25 / 04 / 2024

izmir Türk yapı sektörü

izmir Türk yapı sektörü

Bölgesinin en büyük yapı fuarı olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir, 6 - 9 Kasım tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda sektördeki en son yenilik ve teknolojileri sergileyecek.

Türk Vatandaşlığı için son dakika gelişmesi! Yabancıların arsa alımında yapı şartı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla döviz karşılığı Türk vatandaşlığı alımına yönelik yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni değişiklikle beraber artık yabancıların taşınmaz alımıyla vatandaşlık kazanabilmesine ilişkin uygulamaya arsa üzerinde yapı bulunma şartı getirildi.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Atatürk Orman Çiftliği'ne Türk-İş'in genel merkez binası yapılacak iddiası!

Türk-İş'in genel merkez binasını Atatürk Orman Çiftliği'ne yapmak istediği ortaya çıktı. Peki Atatürk Orman Çiftliği'ne Türk-İş'in genel merkez binası mı yapılacak? Atatürk Orman Çiftliği ile ilgili son dakika gelişmesi...

İngiltere'de Türk yatırımcılar için konut projeleri yapılıyor! 25 yıl boyunca yıllık yüzde 10 kira garantili!

İngiltere, Türk vatandaşlarına banka ve borsaya alternatif bir yatırım aracı sunuyor.  Deutsche Bank, UBS gibi yatırım bankaları tarafından toplu olarak alınan özel emlak projelerinden artık perakende satış işlemleri de yapılmaya başlandı.

Libya’dan Türk şirketlere çağrı: Gelin ülkemizde petro kimya tesisi yapın!

Türkiye-Libya Yuvarlak Masa Toplantısı, Libya Ekonomi ve Ticaret Bakanı Mohamed Al-Hawij ve iki ülke iş insanlarının katılımlarıyla yapıldı. Libyalı bakan, Türk şirketlere Libya’da petrokimya tesisi kurma teklifinde bulundu.

Tatil yolları gözleyenlere indirim Türk Hava Yolları'ndan indirim! Aile için yüzde 20 indirim yapıyor!

Türk Hava Yolları, tatil masraflarını bütçesine uygun hale getirmek isteyenlere harika bir fırsat sunuyor. Aile üyeleriyle yapılacak yurt içi uçuşlarda geçerli yüzde 20 indirim kampanyası başladı.

Yapı Kredi Mobil’den yeni müşterilere toplam 500.000 Türk Lirası World Puan hediye

19 Ekim 2022 tarihine kadar Yapı Kredi Mobil'i indirerek ilk kez Yapı Kredili olanlara toplam 500.000 Türk Lirası değerinde puan ödüllü çekilişe katılarak 100.000 Türk Lirası’na varan puan kazanma şansı…

6 bankada resmen deprem yaşanıyor! ING, Garanti, TEB, Yapı Kredi, Kuveyt Türk, QNB, peş peşe duyurdu! Duyanlar inanamadı

6 bankada resmen deprem yaşanıyor... ING, Garanti, TEB, Yapı Kredi, Kuveyt Türk, QNB, peş peşe duyurdu! Duyanlar inanamadı... İşte detaylar...

Bankalardan şok karar! Yapı Kredi, Garanti, Kuveyt Türk, ING, TEB, QNB tek tek açıkladı! Duyanlar küçük dilini yuttu

Bankalardan şok karar geldi. Yapı Kredi, Garanti, Kuveyt Türk, ING, TEB, QNB arka arkaya açıkladı. Bu son dakika kararını duyanlar küçük dilini yuttu...

6 bankada kıyamet koptu! Garanti, Yapı Kredi, TEB, QNB, ING, Kuveyt Türk peş peşe açıkladı! Duyanların dudağı uçukladı!

Garanti, Yapı Kredi, TEB, QNB, ING, Kuveyt Türk peş peşe açıkladı, 6 bankada kıyamet koptu. İşte detaylar... 

Türk Vatandaşlığı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Türk Vatandaşlığı Kanununun Uygulanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31834 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Telekom KPSS'siz 6 bin lira maaşla personel alacak! Türk Telekom personel alımı başvuruları nasıl yapılır?

Türk Telekom 6 bin lira maaş ile çalışacak personel alacak! Ayrıca KPSS şartı bulunmuyor! Peki, Türk Telekom 2022 senesi personel alım koşulları nelerdir? Başvurular nasıl yapılır? İşte tüm ayrıntılar...

Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ!

Türk Lirası Mevduat ve Katılma Hesaplarına Dönüşümün Desteklenmesi Hakkında Tebliğ (Sayı: 2021/14)’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31716 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

izmir Türk yapı sektörü Haberi

izmir Türk yapı sektörü

YEM Fuarcılık tarafından Türk yapı sektörünün en köklü ve en görkemli organizasyonlarından olan Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir, Kasım ayında 20. kez ziyaretçileri ile buluşacak. Ege Bölgesi’nin yapı sektörü dışında da en büyük ticari buluşmalarından olan Yapı Fuarı - Turkeybuild İzmir’de, en yeni teknolojiler, yenilikler ve gelişmeler sergilenerek yeni iş bağlantıları için fırsatlar gündeme gelecek.


Türkiye ekonomisinin yükselen değeri yapı sektöründe, yılın en önemli organizasyonlarından biri olan bu fuarın uluslararası boyutuna da dikkat çeken YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer şunları söyledi:


“Sırasıyla önce İstanbul sonra da Ankara’da düzenlediğimiz fuarlarımızın ardından Kasım ayında İzmir’de düzenleyeceğimiz, Ege ve Akdeniz Bölgesi’ndeki yapı profesyonellerini bir araya getireceğimiz Yapı Fuarı – Turkeybuild İzmir’i heyecanla bekliyoruz. YEM Fuarcılık’ın 37 yıllık tecrübesiyle başarısını her yıl daha da...