25 / 04 / 2024

k yapı batı ataşehir projesi

k yapı batı ataşehir projesi

Tüm şantiyelerinde kart sistemi uygulayarak işçi güvenliğini kontrol altına aldıklarını kaydeden K Yapı'nın patronu Murat Karaduman, " Eğitimini almamış işçiye, kapılarımız kesinlikle açılmaz" dedi..

Wienart Mimarlık Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wienart Mimarlık Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Batı Özgür Tozak tarafından kuruldu.

İzmir'de köprü, batırma tüp, yapay ada yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, İzmir'de köprü, batırma tüp, yapay ada yapacaklarını ve bunları birbiriyle birleştirerek trafiği ring haline getireceklerini söyledi. .

Say Reklamcılık Yapı tahvil faiz oranını belirledi!

Say Reklamcılık Yapı Dekorasyon Proje Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda tahvil faiz oranını açıkladı.

AYK Mimarlık Yapı Limited Şirketi kuruldu!

AYK Mimarlık Yapı Limited Şirketi, Aykut Ölmez tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Ekincioğlu Sokak'ta kuruldu.

3 KÖK Yapı'dan Adıyaman Kahya'ya dev proje!

3 KÖK Yapı Genel Müdürü Kerem Gül, ''İnşaat kalitesini Kahta'da yaşayanların layık olduğu seviyelere çekip, yaşanabilirlik kalitesini arttırıp, sosyal imkanları olabildiğince genişletip farklı bir yapı anlayışı getirmek istiyoruz'' dedi.

Ekvator Mimarlık Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi İkitelli Şubesi açıldı!

Ekvator Mimarlık Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi İkitelli Şubesi 500 bin TL sermaye ile açıldı.

Trabzon Araklı'da çarpık yapılara yer yok!

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ilçedeki inceleme ve denetlemelerini ekibiyle sürdürüyor. Çebi Araklı'da çarpık yapılaşmanın önüne geçmek adına gerekli çalışmaları titizlikle incelediklerini vurguladı

Ege Yapı Batışehir'de bankasız 120 ay vade!

Ege Yapı Batışehir'de kısa bir süre geçerli olacak kampanyada hiç peşinatsız 36 ay 0 faiz imkanının yanında değişken peşinatlarla 60 ay yüzde 0 faiz ile ev sahibi olunabiliyor..

Aydınlar Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlar Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mert Aydın tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Kağıthane, Ortabayır Mahallesi, Akdere Caddesi'nde kuruldu.

Silis Karabıyık Yapı İnşaat İzolasyon ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Silis Karabıyık Yapı İnşaat İzolasyon ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Rıza Tıltak Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Avcılar, Firüzköy Mahallesi'nde kuruldu.

Via GYO'nun son ortaklık yapısı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Günlük Alım Emri Taahhüdü işlemleri sonrasındaki son ortaklık yapısını açıkladı. İşte Via GYO'nun son ortaklık yapısı...

Ege Yapı Batışehir ödeme planı kampanyası!

Ege Yapı Batışehir ödeme planı kampanyası ile 60 aya kadar sııfır faizle ya da uygun faiz oranlarıyla daha fazla taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Aqua Proje Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aqua Proje Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Türker Birol, Kenan Eren, Erkan Günay ortaklığıyla 75 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Tuzla, Deri OSB Mahallesi'nde kuruldu.

k yapı batı ataşehir projesi Haberi

k yapı batı ataşehir projesi

Solid İnşaat ile ortak ilk projeleri Trendist Ataşehir'in yoğun ilgi görmesi nedeniyle aynı bölgede yeni proje geliştirmek için kolları sıvadıklarını söyleyen K Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karaduman, "Bir yıl içinde konutların yüzde 71'ini sattık. Ev sahipleri, yeni projelerimizi bekliyor. Şimdilik odak noktamız Ataşehir" diyor. Karaduman'la yeni yatırım planlarını, kentsel dönüşümü ve işçi güvenliğini konuştuk. 


 Trendist Ataşehir nasıl gidiyor? 

Tam gaz gidiyoruz. Yüzde 71'ini sattık. Seçimlerden önce bu oran yüzde 40'tı. Yüzde 30 daha satış oldu. Artık eskiden kuru kalabalık müşteri geliyordu. Şimdi çok daha bilinçli bütün projeleri bilen müşteri geliyor. Bu bölgede alternatifimiz yok. Çevrede hep yüksek katlı konutlar var. Bizim en fazla satılan dairelerimiz 4+1 ve hepsi alçak katlı binalarda. 4+1'lerimiz yüzde 80 seviyesinde bitti. Bu bizim için çok...