19 / 04 / 2024

k yapı inşaat işçisi

k yapı inşaat işçisi

Tüm şantiyelerinde kart sistemi uygulayarak işçi güvenliğini kontrol altına aldıklarını kaydeden K Yapı'nın patronu Murat Karaduman, " Eğitimini almamış işçiye, kapılarımız kesinlikle açılmaz" dedi..

Küresel inşaat üretim raporu belli oldu! 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olacak!

Avrupa'daki iflas artışları devam ederken Türkiye'de inşaat sektöründe büyüme devam ediyor. Allianz Trade İnşaat Sektörü Risk raporuna göre; küresel inşaat üretiminin 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olması bekleniyor.

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Turuva Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turuva Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Ertan tarafından kuruldu.

Mimarlık ve inşaat sektöründe yapay zeka devrimi!

Mimarlık ve inşaat sektörü, yapay zeka ile beraber teknolojik gelişmelerin getirdiği değişim rüzgarlarına kapıldı. Sektörün her aşamasında yer alan yapay zeka, projelerin planlanmasından, inşasında kadar büyük rol oynuyor.

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Özdemir tarafından kuruldu.

Mfg Proje Mimarlık Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mfg Proje Mimarlık Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Furkan Gültekin tarafından kuruldu.

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smt Mimarlık Yapı İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selma Tuncay tarafından kuruldu.

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Gök tarafından kuruldu.

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat yeniden başladı! 

Kızılbük GYO, Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat faliyetlerine tekrar başlandığını açıkladı.  

Mirgök Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirgök Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydoğan tarafından kuruldu.

Tahiroğulları Mimarlık Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahiroğulları Mimarlık Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış Özgör tarafından kuruldu.

k yapı inşaat işçisi Haberi

k yapı inşaat işçisi

Solid İnşaat ile ortak ilk projeleri Trendist Ataşehir'in yoğun ilgi görmesi nedeniyle aynı bölgede yeni proje geliştirmek için kolları sıvadıklarını söyleyen K Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karaduman, "Bir yıl içinde konutların yüzde 71'ini sattık. Ev sahipleri, yeni projelerimizi bekliyor. Şimdilik odak noktamız Ataşehir" diyor. Karaduman'la yeni yatırım planlarını, kentsel dönüşümü ve işçi güvenliğini konuştuk. 


 Trendist Ataşehir nasıl gidiyor? 

Tam gaz gidiyoruz. Yüzde 71'ini sattık. Seçimlerden önce bu oran yüzde 40'tı. Yüzde 30 daha satış oldu. Artık eskiden kuru kalabalık müşteri geliyordu. Şimdi çok daha bilinçli bütün projeleri bilen müşteri geliyor. Bu bölgede alternatifimiz yok. Çevrede hep yüksek katlı konutlar var. Bizim en fazla satılan dairelerimiz 4+1 ve hepsi alçak katlı binalarda. 4+1'lerimiz yüzde 80 seviyesinde bitti. Bu bizim için çok...