29 / 03 / 2024

kadıköy su şirketi ne kadara alındı

kadıköy su şirketi ne kadara alındı

1937 yılında Kadıköy Su Şirketi ile Nafia Vekaleti arasında müzakere yapılmış. Kadıköy Su Şirketi 400 bin liraya satın alınmış ve parası on yıl taksitle ödenecekmiş. 1 Temmuz itibariyle su şirketi belediyeye devredilecekmiş.

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Dinamik Kadıköy Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Kadıköy Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Enes Aykal tarafından kuruldu.

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 771 milyon TL sermaye bedeli ile Ece Turanlı tarafından açıldı.

Soyalan Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Soyalan Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Soyalan tarafından kuruldu.

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 190 bin TL sermaye bedeli ile A. Aslıhan uludağ, Ercüment Gümrük ve Önder Focan ortaklığında açıldı.

Icm Uluslararası İnşaat Danışmanlık Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Icm Uluslararası İnşaat Danışmanlık Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy Şubesi 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selahattin Aydemir tarafından açıldı.

Osa Kimya Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Osa Kimya Limited Şirketi Kadıköy Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Orkun Ataman ve Serkan Ertem tarafından açıldı. 

Kadıköy Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Yapı Laboratuvar Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Zeynep Karakoç tarafından  kuruldu.

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gökdemir tarafından açıldı.

Dmr Cam Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dmr Cam Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir tarafından açıldı.

Kadıköy Life Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Life Otel Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Varol ve Uğur Aydoğan ortaklığında kuruldu.

Müjde Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Müjde Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 140 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Sungur ve Ayça Aral ortaklığında açıldı.

kadıköy su şirketi ne kadara alındı Haberi

kadıköy su şirketi ne kadara alındı

Kadoköy Suları

Su şirketi 400 bin liraya satın alındı.


Nafıa Vekaleti ile Kadıköy Su Şirketi arasında yapılan satın alma müzakeresinin neticelendiğini ve belediyeden de selahiyettar bir mümessil istendiği için belediye sular müdürü B. Ziya Erdem'in Ankara'ya gittiğini yazmıştık.

Alakadar mahafile gelen malumata göre satın alma mukavelesi vekalet, belediye ve şirket mümessilleri arasında imzalanmıştır. Kadıköy Su Şirketi dört yüz bin liraya satın alınmıştır. Bu para, senede kırkar bin lira verilmek suretiyle on senede ödenecektir. Şirket muamelesinin tasfiyesine bugünlerde başlanacak ve tasfiye haziran sonuna kadar ikmal edilerek 1 temmuzdan itibaren şirket alakasını kesecektir.


Vaktiyle Terkos Şirketi'nde olduğu gibi Kadıköy Su Şirketi de belediyeye devredilecektir. Binaenaleyh 1 temmuzdan itibaren Kadıköy ve havalisi su şebekesi belediye tarafından idare edilecektir. Kadıköy Su Şirketi, belediye sular idaresine merbut olarak...