24 / 04 / 2024

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Jennifer Lawrence New York’ta bir ev satın alabilmek için ABD’nin California eyaletindeki villasını indirim yaparak sattı.

Jennifer Lawrence Tribeca bölgesinde ev arıyor!

Jennifer Lawrence, önceki gün New York'ta kaldığı otelden çıkarken görüntülendi. Lawrence, Tribeca bölgesine giderek daireleri gezdi.

Jennifer Lawrence 24 yaşında malikane sahibi oldu!

Hollywood'un en gözde genç kuşak yıldızlarından Jennifer Lawrence, 24 yaşında bir malikane sahibi oldu. Lawrence, bir başka ünlü yıldız Jessica Simpson'ın Los Angeles'taki malikanesini aldı.

Fitch, ABD için hangi kararı aldı? FED Temmuz’da faizi ne kadar artıracak?

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, ABD'de borç limiti krizinin aşılmasına rağmen gerilimi tırmandırma politikasının sonuçlarını “negatif” olarak değerlendirdi. ABD Eski Hazine Bakanı Lawrence Summers, Fed’in faiz artırımı için rakam verdi. Tıklayın.

Fed faizi yüzde 6'nın üzerine çıkarabilir!

Eski ABD Hazine Bakanı Lawrence Summers, Fed'in enflasyonu kontrol altında tutmak için faiz oranlarını yüzde 6'nın üzerine çıkarma riskini taşıdığını söyledi.

Eurodan sonra sterlin de 1 doların altına yolcu!

Yeni göreve gelen İngiltere Başbakanı Liz Truss'ın mali politikalarını eleştiren Eski ABD Hazine Bakanı Lawrence Summers, böyle devam etmeleri halinde eurodan sonra sterlin de 1 doların altına yolcu olacağını belirtti.

Eski ABD Hazine Bakanı'ndan Fed’e mesaj! Net sinyal vermesi gerek!

Eski ABD Hazine Bakanı Lawrence Summers, Fed yetkililerinin Jackson Hole'daki konuşmaları sırasında ekonominin karşı karşıya olduğu zorluklar hakkında net bir şekilde sinyal vermeleri gerektiğini kaydetti.

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Jennifer Lopez ve Ben Affleck, Bob Hope'un malikanesini alacak!

Jennifer Lopez, 17 senenin ardından tekrar barıştığı Ben Affleck ile yeni bir malikane arıyor. Ünlü çift, komedyen Bob Hope'un Los Angeles Toluca Gölü'nde bulunan gayrimenkulünü satın almayı düşünüyor.

Jennifer Lopez yeni ev arıyor!

Başarılı oyuncu Ben Affleck ile yeniden bir araya gelen şarkıcı Jennifer Lopez, yeni ev arıyor...

Jennifer Lopez Los Angeles'a taşınıyor!

Bir süredir Ben Affleck ile beraber olan Jennifer Lopez, yeni aşkı için Los Angeles'a taşınma kararı aldı.

Jennifer Lawrence New York'ta 21.9 milyon dolara villa satın aldı! 

Hollywood'un başarılı oyuncusu Jennifer Lawrence New York'taki evini  5 milyon dolar indirimle sattı. Güzel oyuncu aynı bölgeden  iki katlı  bir villa satın aldı. 

Jennifer Lopez ve Alex Rosriguez Florida'dan ev aldı!

Ünlü çift Jennifer Lopez ve Alex Rosriguez, Florida'nın en lüks bölgelerinden birinden 40 milyon dolara lüks bir malikane aldı...

Jennifer Lopez Malibu'daki villasını 8 milyon dolara satıyor!

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez, Malibu'da bulunan evlerini 8 milyon dolara satıyor...

Jennifer Lopez Kaliforniya'dan 1 milyon 370 bin dolara ev aldı!

Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, milyon dolarlık gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Güzel şarkıcı bu kez yeni evi için 1 milyon 370 bin dolar ödedi.

İngiliz casus Arabistanlı Lawrence’ın evi 20 milyon TL'ye satılıyor! 

İngiliz casus ‘Arabistanlı Lawrence’ın, Arapların Osmanlı’ya isyanına dair ön çalışmalarını yaptığı evi satılıyor. 4 katlı ev 2 milyon 600 bin pound'a (yaklaşık 20 milyon TL) satılacak...

Jennifer Lawrence Haberi

Jennifer Lawrence

Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Jennifer Lawrence New York’ta bir ev satın alabilmek için ABD’nin California eyaletindeki villasını indirim yaparak sattı.


Forbes’a göre iki yıldır dünyanın en çok kazanan aktrisi olan 26 yaşındaki oyuncu, Santa Monica şehrindeki villayı satabilmek için 500 bin dolar indirim yaptı. Ünlü oyuncu, 2006 yılında villayı 1,3 milyon dolara satın almıştı. Lawrence’ın 4+1 villası plaja birkaç dakikalık mesafedeydi. Şu sıralar aynı bölgede iki yatak odalı vilaların 1,6 milyon dolara satıldığı öğrenildi.


Yaptığı satıştan 865 bin dolar alan Lawrence, 10-18 milyon dolar bütçeyle New York’un Tribeca bölgesinde bir ev arayışına girdi.


Habertürk



Haber Sözcü'de şu şekilde yer aldı;


Ünlü oyuncu Jennifer Lawrence, villasını 500 bin dolar indirim yaparak sattı. Forbes'a göre iki yıldır dünyanın en çok kazanan aktrisi olan 26 yaşındaki oyuncu,...