26 / 04 / 2024

Kadın Yarı ve Yavuz Özcan Parkı

Kadın Yarı ve Yavuz Özcan Parkı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in göreve gelir gelmez yıktığı, ucube bina olarak adlandırılan İl Özel İdare Binası’nın yerine, Kadın Yarı ve Yavuz Özcan Parkı ile birlikte muhteşem bir park projesi yapılacak.

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesi yarın açılıyor!

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesini yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hizmete açacak. Antalyalıların merakla beklediği şehir hastanesi 372 bin 917 metrekarelik arazi üzerinde inşa edildi.

Bakan Yumaklı kadın ve genç girişimcilere müjdeyi verdi! Yüzde 70 ilave destek veriliyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yeni desteklemelerde üreten herkese ürettiği kadar destek verdiklerini açıkladı. Kadın ve genç girişimcilere 70 ilave destek verdiklerini söyledi. 

İŞKUR açıkladı! Hastane ve sağlık kurumlarına kadın erkek personel alınacak...

Hastane personel alımlarına hakkında yapılan açıklama kapsamında, aktarılan son habere göre İŞKUR üzerinden hastane personeli alımı başladığı açıklandı. Buna göre, hastane ve sağlık kurumlarına 18-57 yaş arası kadın erkek personel alımı gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

KPSS'den düşük puan alanlara son dakika müjdesi! Kadın ve erkek tam 200 yeni itfaiye eri alınacak!

KPSS'den düşük puan alanların beklediği müjde sonunda geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, kadın ve erkek tam 200 yeni itfaiye eri alınacağı belirtildi.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Altın fiyatlarında tsunami: Bugün gram altın, yarım, cumhuriyet, ata ve çeyrek altın kaç TL oldu? 26 Ağustos 2023!

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşmüştü. Bu haftaya 1648 TL'den giriş yapan altının gram fiyatı bugün, 1633 liradan işlem görüyor. Peki, 26 Ağustos Cumartesi canlı gram altın, yarım, cumhuriyet, ata ve çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte altın fiyatları…

Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandığı belirtildi. İşte detaylar...

Şekerbank ve Hepsiburada’dan kadın kooperatiflerine müjde: 250 bin TL'lik  nakit destek sağlanacak!

Hepsiburada ve Şekerbank’ın iş beraberliği ile kadın kooperatiflerine dijital reklam destek paketi kapsamında 20 milyon liralık satış hacmi imkanı yaratılması hedefleniyor. Ayrıca, Finansal ihtiyaçlarını karşılamak ve işlerini büyütmeyi amaçlayan kadın kooperatifleri, bankadan 250 bin TL destek.

Ev kadını ve anneler müjde! Yeni emeklilik sistemi yüz güldürecek, çalışan çalışmayan her kadın faydalanacak...

Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulmasından sonra ev hanımlarının sosyal güvencesi ve erken emekliliğini sağlayacak sistem için çalışmalar hızlandırılacak. Bu kapsamda milyonlarca ev kadını ve anne emekliliğe kavuşacak.

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın ne kadar? 12 Haziran altın fiyatları

Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı. Alın rekordan rekora koşarken fiyatlar resmen tozu dumana kattı.Gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın ne kadar? 12 Haziran altın fiyatları.

Dünyanın en zengin erkeği ve kadını belli oldu! İki ortak yönleri var

Forbes'un Milyarderler Listesi'nin zirvesinde teknoloji değil, mağazacılık önde. Dünyanın en zengin erkeği ve kadını belli oldu İki ortak özellikleri var. İşte tüm detaylar...

'Altın, dolar ve gümüş aynı anda yarışıyor 'diyen İslam Memiş kaybedeni açıkladı! Bomba açıklama...

Altın Piyasası Uzmanı İslam Memiş altın, dolar ve gümüş fiyatlarındaki hareketliliği değerlendirdi. 'Altın, dolar ve gümüş aynı anda yarışıyor' diyen Memiş'ten bomba açıklama geldi. Ayrıntılar haberimizde...

Ehliyeti olanlar dikkat! Kamuya hemen çok sayıda kadın ve erkek personel alınacak!

İş arayanların merakla beklediği haber İŞKUR'dan geldi. Söz konusu ilanda kamuya hemen ehliyeti olan kadın ve erkek sürücülerin alınacağı belirtildi...

Kadın Yarı ve Yavuz Özcan Parkı Haberi

Kadın Yarı ve Yavuz Özcan Parkı

Çocuk ve Çiçek, Sanat ve Çiçek temalı parklar, kent merkezine nefes aldıracak. Başkan Türel, “Antalya örnek bir yaşam alanına kavuşacak. Bölgede ciddi rahatsızlığa neden olan güvenlik sorunları ortadan kalkacak” dedi.



4 AYDA BİTECEK


Yıkılan İl Özel İdare Binası alanı ile Yavuz Özcan Parkı'nı Kadın Yarı içinden yapılacak yaya geçişleri ile birleştireceklerini belirten Başkan Türel, “Garnizon Komutanlığı, askerlik şubesi, orduevinin başka bir alana taşınması, bölgedeki çok katlı eski yapıların temizlenmesi ile genişleyecek projenin hedef noktası Cumhuriyet Meydanı'nı diğer kentlere örnek olacak bir yapıya dönüştürmek. Bu bir Cumhuriyet projesidir” diye konuştu.


İhalesi yapılan projenin, yer tesliminden itibaren 4 ayda tamamlanacağı müjdesini veren Türel, “Antalya örnek bir yaşam alanına kavuşacak. Bölgede ciddi rahatsızlığa neden olan güvenlik sorunları ortadan kalkacak. Antalya nefes alacak” dedi.


ÇOCUK VE ÇİÇEK...