29 / 03 / 2024

istanbul hastaneleri

istanbul hastaneleri

1943 yılında Doğan Sigorta Anonim Şirketi adında bir şirket 300 odalı, İstanbul'un en büyük hanı Buton Han'ı satın alarak 250 yataklı bir hastane meydana getirecekmiş.

Medicine Hastaneleri'nden İstanbul'a 2 yeni yatırım!

Lisans eğitimini İstanbul Tıp Fakültesi, uzmanlığını Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Hastalıkları Bölümü'nde bitirmesinin ardından 28 yaşında Medicine Hastaneleri'ni kuran Dr. Yusuf Elgörmüş, hayali olan üniversite projesini geçtiğimiz sene İstanbul Kağıthane'de hayata geçirdi. 

İstanbul'daki sahra hastaneleri 8 maddede tüm detaylarıyla!

Mega kent İstanbul'da iki sahra hastanesi boş arazilere kuruluyor ve 24 Mayıs'ta tamamlanması planlanıyor. Peki İstanbul'daki sahra hastaneleri ne zaman açılacak? İstanbul'daki sahra hastaneleri 8 maddede tüm detaylarıyla...

İstanbul'daki sahra hastaneleri 8 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul’da tasarlanan iki sahra hastanesi boş arazilere kuruluyor ve 45 gün içinde tamamlanması planlanıyor. Peki sahra hastanesi nedir? İstanbul'daki sahra hastaneleri nerede kurulacak? İşte İstanbul'daki sahra hastaneleri 8 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul'daki sahra hastaneleri 45 günde tamamlanacak!

Sahra hastaneleri malum büyük depo, sergi salonu, hangar gibi yatay ve geniş binaların dönüştürülmesiyle kuruluyor. İstanbul’da tasarlanan iki sahra hastanesi boş arazilere kuruluyor ve 45 gün süreceği hesaplanıyor.

İstanbul'daki şehir hastaneleri ne zaman açılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Hayalim" dediği şehir hastanelerinin yapımı devam ediyor. İstanbul'da şehir hastaneleri projesi kapsamında açılacak olan hastaneler tarihi kenti dünyanın sağlık başkenti yapacak. Hastanelerin açılmasıyla İstanbul'da yatak kapasitesi 50 bine ulaşacak.

Evora İstanbul'da erken teslimat sürüyor!

Türkiye'nin tek seferde satışa sunulan en büyük konut projesi olma niteliği kazanan Evora istanbul'da satışı gerçekleştirilen 4 bin 300 dairenin teslimleri de hızla yapılıyor.

Kadir Topbaş: İstanbul'u turizmle kalkındırdık!

Adanada düzenlenen Akıllı Şehirler ve İnovasyon Zirvesi'ne katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, tecrübelerini aktardı. Topbaş "istanbul'a gelen 2 milyon turisti, 12 milyonun üzerine çıkardık" dedi.

Fikirtepe Concord İstanbul'da 617 dairenin yüzde 76'sı satıldı!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, bu başarıda marka güvenirliliğinin etkili olduğunu söyledi. 1.175 daireden oluşan Concord istanbul projesinde ağırlıkta 1+1 olmak üzere stüdyo, 2+1 ve 3+1 tipi daireler yer alıyor.

İstanbul Diamond projesinde aylık 1000 TL kira yardımı!

Bugüne kadar Beştepe Konakları, Dream City, Rüya Kent, Stili istanbul ve Stillistanbul Comfort gibi konut projelerini hayata geçiren Yeşilyurt inşaat, Kurtköy'deki İstanbul Diamond'da yeni kampanyaya başladı.

Still istanbul Diamond'ta daire alana bin liralık kira yardımı!

Yeşilyurt İnşaat, Kurtköy'de yükselen projesi Still istanbul Diamond'ta, 1000 TL'lik kira yardımı yapıyor. 214 konutluk projenin yüzde 40'ı tamamlandı..

Hep İstanbul projesinde fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Esenyurt'ta, Tekfen Emlak Geliştirme'nin yaptığı HEP istanbul projesinde 30 Ekim'de satışa çıkartılan 418 dairenin yüzde 60'lık kısmı satıldı. Hep İstanbul projesinde fiyatlar 193 bin TL'den başlıyor

Moment İstanbul Evleri nerede?

AC Yapı tarafından hayata geçirilen Momen İstanbul projesinde 1 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı alternatiflerde daireler yer alıyor. Peki Moment istanbul Evleri nerede?

Marka ve Axis İstanbul Perakende Günleri'nde!

Sur Yapı, 26-27 Kasım tarihlerinde Perakende Günleri'ne katılıyor. Sur Yapı, daha önce lansmanını gerçekleştirdiği Marka ve Axis istanbul'u perakende sektörüyle buluşturuyor. Sur Yapı Eylül 2014'te Metrogarden AVM'nin açılışını yapmıştı.

istanbul hastaneleri Haberi

istanbul hastaneleri

Yeni bir hastane

Doğan Sigorta Şirketi 250 yataklı bir hastane kuruyor.


Bulaşık hastalıkların salgın halinde bulunduğu bugünlerde herkesi sevindirecek güzel bir haber almış bulunuyoruz. İstanbul'da 250 yataklı büyük ve modern bir hastane kurulmaktadır. Bu hastaneyi, milli teşekküllerimizden biri olan Doğan Sigorta Anonim Şirketi tesis etmektedir. Şirket bu maksatla İstanbul'un en büyük hanı Buton Han'ı satın almıştır. Üç yüz odalı olan bu han şehrin merkezi ve havadar bir yerinde bulunmaktadır. 


Doğan Sigorta Şirketi, bu hanı bütün sıhhi ve tıbbi tesisleri ve konforu muhtevi son sistem bir hastaneye kalbetmek üzere Almanya'nın maruf mimarlarından Her Ernst Kopp'u şehrimize davet etmiştir. Bilhassa inşaatında ihtisası olan...