28 / 03 / 2024

Japon kredi derecelendirme kuruluşları

Japon kredi derecelendirme kuruluşları

R-I yaptığı değerlendirmede Türkiye 'nin faiz dışı fazla vermeye devam ettiğine ve borç/GSYH oranının düşük olduğuna işaret ederken, bankacılık sektöründeki sağlamlığın devam ettirildiğini de vurguladı.

Standard & Poor’s’dan Türkiye'ye ilişkin olumlu haber! Türkiye’nin kredi notu yükseltildi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s’dan (S&P) Türkiye’ye ilişkin güzel bir haber geldi. S&P, Türkiye’nin kredi notunu ‘negatif’ten ‘durağan’a yükseltti.

Fitch Ratings'ten Türkiye kararı! İki yıl aradan sonra kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, iki yıl aradan sonra Kredi not görünümünü negatiften durağana çıkardı!

Fitch’den Türkiye’ye güzel haber! Türkiye’nin kredi notu görünümü yükseldi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit etti. Ayrıca, not görünümünü iki senenin ardından "negatif"ten "durağan"a yükseltti.

Moody's'ten Türkiye'ye pozitif kredi notu!

Dünyanın önde gelen kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notuna yönelik yaptığı değerlendirmede, son zamanlarda geleneksel ekonomi politikalarına dönüşün daha güçlü bir kredi açısından pozitif değerlendirildiğini aktardı.

Moody's’ten 1,4 trilyon dolarlık özel kredi piyasası için ‘ciddi zorluk’ uyarısı!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's dünya çapında toplamda 1,4 trilyon dolarlık özel kredi piyasası için ciddi zorluk uyarısı yaptı.

Moody's, Türkiye'nin kredi notunu değiştirmedi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye'nin kredi notun ile ilgili güncelleme yapmadığını açıkladı.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch’ten ABD’ye kötü sürpriz!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Rating, ABD’ye resmen kötü bir sürpriz yaptı. Fitch, borç limiti açmazı yüzünden ABD'nin "AAA" olan kredi notunu negatif izlemeye aldı.

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu açıkladı

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu "B" görünümü ise "negatif" olarak onayladı. Kredi derecelendirme kuruluşu, zelzelelerin ekonomik faaliyet üzerindeki negatif tesirinin, mayıs seçimleri evvelinde mali ve kredi teşvikiyle kısmen dengelenmesini bekliyor.

Fitch'in Türkiye kararı için nefesler tutuldu… Kredi notu yükselecek mi?

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch’in açıklayacağı Türkiye kararı, ekonomi çevrelerinde merakla bekleniyor. Peki dünya çapında etkili Fitch’in Türkiye’ye yönelik kararı ne olacak? Kredi notu düşecek mi yoksa artacak mı? İşte ayrıntılar…

Fitch o şirketin kredi notunu değiştirdi! Yaklaşık 4 kat düştü

Genelde Türkiye üzerinde yaptığı düşük notlarla ''sıfırcı'' olarak bilinen Kredi Derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş'nin uzun vadeli kredi notunu 'B' olarak kaydetti

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu B olarak teyit etti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye'nin kredi notunu 'B', görünümünü de 'negatif'şeklinde teyit etti.

Moody's İngiltere'nin kredi notu görünümünü negatif olarak belirledi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's İngiltere'nin kredi notu görünümünü negatife çevirdiğini açıkladı.

Dünyaca ünlü kuruluş Türkiye'nin kredi notunu düşürdü

Dünyaca ünlü kredi derecelendirme kuruluşu Standart and Poors, kredi notunu düşürmesinin nedenlerini; gevşek para politikası, düşük döviz rezervi ve TL'deki kırılganlık olarak açıkladı.  

Japon kredi derecelendirme kuruluşları Haberi

Japon kredi derecelendirme kuruluşları


Japon kredi derecelendirme kuruluşu R&I, Türkiye'nin yabancı para  cinsinden kredi notunu 'durağan' görünüm ile BB+ olarak teyit etti.  R&I yaptığı değerlendirmede Türkiye'nin faiz dışı fazla  vermeye devam ettiğine ve borç/GSYH oranının düşük olduğuna işaret  ederken, bankacılık sektöründeki sağlamlığın devam ettirildiğini de  vurguladı. 


Ekonomik büyümenin yavaşladığı ortamda, ihracatta büyümenin  ekonominin ana yönlendiricisi haline geldiğini ifade eden R&I,  bu faktörler dikkate alındığında Türkiye ekonomisinin büyük olasılıkla daha istikrarlı hale geleceğini öngördüklerini...