29 / 03 / 2024

kadıköyde bir işçi hayatını kaybetti

kadıköyde bir işçi hayatını kaybetti

Kadıköy Kozyatağı’ndaki rezidans inşaatında 4’üncü kattan üzerine iskele kalas ve demirleri düşen işçi hayatını kaybetti. Kaza sonucu Sezer Karakaş (22) adlı işçi hayatını kaybetti.

1940'ta Kadıköy'ün imar sorunu: İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek

1940 yılında, Kadıköy'de İskeleden Altıyol ağzına kadar geniş asfalt bir cadde inşa edilecek. Bunun için bir çok dükkan ve ev istimlak edilmiş.

Kadıköy Suadiye, konut yatırımcıları için her dönem tercih ediliyor!

İstanbul Kadıköy Suadiye bölgesinin yatırımcılar için her dönem tercih edildiğini söyleyen Kentpark Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıycı, Suadiye ile ilgili yatırımcılara önemli açıklamalarda bulundu.

Kadıköy Osmaniye'deki rezerv yapı alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Kadıköy Osmaniye Mahallesi 627 Ada (Eski 7 Parsel) Yeni42, 43, 44 Parseller İle Bir Kısım Tescil Dışı Alanı İçeren Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıda...

Kadıköy'de devrim niteliğinde bir adım: Dijital kentsel dönüşüm başlayacak!

CHP Kadıköy Belediye Başkanı Adayı Mesut Kösedağı, Mikro-mobilite gibi akıllı şehir uygulamalarından dijital demokrasi uygulamalarına kadar geniş bir yelpazede bilimin, verinin bizi yönlendireceği bir yönetim sunarak, dijital devrimi Kadıköy’den başlatacağız” dedi.

Kadıköy'deki o inşaat için koruma amaçlı imar planı hazırlandı! İBB, 'kurul kararına aykırı' dedi.

İstanbul Kadıköy’de bulunan tescilli tarihi eser Sokullu Konağı ve arkasında yer alan 2 bloklu sitenin iskan ruhsatını alabilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koruma amaçlı imar planı hazırladı... İşte detaylar...

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kadıköy Feneryolu 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Kadıköy ilçesi, Feneryolu Mahallesi, 3111 ada, 83 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

İstanbul Valiliği Kadıköy'de teraslı bina satacak!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan teraslı binayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

En düşük emekli zammı için flaş bir tahmin geldi! Hemen kulislerde konuşulan bu rakama bakın!

Pek çok kişinin gündeminde yer alan en düşük emekli zammı için flaş bir tahmin geldi. Hemen kulislerde konuşulan bu rakama bakın...

Dul kadınlara konut desteği! Ancak ilginç bir şart var...

Eşi vefat eden kadınlara konut desteği verilecek ancak destekten kadınların yararlanılabilmesi için ilginç bir şartın olduğu ortaya çıktı.

Kadıköy Caferağa Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Caferağa Mahallesi 1017 Ada 112 Parsel 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının inşaat yapı işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde ofis ve işyeri  niteliğindeki binanın altyapı, kaba ve ince inşaat yapı işleri ile cephe kaplama işleri için Conart İnşaat ile anlaştı.

Kadıköy Merdivenköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Merdivenköy Mahallesi 1270 ada 7 ve 12 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

kadıköyde bir işçi hayatını kaybetti Haberi

kadıköyde bir işçi hayatını kaybetti

Kadıköy Kozyatağı’ndaki rezidans inşaatında  14’üncü kattan üzerine iskele kalas ve demirleri düşen işçi hayatını kaybetti.İstanbul’da rezidans inşaatının 14. katından üzerine iskele kalas ve demirlerinin düşmesi sonucu Sezer Karakaş (22) adlı işçi hayatını kaybetti. Kozyatağı Değirmen Sokak’taki Oran İnşaat-Genç Yapı ortaklığıyla yapılan rezidansın inşaatında saat 09.00 sıralarında meydana geldi.

İskelenin çökmesi sonucu olay yerine giden işçiler arkadaşlarının çöken iskelenin altında kaldığını gördü.

Karakaş’ın cenazesini arkadaşları taşıdı. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi’ne göre 2013’te 1235 işçi yaşamını yitirdi. 294’ü inşaat...