28 / 03 / 2024

itfaiye caddesi yenilendi mi

itfaiye caddesi yenilendi mi

Çalışmaların son aşamaya geldiği İtfaiye Caddesi yayalaştırma projesi ile ilgili bilgiler veren Ali Oktar, yaptığı açıklamada “Caddenin yağmursuyu altyapısını ve aydınlatma sistemini tamamen yeniledik" dedi

Abdi İpekçi Caddesi yenilendi! 7 milyon TL'ye mal oldu!

Türk markaları için dünya ölçeğinde bir cadde olması planlanan Abdi İpekçi Caddesi yenilendi. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, caddenin 7 milyon TL'ye yenilendiğini söyledi...

Ankara Çankırı Caddesi yenilendi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankırı Caddesi'ni baştan aşağı yeniledi.

Gaziantep Korutürk Caddesi'ne 1,8 milyonluk yenileme!

Gaziantep Cephe ve Kentsel Düzenleme Tasarım Projesi son sürat devam ediyor. Proje kapsamında Korutürk Caddesi de yenilendi.

Osmaniye Divlimoğlu Caddesi yenilendi!

Osmaniye Vatan Mahallesi Yaveriye TOKİ yolu olarak da bilinen Divitmoğlu Caddesi yapılan çalışmalar İle bulvar haline geliyor.

Milas Atatürk Caddesi yenilendi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Milas Atatürk Caddesi yeni haliyle vatandaşları rahata kavuşturdu.

Ordu Ünye Hükümet Caddesi yenilendi!

Ünye'nin en işlek caddelerinden biri olan Hükümet Caddesi, Ordu Büyükşehir Belediyesinin yaptığı çalışma ile modern bir görünüme kavuştu.

Sakarya Atatürk Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı Atatürk Bulvarı’nda başlattığı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Dibektaş caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı bir dönüşüm çalışmasında daha işlem tamamlandı. Dibektaş Caddesi yeni yüzüne kavuşturuldu.

Sakarya Ünal Ozan caddesi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir merkezinde bulunan caddelerde başlatılan çalışmalarda Ünal Ozan caddesi de yenilendi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, bölge halkımıza ve şehrimize hayırlı olsun diye konuştu.

Manisa Tabduk Emre caddesi yenilendi!

Tabduk Emre Caddesi hasır çelik ve beton uygulaması 100. Yıl Aile Çay Bahçesi önünde yapılan çalışmalar ile bugün tamamlanıyor. Kula Belediye Başkan Vekili Faik Şentürk yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Alanya Alaiye caddesi yenilendi!

Alanya Belediyesi’nin yaptığı çalışmalarla şehir merkezindeki kaldırım çalışmalarıyla cadde ve sokaklar yeni yüzüne kavuşuyor. Bu kapsamda Alanya’nın en önemli caddelerinden birisi olan Alaiye Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışması başlatıldı.

Sakarya Kafeler Caddesi kentsel tasarımla yenilendi!

Serdivan Kafeler Caddesi esnafı ile bir araya gelen Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir eliyle Kafeler Caddesi’nde büyük beğeni kazanan bir çalışma gerçekleştirdik. Unutmayalım; şehri korumak hepimizin görevi” dedi.

itfaiye caddesi yenilendi mi Haberi

itfaiye caddesi yenilendi mi


Çalışmaların son aşamaya geldiği İtfaiye Caddesi yayalaştırma projesi ile ilgili bilgiler veren Ali Oktar, “Caddenin yağmursuyu altyapısını ve aydınlatma sistemini tamamen yeniledik. Bölgenin Ahmet Necdet Güven Caddesi ile olan bağlantısı da asfaltlandı. İnşallah çalışmalarımız kısa süre içerisinde sona erecek ” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan İtfaiye Caddesi yayalaştırma projesi tamamlanıyor. Bölgenin yağmursuyu altyapısının ve aydınlatma sisteminin yenilendiği proje kapsamında Ahmet Necdet Güven Caddesi ile bağlantısının da asfaltlandığı belirtildi. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, İtfaiye Caddesi üzerindeki çalışmalarda sona gelindiğini ifade etti.


Çalışmalarda sona gelindi

Oktar, “Bölgede ilk olarak SASKİ’ye bağlı ekipler yağmursuyu altyapısı için çalışma gerçekleştirdi ve bölgenin altyapısı tamamen yenilendi. Ardından başlattığımız asfalt ve aydınlatma yenileme çalışmalarımız tamamlandı. Bölgenin Ahmet Necdet Güven Caddesi...