25 / 04 / 2024

İzmir kimya fabrikası yangın

İzmir kimya fabrikası yangın

İzmir’in Menemen İlçesinde kimya fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın 4 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınırken itfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

İzmir Torbalı'ya Traktör fabrikası kuruluyor!

Yanmar Turkey Makine A.Ş.-Subaşı ŞB. tarafından İzmir İli, Torbalı İlçesi'ne toplamda 14 bin 502 metre kare alana traktör fabrikası geliyor. Proje, 82 milyon 252 bin TL'ye mal olacak! İşte ayrıntılar...

İzmir Tarihi Meslek Fabrikası Binası'nın devrine sert tepki!

İzmir Tarihi Meslek Fabrikası'na ait Bina'nın Adıgüzel Eğitim Kültür Araştırma Yardımlaşma ve Sağlık Vakfı'na devredilmesi İzmir halkı tarafından büyük tepki gördü.

İzmir Alsancak'taki elektrik fabrikası çürümeye terk edildi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Alsancak'ta bulunan tarihi elektrik fabrikası için yapılan ihalenin iptal edildiğini anımsatarak tarihi binanın çürüdüğünü dile getirdi.  

Eski Pastavilla makarna fabrikası arazisi satılıyor!

Mülkiyeti Tat Gıda Sanayi A.Ş.'ye ait olan İzmir ili, Bornova ilçesi, Kazımdirik Mahallesi, 14246 ada 2 parselde kayıtlı eski Pastavilla makarna fabrikası arazisi 5-9 Ekim 2020 haftasında E-ihale ile satışa sunulacak. 

İzmir'de kereste fabrikası için arazi tahsisi iptal edildi!

İzmir’de yaşayan Levent İsmail Şentürk’ün inşaat halindeki kereste fabrikası için İTOB yöneticileri arsa tahsisinin iptal edilmesi kararını verdi. İTOB yöneticileri Mustafa Sivridağ ve Caner Keşoğlu; “Taahhütler zamanında yerine getirilmediği için karar alınmıştır.”açıklamasında bulundu.

Konak'ta 14.5 milyon TL'ye icradan satılık teneke fabrikası!

İzmir 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi, 8623 ada, 20 parselde kayıtlı 1.998 metrekarelik teneke fabrikasını 14 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Konak'ta 56.2 milyon TL'ye icradan satılık oksijen fabrikası!

İzmir 3. Satış Memurluğu, İzmir Konak 8604 ada, 2 parselde yer alan oksijen ve asit karbonik fabrikasını 56 milyon 232 bin TL'ye icradan satıyor...

İzmir'deki eski Sümerbank fabrikasının akıbeti TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir'deki eski Sümerbank fabrikasının Büyükşehir Belediyesi'ne devrine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Alsancak'taki elektrik fabrikasının Büyükşehir Belediyesi'ne tahsisi TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir Alsancak'ta bulunan tarihi elektrik fabrikasının Büyükşehir Belediyesi'ne tahsisine ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir'deki rakı fabrikası 42.5 milyon TL'ye satışta!

İzmir'de yer alan özel ilk rakı fabrikası, 42 milyon 500 bin TL açılış fiyatıyla açık artırma usulüyle 7 Mart'ta satışa çıkarılıyor. 

İzmir Elektrik Fabrikası yeniden tasarlanıyor!

İzmir Elektrik Fabrikası, Yaşar Üniversitesi İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencileri tarafından yeniden tasarlandı.

Suudi Elmervani, İzmir Gaziemir'deki kurşun fabrikası arazisine talip!

İzmir’in merkez ilçelerinden Gaziemir ve Karabağlar sınırları içinde bulunan 1940’lı yıllardan 2010 yılına kadar faaliyeti süren kurşun fabrikası arazisinin yatırıma açılması için işaret bekleniyor

İzmir kimya fabrikası yangın Haberi

İzmir kimya fabrikası yangın


İzmir’in Menemen İlçesinde kimya fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın 4 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alınırken itfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangında ölen yada yaralanan olmadığı...