26 / 04 / 2024

istanbul daire satışları

istanbul daire satışları

Kentsel dönüşüm, 3'üncü köprü, 3'üncü havalimanı gibi projelerle dikkatleri üzerine çeken İstanbul, yabancılara konut satışında bu yılın ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre bin 509 konutla en fazla artış gösteren il oldu.

Bab İstanbul'da satışlar başladı! Zeytinburnu'na 153 konutluk yeni proje!

Bab İstanbul projesinde konut satışları başladı. İstanbul Zeytinburnu'nda yükselen projede teslimler 23 ay sonra yapılacak. Peki Bab İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? 

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Konutta yüksek fiyat balonu patlıyor mu? Daire satışları mart ayında yüzde 23 oranında geriledi!

TÜİK verilerine göre konut satışları mart ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 22.8 oranında düşerek 80 bin 214 adet olarak gerçekleşti. 3 aylık dönemde ise sadece 225 bin konut satılabildi.

İstanbul’un en merkezi OTOAVM'si Autogross İstanbul'da satışlar başladı! Dükkan alacaklara 18 taksit fırsatı!

İstanbul’un en merkezi OTOAVM'sinde satışlar başladı. Fiyatları 12 milyon Türk Lirası'ndan başlayan dükkanlar için 18 taksit imkanı sunuluyor.

Asmin Trio’da 2+1 daire satışları başladı!

Mersin Mezitli’de 3 blok olarak inşa edilen Asmin Trio’da konut satışları 2+1 daireler ile devam ediyor. 260 adet 3+1 dairenin satışının tamamlanmasından sonra, 68 adet 2+1 dairenin satışının başladığı Asmin Trio’da, 60 ay vadeye kadar kredi imkanı veriliyor...

Torkam E-5'in daire satışları yarın başlıyor!

Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen Torkam E-5 projesinde daire satışları yarın başlıyor. Projede dairelerin metrekaresi 7 bin 500 TL'den başlıyor.

Bumerang Kartal'da satışlar lansman fiyatlarıyla devam ediyor!

Kartal’ın merkezi lokasyonunda bulunan Bumerang Kartal projesinde daire satışları lansman fiyatıyla devam ediyor.

Konut projelerinde 3+1 ve 4+1 daire satışları arttı!

Aremas Gayrimekul kurucusu ve Genel Müdürü Vedat Arslan, sektörde son dönemlerde yaşanan değişime dikkat çekti. Arslan, "Konut projelerinde 3+1 ve 4+1 daire satışları arttı" dedi.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul'da satışların yüzde 80’i tamam!

Bu yıl 41. düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 8 – 12 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2018 satışlarının yüzde 80’i tamamlandı.

Esenyurt Ödül İstanbul Konutları satılık daire!

Ödül İstanbul projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Ön satışlarına başlanan Ödül İstanbul projesi Özyurtlar İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Ocak ayındaki konut satışlarına kampanyalar etki etti!

TÜİK tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de daire satışları Ocak 2017'de geçen yılın aynı ayına göre yüzde 12,8 artarak 95 bin 389 oldu. Konuya ilişkin sektör temsilcileri açıklamada bulundu.

Ebruli Ispartakule’de lansman öncesi satışlar başladı!

Sıtar İnşaat, Aslan Yapı ve Torkam İnşaat ortaklığında Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Ebruli Ispartakule’de lansman öncesi daire satışları başladı. Projenin Nisan ayında satışa çıkması planlanıyor.

Tam 8’de satışlar başladı!

Sahibi olduğu arsalar üzerine kaliteli ve güvenli yaşam inşa eden Tam Yapı Müteahhitlik, yeni projesi Tam 8’de daire satışlarına başladı.

istanbul daire satışları Haberi

istanbul daire satışları

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerinden derlediği bilgiye göre, İstanbul'da yabancılara satılan konut sayısı bu yılın ilk 6 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 150 artarak 2 bin 517'ye yükseldi.


Türkiye genelinde yabancılara konut satışı ocak-haziran döneminde 2013 yılı ilk yarısına göre yüzde 63 artarak 5 bin 234'ten 8 bin 507'ye çıktı.


Yabancıların konut satın aldığı iller incelendiğinde, geçen yıl satılan konutların yaklaşık yarısının Antalya'da olduğu, bu yılın ilk yarısında ise yabancıların ilgisinin Antalya'dan İstanbul, Sakarya ve Bursa'ya kaydığı görüldü.


Bu yılın ilk yarısında İstanbul'da yabancılara satılan konut sayısı geçen yılın ilk yarısına göre yüzde 150 artarak bin 8'den, 2 bin 517'ye yükseldi, geçen yıl sonuna göre de yüzde 3 arttı. Yabancılar geçen yıl İstanbul'dan satın aldıkları konutlardan fazlasına bu yılın ilk...