25 / 04 / 2024

kaç konuta ihtiyaç var

kaç konuta ihtiyaç var

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, Türkiye'de her yıl 650 bin yeni konut üretilmesi, 6 milyon depreme dayanıksız binanın yıkılıp yeniden yapılması gerektiğini söyledi.

Akbank'tan 0 faizli ihtiyaç kredisi için son 4 saat uyarısı! Borcu olanlar hesaplara tak diye yatan krediyi kaçırmayın

En çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Akbank tarafından başlatılan 0 faizli ihtiyaç kredisi için başvurular bugün sona erecek. İşte Akbank'ın 0 faizli ihtiyaç kredisi ile ilgili detaylar...

İstanbul'da konuta erişim bu şekilde kolaylaşır! Madde madde açıklandı!

İstanbul için 1,23 milyon adetlik konuta ihtiyaç olduğu geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Peki İstanbul'da konuta erişim nasıl kolaylaşır?

İstanbul'da gelecek 10 yılda 1,23 milyon konut ihtiyacı olacak!

İstanbul'da gelecek 10 yıllık dönemde farklı nedenlere bağlı olarak 1,23 milyon adetlik konuta ihtiyaç duyulması öngörülüyor. İşte gayrimenkul sektörünü ilgilendiren o son dakika konut ihtiyacı rakamları...

O ilde kiralar İstanbul ve Ankara ile yarışıyor! Nüfus arttı, konut stokları eridi! Acil 10 bin konuta ihtiyaç var!

Nüfusun artması ve konut stoklarının erimesi konut sayısının talebin altında kalmasına neden oldu. Özellikle o ilde, kira artışları oldukça hızlandı ve İstanbul, Ankara ile yarışır hale geldi.

1.000, 1.200, 1.300 kredi notuyla hangi banka kaç TL ihtiyaç, konut, taşıt kredisi verir? Nakit ihtiyacı olanlar dikkat!

1.000, 1.200, 1.300 kredi notuyla hangi bankanın kaç TL ihtiyaç, konut ve taşıt kredisi vereceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 1.000, 1.200, 1.300 kredi notuyla hangi banka kaç TL ihtiyaç, konut, taşıt kredisi verir? Nakit ihtiyacı olanlar dikkat...

ING'den düşük faizli ihtiyaç kredisi: 50 bin tl'ye kadar yüzde 1,99 faizle!

Düşük faizli ihtiyaç kredisi arayanlara ING'den kaçırılmaz bir fırsat geldi. ING, düşük faiz oranıyla 50 bin TL kredi vereceğini duyurdu. Yüzde 1,99 faizle sunduğu bu avantajlı kredi, pek çok kişinin ihtiyacını zorlanmadan gidermeyi amaçlamaktadır. ING’nin düşük faizli ihtiyaç kredisinin detayları…

Nakit sıkıntısı mı çekiyorsunuz? QNB Finansbank size ihtiyaç kredisi ile yardımcı olabilir

Nakit ihtiyaçlarının giderilmesini amaçlayan QNB Finansbank kaçırılmaz bir fırsat sundu. Ekonomik sıkıntı çeken kişilerin maddi durumlarını kolaylaştıracak ihtiyaç kredisi ile etkili çözüm sağlıyor. 70 bin TL değerinde olan kredi sağlamasıyla kolay ödeme seçenekleri de sunuyor. 

Halkbank'tan uyguna ihtiyaç kredisi! Bu oranda bu kredi kaçmaz!

En cazip, ekonomik ve uygun fırsatlar sunan ihtiyaç kredisi Halkbank'tan geldi. Halkbank, Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi kampanyası sunarak emeklilerin nakdi ihtiyaçlarına tatmin edici çözümler sunuyor. Emeklilere özel yürütülen bu kampanya fırsatından yararlanmak için bilinmesi gerekenler…

VakıfBank ihtiyaç kredisi veriyor mu? VakıfBank kaç para ihtiyaç kredisi veriyor?

Bankalar belli kurallar kapsamında müşterilerine ihtiyaç kredisi vermektedir. Bu verilen kredilerin miktarları bankadan bankaya değişmektedir. Peki “VakıfBank ihtiyaç kredisi veriyor mu, VakıfBank’ın ihtiyaç kredisi şartları nedir?” İşte detaylar!

Sosyal desteklerde son dakika! 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına yeni zam ne zaman? Kim kaç TL alacak?

Devlet tarafından ihtiyaç sahiplerine ödenen sosyal desteklere zam gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına yeni zam ne zaman? Kim kaç TL alacak?

Sosyal destek alanlar dikkat! 65 yaş, engelli aylığı, evde bakım maaşına zam var mı? Hangi destek kaç lira? 

Hükümet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara ödenen sosyal destekler son zamanlarda sık sık araştırılıyor. Peki 65 yaş, engelli aylığı, evde bakım maaşına yeni zam geldi mi? Hangi destek kaç lira? 

PTT AVM'den fiyatlarda damping! Tuvalet kağıdına müthiş indirim 

Vatandaş bazı ürünlerin fiyatlarına çok dikkat ediyor. Bunlardan bir tanesi de tuvalt kağıdı. Hemen hemen her marketin indirim listesinde bulunan ve temel ihtiyaçlardan olan tuvalt kağıdına bir indirim de PTT AVM'den geldi. 32'li tuvalet kağıdına yapılan indirimli fiyatı haberimizde.

Sosyal destek ödemelerine ne kadar zam geldi? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı kaç TL? Peş peşe açıklandı

Devlet tarafından sunulan sosyal destek ödemelerinden ihtiyaç sahibi binlerce vatandaş faydalanıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı yeni zamla kaç TL oldu? 

kaç konuta ihtiyaç var Haberi

kaç konuta ihtiyaç var

Nişantaşı Üniversitesi ile Konutder arasında imzalanan işbirliği töreninde konuşan Ömer Faruk Çelik, Türkiye'deki nüfus artışından dolayı her yıl 650 bin yeni konut üretilmesi ve 6 milyon depreme dayanıksız binanın da yıkılıp yeniden yapılması gerektiğini ifade etti. 


Nişantaşı Üniversitesi ile Konutder'in (Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği) teori ve pratiği bir araya getirerek inşaat sektörüne yeni bir vizyon kazandırmaya hedeflediği işbirliğinin imza töreni gerçekleşti. 


Nişantaşı Üniversitesi Sadabad Kampüsü'nde düzenlenen tören, Nişantaşı Üniversitesi Rektörü Prof. 

Dr. Kerem Alkin ve Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik'in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, akademisyenler ve öğrencilerin de katılımıyla gerçekleşti. Türkiye'deki nüfus artışından dolayı her yıl 650 bin yeni konut üretilmesi ve 6 milyon depreme dayanıksız binanın da yıkılıp yeniden yapılması gerektiğini ifade eden Ömer Faruk Çelik. "Konut...