzeler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Kültür AŞ, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak işletmesindeki müzelerde "müze girişi kampanyası" başlattığını duyurdu. Peki İstanbul'da hangi müzeler ücretsiz? İşte ücretsiz müzeler...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi personel alacak! Şartlar ve son başvuru tarihi belli oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakindeki Hamidiye Su personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilanda başvuru detayları, alınacak personel sayısı ve başvuru tarihleri de yer aldı.

Belediyede işe girmek isteyenlere müjde! Büyükşehir Belediyesi personel arıyor! Başvurular bitmek üzere acele edin!

İstanbul’da iş arayanlara güzel haber. Büyükşehir Belediyesi o kadrolarda personel alacağını duyurdu. İşte detaylar!

Tuzla Belediyesi, İçmeler'de konut satıyor! Ev alacaklar dikkat! 

Tuzla Belediyesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, İçmeler Mahallesi'nde yer alan 1 adet konutu satıyor. İşte fiyatı ve merak edilen ayrıntılar...

KİPTAŞ'tan ev almak isteyen İstanbullular dikkat! Yeni proje için düğmeye basıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, yeni projesi için start verdi. KİPTAŞ'ın yeni projesi İstanbul Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilecek.

Bayramiç Belediyesi'den iş ilanı! Belediyeye işçi alınacak

İş ve İşçi Bulma Kurumu'nun (İŞKUR) Çanakkale Bayramiç Belediyesi için paylaştığı iş ilanında, belediyede istihdam edilmek üzere bir personel alacağı bildirildi.

Ataşehir Belediyesi için imar yolsuzluğu iddiası!

İstanbul Valiliği, imar yolsuzluğu iddialarıyla ilgili Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve sorumlu olan belediye çalışanları hakkında inceleme yapılması için İçişleri Bakanlığı'na başvuru yaptı. 

İstanbul Belediyesi iş sözleşmesi Haberi

İstanbul Belediyesi iş sözleşmesi


İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı İETT Genel Müdürlüğü ile KİPTAŞ, HALK EKMEK, HAMİDİYE ve AĞAÇ AŞ’deki toplam 7 bin 200 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Saraçhane Belediye Sarayı'nda düzenlenen imza törenine İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ve diğer İBB Bürokratları ile HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ve Hizmet İş, Öz Gıda-İş ve Öz Orman-İş sendikalarının yöneticileri katıldı.


Törende konuşan Hayri Baraçlı, bazı nedenlerden dolayı geciken toplu sözleşmenin farklarını imza öncesinde işçilere yansıtarak mağdur etmemeye özen gösterdiklerini belirterek, “Toplu sözleşmede testere modelini uyguladık. Keser olup hep kendimize yontmadık. Rende olup da sırf karşıya vermedik. Her iki tarafa da işçi ile kurumlarımıza eşit davranmaya önem verdik. Hedefimiz çalışanlarımızla birlikte mutlu bir aile oluşturabilmek” diye konuştu.


İstanbul’u geleceğe götüren bir belediyecilik ve...