20 / 04 / 2024

ittifak holding MÜSİAD Fuarı

ittifak holding MÜSİAD Fuarı

Temelleri 1988'de atılan ittifak Holding, iştirakçisi, tedarikçisi, çalışanları ve yatırımcılarıyla on binlerce dişliden oluşan bir makine gibi kesintisiz çalışan, 26 yıldır 'birlik' olmanın gücünü kanıtlıyor.

İttifak Holding isim değişikliğine gitti

İttifak Holding yoluna isim değişikliği yaparak devam edecek. Şirket, Loras Holding olarak faaliyetlerini devam ettirecek. İşte tüm detaylar...

Adese, perakendeden çekiliyor!

Konya merkezli ittifak Holding'in perakende markası Adese, perakendeden çekiliyor...

İttifak Holding'in bu yılki hedefi kârlılık!

Yeni bir yapılanma sürecine giren İttifak Holding, bu yıl finansman yükünü azaltacak tedbirler alacak. İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ünsal Sözbir, "Bunun için ya varlık satışı ya da halka arz yapacağız. 2018'de hedefte büyüme değil kârlılık var" diyor...

İttifak Holding “Çalışanlarına Özel Konut Projesi” Yapıyor!

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Tahir Atila, çalışanlarına özel yapacakları konut projesi yapacaklarını söyledi. Proje, Konya’nın en güzel yerlerinden olan Kelebekler Vadisi’nin hemen yanı başında yer alıyor..

Durmuş Ali Topak, İttifak Holding'den ayrıldı!

İttifak Holding bünyesinde icra kurulu üyesi olarak görev yapmakta olan Durmuş Ali Topak görevinden ayrıldı.

İttifak Holding 2017 gelir tablosunu yayınladı!

İttifak Holding 2017 yılını içeren ve vergi dairesine verilen gelir tablosunu yayınladı. 

İttifak Holding Katar'da markalarını tanıttı!

Doha'da gerçekleşen 2. Expo Turkey by Qatar Fuarı'na katılım sağlayan İttifak Holding, inşaat, makine, gıda sektörlerindeki markalarının tanıtımını yaptı..

İttifak Holding iştiraklerine Müsiad Expo’da yoğun ilgi!

Müsiad EXPO’da görücüye çıkan ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından da ziyaret edilen 3. İstanbul standı yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

İttifak Holding, Atiker Konyaspor'a sponsor olacak!

Spor Toto forma sponsorluğu konusunda anlaşma sağladığı belirtilen Atiker Konyaspor Kulübü bugün İttifak Holding ile stadyumda sponsorluk sözleşmesi imzalayacak.

İttifak Holding'ten Konya'ya 50 milyon TL'lik yatırım!

İttifak Holding, büyüme kararı aldığı beş ana sektörden biri olan tarım-hayvancılık alanındaki markası Selet için 50 milyon TL yatırım değeri olan Türkiye'nin en modern yumurta çiftliğini kuruyor.

İttifak Holding'e JCR Eurasia Rating'ten yatırım yapılabilir notu!

JCR Eurasia Rating, İttifak Holding A.Ş. ve planlanan tahvil ihracını derecelendirerek, yatırım yapılabilir kategori içerisinde değerlendirdi. JCR Eurasia Rating firmaya yatırım yapılabilir notu verdi.

İttifak Holding Kozağaç'ta yeni projeye başlıyor!

İttifak Holding Başkan Vekili ve icra Kurulu Başkanı Tahir Atila, "Dev yatırımları hayata geçiriyoruz. Kozağaç mevkinde, Antalya yolu üzerinde bin 100 konutluk bir konut projesine başlıyoruz" dedi..

Müsiad Fuarı'nda İttifak Holding yoğun ilgi gördü!

İttifak Holding, MÜSİAD Fuarında yabancı işadamlarının akınına uğradı. İttifak Holding Başkan Vekili Tahir Atila, "Bu fuarlara başından beri katılıyoruz. Hepsinden önemli geri dönüşler elde ettik" dedi

ittifak holding MÜSİAD Fuarı Haberi

ittifak holding MÜSİAD Fuarı

Seha Yapı'dan dev proje Konya'da yapı sektörüne kazandırdığı ilklerle tanınan Seha Yapı. 

yine bir ilke imza atıyor. Konya'nın Meram ilçesinde bölgenin en büyük, en prestijli ve en cevreci projelerinden birisini hayata geçirecek. Proje tamamlandığında, göl kıyısında inşa edilecek yalılar, villalar farklı metrekarelerdeki daireler, ticari, sosyal ve yeşil alanları İle neredeyse kasaba büyüklüğünde karma bir proje hayata geçmiş olacak. 


ADESE VERİMLİ BÜYÜYOR

İttifak'ın amiral gemisi Adese, önemli perakende markalarından biri olarak hizmet veriyor. Perakende sektöründeki baiarısını ve kurumsal hedeflerini daha İleriye taşımak amacıyla 2011 yılında halka arz edilen Adese, Orta Anadolu bölgesinde; Konya ve çevresindeki Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Bolu. Isparta, Karaman ve Mersin İllerinde 2600'den fazla çalışanı ve 138 şubesiyle, yılda 35 milyonun üzerinde müşteriye hizmet veriyor. Alışveriş sürecinin her aşamasına yakından bakan...