29 / 03 / 2024

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi onarım ihalesi

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi onarım ihalesi

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Çalışma Ofisleri ve Toplantı Odası Düzenlenmesi İşi, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından 7 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor.

AUZEF sınav takvimi artık açıklandı!  İşte 2023 sonbahar dönemi vize, bitirme, telafi ve tek ders sınavları tarihleri

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, öğrencilerin merakla beklediği güz dönemi sınav takvimini resmi internet sayfasında duyurdu. AUZEF sınavları, her ders için 20 sorunun yer aldığı çoktan seçmeli test formatında gerçekleşecek. Peki sınav tarihleri ne zaman?

30 Ağustos 2023'te Borsa açık mı? Çarşamba günü borsada işlem yapılabilecek mi?

Yarın, 30 Ağustos Çarşamba günü, borsada işlem yapmayı düşünen kişiler Borsa İstanbul'un açık olup olmayacağı hakkında endişeler taşıyor. İşte 30 Ağustos 2023 yarın borsaların durumu...

Açık Öğretim Fakültesi kayıt ücretlerine yüzde 90 zam! İşte yeni ödemeler...

Sınavsız ikinci üniversite için kayıt yaptırmak isteyenleri zamlı kayıt ücretleri karşıladı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) kayıt ücretlerine yüzde 90'ı aşan zam yapıldığı belirtildi.

Açık Öğretim online sınav soruları sızdırıldı! İşte o görüntüler

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, deprem nedeniyle sınavları online yapma kararı aldı. Dün itibarıyla başlayan sınavlarda, öğrenciler sınav sorularını sızdırdı. Sızdırılan soruların herkese verildiği ve sınava giren herkesin tam puan aldığı bildirildi.

2022-2023 İÜ AUZEF kayıt tarihleri ne zaman? AUZEF kayıt harç ücretleri ne kadar? AUZEF harçları tam liste!

Öğrencilerin gözü kulağı bu haberde. İstanbul Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi AUZEF 2022-2023 yılı kayıt harç ücretleri, birçok öğrencinin merak ettiği sorulardan birisi. Sistemine kayıtlı yaklaşık 330 bin öğrencisi olan AUZEF’in, bu eğitim döneminde harç ücreti ne kadar olacak. İşte devamı..

İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'nin yeni binası 2021 sonunda tamamlanacak!

Yapımına 2019 yılında başlanan İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi'nin yeni binası 2021 yılı sonunda tamamlanacak...

İstanbul Üniversitesi'nin merkez kütüphanesi yenileniyor!

İstanbul Üniversitesi'nin (İÜ), Beyazıt Meydanı'nda yer alan eski Merkez Kütüphanesi'nin olduğu alanda inşa etmek için açtığı ihale sonuçlandı. Yaklaşık 47 milyon TL'ye ihale edilen yeni “İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphane ve Gençlik Merkezi” bu yıl içerisinde tamamlanacak.

İstanbul Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne 60 öğrenci alacak!

İstanbul Üniversitesi (İÜ) Mimarlık Fakültesi 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için 60 öğrenci alacak. Fakültenin öğretim dili yüzde 30 İngilizce olacak.

Ergün Turan Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi açılışına katıldı!

TOKİ tarafından inşa edilen Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi'nin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katıldığı tören ile yapıldı.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi açıldı!

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi açıldı. Başbakan Yıldırım: "Cumhurbaşkanımızın bizatihi talimatlarını uygulayarak, kendi tarihimize, kültürümüze uygun bir kampüs oluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Kasımpaşa Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası neden yıkıldı?

Kasımpaşa Cezayirli Gazi Hasan Paşa Kışlası’nın, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin verdiği rapor üzerine yıkıldığı ortaya çıktı. Yıkıma İstanbul 2 No’lu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun da onay verdiği belirtildi.

Vialand Rami 15 tatilde açık mı?

İstanbul Avrupa yakası Eyüp'te hayata geçirilen Vialand 15 tatilde açık mı, Vialand sömestr tatilinde açık mı, işte Vialand Rami 15 tatilde açık mı sorusunun yanıtı...

Nurol Park Ofis satışa çıkıyor! Sıfır peşinatla!

Nurol GYO’nun, İstanbul’un yeni çekim merkezi Basın Ekspres’te hayata geçirdiği Nurol Park’ta ofisler satışa çıkıyor. Nurol Park Ofisler 4 metre tavan yüksekliği, açılır pencereleri ve sunduğu ayrıcalıklarla iş hayatınızı farklı bir boyuta taşıyor.

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi onarım ihalesi Haberi

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi onarım ihalesi



Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Çalışma Ofisleri ve Toplantı Odası Düzenlenmesi İşini ihaleye çıkarıyor. İhale; 7 Ağustos saat 11.30'da İ.Ü. Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı'nda gerçekleştirilecek. 


İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Çalışma Ofisleri ve Toplantı Odası Düzenlenmesi İşine sözleşme imzalandıktan sonra 5 gün içinde başlanacak ve 90 günde tamamlanacak. 


İHALE İLANI:


2014/75073 İKN. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKT. ELMARUF SOK.BİRLİK İŞ HANI 22 - Evrak No: 32376


bina tadilatı yaptırılacaktır


yapı isleri ve teknik daire başkanlığı yükseköğretim kurumları


İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Çalışma Ofisleri ve Toplantı Odası Düzenlenmesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır.


ihale...