26 / 04 / 2024

istinyeye metro gelecek mi

istinyeye metro gelecek mi

Kadir Topbaş'ın yerel seçim döneminde duyurduğu "Sarıyer, AyazağaİTÜ- İstinye Raylı Sistem Projesi" için çalışmalara başlanacak.Yenikapı'dan Maslak'a uzanan metro hattının İstinye ayağı için düğmeye basıldı.

Otobüs bileti fiyatları rekor tazeledi! Metro, Pamukkale, Kamil koç... 28 Nisan 2022 fiyat listesi...

Otobüs bileti fiyatları rekor kırarken son dakika koltuklarına indirim gelecek mi? Yoksa yeni zamlar kapıda mı? Bayram için son biletler satılıyor! Peki, Otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Pamukkale, Kamil koç, Ulusoy, Nilüfer... İşte 28 Nisan 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin ilk yüzde 100 yerli metro projesine start verildi!

Türkiye'nin ilk yüzde 100 yerli metro projesine start veriliyor. Yerli metro, gelecek yıl Türkiye’de kullanılacak ve ihraç edilecek.

İstanbul Havalimanı-Halkalı metro hattı ne zaman açılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı hattını gelecek yıl açmayı hedeflediklerini belirterek, bu açılıştan bir yıl sonra 32 kilometrelik İstanbul Havalimanı-Halkalı metro hattını hizmete almayı amaçladıklarını dile getirdi.

Küçükçekmece'ye 2 yeni metro hattı gelecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, "İnşallah 2 yeni metro hattımız da önümüzdeki dönemde ilçemize gelmiş olacak. Zaten banliyöyü tamamladık. Hatta burayı Yüksek Hızlı Tren'le Ankara'ya, Konya'ya bağladık. Artık Küçükçekmece'den Ankara'ya gitmek mümkün" dedi...

Binali Yıldırım: Gaziosmanpaşa'ya metro gelecek!

Gaziosmanpaşa, Paşa Köşkü’nde düzenlenen ‘Balkan Göçmenleri ile Buluşma’ programında konuşan AK Parti  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Gaziosmanpaşa'ya metro müjdesi verdi.

İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metrosu gelecek yıl açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan yaptığı açıklamada "Gelecek yıl mart ayında Gayrettepe'yi, haziran ayında da Halkalı'dan yeni havalimanına metro sistemlerini diğer ulaşım hizmetleriyle entegre bir şekilde hizmete almayı hedefliyoruz" dedi

Beylikdüzü'ne metro müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Beylikdüzü'ne metro gelecek. Hayırlı uğurlu olsun. Ambarlı Limanı'ndan, Esenyurt'a kadar yeşil vadi koridorunu yapıyoruz'' diye konuştu.

Küçükçekmece’ye 5 metro hattı gelecek!

Binali Yıldırım, Küçükçekmece’ye ilişkin projelerini sıraladı: Kanal İstanbul’la küresel güç olacağız. Yeşille maviyi buluşturacağız. İlçeye 5 adet metro hattı daha kazandıracağız diye açıklama yaptı.

Tavşantepe'den Tuzla'ya metro gelecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, "Tavşantepe'den metro Tuzla'ya gelecek. Tuzla'da metroyla tanışmış olacak, hayırlı uğurlu olsun'' dedi.

Beylikdüzü'ne metro gelecek!

CHP tarafından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı'na aday gösterilen Ekrem İmamoğlu projelerini anlattı. Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

Narlıdere metro inşaatı 9 Haziran'da başlıyor!

İzmir Metrosu’nu Narlıdere’ye ulaştıracak dev projede imzalar atıldı. Metro toplamda 7 duraktan meydana gelecek.

KİPTAŞ Silivri projesine metro gelecek!

KİPTAŞ Silivri projesine metro hattı geliyor. İBB KİPTAŞ’ın konut projesi için Büyükçekmece- Silivri metro hattının güzergâhını değiştirecek.

Silivri Metrosu için çalışmalar başladı!

İstanbul'a yeni metro hattının geleceğini duyuran İBB Başkanı Topbaş, "Silivri'ye 32.5 kilometre metro gelecek. Metro çalışmalarını programa alıyoruz ve projelendirme çalışmaları yapılıyor." dedi.

istinyeye metro gelecek mi Haberi

istinyeye metro gelecek mi

İstanbul Boğazı'ndaki trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yeni bir metro hattı için düğmeye basıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın yerel seçim döneminde duyurduğu "Sarıyer, AyazağaİTÜ- İstinye Raylı Sistem Projesi" için çalışmalara başlanacak. Yenikapı'dan Maslak'a kadar uzanan metro hattı, İTÜ Ayazağa istasyonundan yeni bağlantılara sahip olacak. Seyrantepe'den gelerek Ayazağa'nın içinden geçen hat, İstanbul Teknik Üniversitesi istasyonundan sonra, İstinye Park AVM ve İMKB'nin yanından İstinye'ye inecek. Bu sayede Boğaz'ın etrafı metro ağıyla sarılmış olacak. 


UZUNLUĞU 8 KİLOMETRE 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında, yaklaşık 8 kilometre uzunluğundaki metro hattının güzergâh ve hat bazlı ulaşım etütleri ile istasyon yerlerinin tespit edilmesi için çalışma yapılacak. 240 gün sürecek çalışma kapsamında, üç farklı güzergâh hazırlanarak hangi noktalara istasyon konulacağı tespit edilecek. Yeni...