29 / 03 / 2024

izmir İZsu sayaç okuma

izmir İZsu sayaç okuma

İZSU, sayaç okuma çalışmalarına başladı. Vatandaşların mağdur olmaması için tonaj katlaması ve gecikme cezasının alınmayacağı, ayrıca talep halinde dileyen aboneye faizsiz 5 taksit imkanı sunulacağı açıklandı.

Eski doğalgaz sayaçları 2025 sonuna kadar değiştirilecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, 1 Ocak 2014-31 Aralık 2019 döneminde piyasaya arz edilmiş doğal gaz sayaçlarının 2025 yılının sonuna kadar sökülerek, yerine geçerli muayenesi olan sayaç takılacak.

Kartlı sayaç kullananlar doğalgaz ücreti ödeyecek mi? Bakan Dönmez resmen açıkladı!

Doğalgaz faturaları bu ay itibariyle ücretsiz olacak. Peki kartlı sayaç kullananlar doğalgaz ücreti ödeyecek mi? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, açıkladı.

Doğalgaz faturası alanlar artık değişti! Sayaç okuma işlemi yapılmayacak!

Doğalgaz faturası evine gelenlere önemli biri duyuru yapıldı. Artık sayaç okunmayacak: O tarihe kadar durduruldu. İşte detaylar!

Resmi Gazete yayımlandı! O illerde yaşayanlar dikkat! Binlerce kişinin sayaç okuma, fatura ve borç işlemleri ertelendi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından (EPDK), Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illeri ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde bazı tüketicilerin sayaç okuma, fatura tahakkuk ve tahsilat işlemleri ile tahsil edilememiş borçlar işlemleri ertelendi.

Öz Ay Sayaç Ölçüm Teknolojileri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ay Sayaç Ölçüm Teknolojileri Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Cuma  Turan  tarafından kuruldu.

Özsu Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsu Alüminyum İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli İle  Suna Aktepe,  Özcan , Aktepe, Engin Can Aktepe tarafından kuruldu.

Su, Elektrik ve Gaz Sayaçları Tamir ve Ayar Ücret Tarifesi Hakkında Tebliğ!

Su, Elektrik ve Gaz Sayaçları Tamir ve Ayar Ücret Tarifesi Hakkında Tebliğ bugünkü 31344 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesinin 2019 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZSU ve ESHOT Genel Müdürlüğünün 2019 Yılı Faaliyet Raporları kabul edildi.

Saya Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saya Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Amin Rahmanfar ve Mahmous Rajabnejad ortaklığında kuruldu.

Saya Grup'tan Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL'lik destek!

Bünyesinde ilaç üreticilerinden Pharmactive, gayrimenkul sektöründen Folkart, Volt Elektrik Motorları, stratejik alanlarda üretim yapan Volt Savunma ve madencilik şirketi Livamine'ı bulunduran Saya Grup Milli Dayanışma Kampanyası'na 2 milyon TL'lik destek verdi.

İzmir'de bir apartman tahliye edildi! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde İZSU ekiplerinin çalışma yaptığı sırada bir apartmanın istinat duvarı yıkıldı. Dairelerinde hasar olan apartman tedbir amaçlı boşaltıldı. 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Mersin Sayağzı Mesire Alanı'nda sona gelindi!

Mersin Silifke'de hayata geçirilen Sayağzı Mesire Alanı'ndaki inşaat çalışmalarında sona gelindi.

izmir İZsu sayaç okuma Haberi

izmir İZsu sayaç okuma


Yeni Asır'ın gündeme taşıdığı İZSU'nun, Büyükşehir sınırlarına dahil olan ilçelerde personel sıkıntısı nedeniyle bir süredir yapılamayan sayaç okuma çalışmalarına başladı. Vatandaşların mağdur olmaması için tonaj katlaması ve gecikme cezasının alınmayacağı, ayrıca talep halinde dileyen aboneye faizsiz 5 taksit imkanı sunulacağı açıklandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, 6360 sayılı yasa ile yeni bağlanan ilçelerde su sayaçlarının okunmasında yaşanan sıkıntının giderildiği bildirildi. Büyükşehir Belediyesi'ne yeni bağlanan Ödemiş, Kiraz, Beydağ, Bergama, Dikili, Kınık, Çeşme, Karaburun ve Tire'de su ve kanalizasyon hizmetlerinin başladığı belirtilen açıklamada, personel aktarımlarında yaşanan gecikme nedeniyle sayaçların zamanında okunamadığı ifade edilerek, vatandaşların mağdur olmaması gerekli önlemlerin alındığı kaydedildi. 



Yeni...