20 / 04 / 2024

k yapı ataşehir yeni proje

k yapı ataşehir yeni proje

Tüm şantiyelerinde kart sistemi uygulayarak işçi güvenliğini kontrol altına aldıklarını kaydeden K Yapı'nın patronu Murat Karaduman, " Eğitimini almamış işçiye, kapılarımız kesinlikle açılmaz" dedi..

Ataşehir İçerenköy Mahallesindeki 458 bin metrekarelik rezerv yapı alanın planı notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi II. Etap Yaklaşık 45,8 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Ataşehir'deki 200 bin 700 metrekarelik rezerv yapı alanının imar planı plan notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallesi Yaklaşık 20,07 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Ataşehir'de 10 yıldır beklenen imar planları hayal kırıklığı yarattı!

Ataşehir’in Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin 1/5000’lik imar planları, komşu mahallelerinkinden çok daha düşük çıktı. Ataşehir Belediyesi ve mahalleliler itiraza hazırlanıyor.

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Anadolu Yakası'nın merakla beklediği  Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı ne zaman açılacak?

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı nereden geçecek?

Kadıköy-Ataşehir-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı projesi 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak. Peki Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı nereden geçecek?

Kadıköy-Ataşehir-Sultanbeyli metro hattı için düğmeye basıldı!

Kadıköy-Ataşehir-Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattı projesi için ÇED süreci başladı. Proje 4 milyar 653 milyon 264 bin TL'ye mal olacak.

Ataşehir'deki riskli İmar İskan Blokları yıkılıyor!

Ataşehir’de yılların çözülemeyen problemi Yenişehir Mahallesi’nde yer alan İmar İskan Blokları yıkılarak yerine yenisi yapılacak.

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim!

Lens Yapı Ataşehir Modern iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  "Gerçek Ataşehir'de gerçek bir yaşam" sloganı ile tanıtılan projede 1.106 daireden ve 44 adet ticari alan bulunuyor.

Lens Yapı Ataşehir Modern ne zaman teslim?

Yatırım gücü en yüksek “yeni” proje olarak tanıtılan Ataşehir Modern'de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Lens Yapı Ataşehir Modern projesi satışa çıktı!

3 uzun blok şeklinde yükselen Lens Yapı Ataşehir Modern projesinde satışlar başladı. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ,4+1 ve 5+1 daire seçenekleri sunuluyor..

Lens Yapı Ataşehir Modern satış ofisi!

İstanbul Anadolu yakası Ataşehir'de konumlandırılan Ataşehir Modern projesi 3 blok şeklinde tasarlandı. Projede daireler 36 ay sonra teslim edilecek..

k yapı ataşehir yeni proje Haberi

k yapı ataşehir yeni proje

Solid İnşaat ile ortak ilk projeleri Trendist Ataşehir'in yoğun ilgi görmesi nedeniyle aynı bölgede yeni proje geliştirmek için kolları sıvadıklarını söyleyen K Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karaduman, "Bir yıl içinde konutların yüzde 71'ini sattık. Ev sahipleri, yeni projelerimizi bekliyor. Şimdilik odak noktamız Ataşehir" diyor. Karaduman'la yeni yatırım planlarını, kentsel dönüşümü ve işçi güvenliğini konuştuk. 


 Trendist Ataşehir nasıl gidiyor? 

Tam gaz gidiyoruz. Yüzde 71'ini sattık. Seçimlerden önce bu oran yüzde 40'tı. Yüzde 30 daha satış oldu. Artık eskiden kuru kalabalık müşteri geliyordu. Şimdi çok daha bilinçli bütün projeleri bilen müşteri geliyor. Bu bölgede alternatifimiz yok. Çevrede hep yüksek katlı konutlar var. Bizim en fazla satılan dairelerimiz 4+1 ve hepsi alçak katlı binalarda. 4+1'lerimiz yüzde 80 seviyesinde bitti. Bu bizim için çok...