28 / 03 / 2024

Kağıthane Hamidiye 6954 ada 47 parselin imar planı onaylandı mı

Kağıthane Hamidiye 6954 ada 47 parselin imar planı onaylandı mı

Kağıthane Hamidiye Mahallesi, 6954 ada, 47 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatı, 4 Ağustos 2014'te askıdan indiriliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, imar planını 16 Mayıs 2014'te tasdiklemişti...

Kağıthane'de 73 milyon TL'ye arsa hissesi satılıyor! Satış ihalesi bu tarihte yapılacak! 

İstanbul Kağıthane Belediye Başkanlığı, Kağıthane Hamidiye'de yer alan arsa hissesini satıyor. İşte satış ile ilgili detaylar...

Kağıthane'de arsa hissesi satılıyor: İhalesi 28 Kasım'da! 

Kağıthane Belediyesi, İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Hamidiye Mahallesinde yer alan arsanın hissesini satıyor. Peki Kağıthane'de satışı yapılacak arsa hissesinin fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kağıthane Hamidiye imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Kağıthane ilçesi, Hamidiye Mahallesi, 6838 ada, 1 parselin bir kısmı ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Econ Valley Kağıthane ön talepte! Yeni proje!

Econ Valley projesi, İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane Hamidiye Mahallesi'nde yükselecek. Econ İnşaat imzasını taşıyan projede ön talepler toplanıyor. Fiyatlar ise metrekare bazında 9 bin TL'den başlıyor. 

Kağıthane Hamidiye imar planı tadilatı askıda!

Kağıthane İlçesi, Hamidiye Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Kağıthane Hamidiye Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıktı!

Kağıthane İlçesi, Hamidiye Mahallesi, 6807 adadaki tescil dışı alanın bir kısmına ilişkin imar değişikliği askıya çıktı..

Kağıthane Hamidiye Spor Kompleksi tamamlandı!

Kağıthane Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi'nde hayata geçirilen spor kompleksinde sona gelindi

Kağıthane Hamidiye'ye dev yüzme havuzu!

Spora büyük önem veren ve Kağıthane sınırları içerisinden olimpiyat sporcuları yetiştirmek için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kağıthane Belediyesi, Hamidiye Mahallesi’ne dev bir Kapalı Yüzme Havuzu kazandırmaya hazırlanıyor.

Kağıthane Hamidiye imar planı tadilatı askıda!

İstanbul Kağıthane İlçesi, Hamidiye Mahallesi'nde beş ada için hazırlanan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı...

Kağıthane Sultan Selim Mahallesi Kültür Kompleksi açılıyor!

Kültürel alanda önemli işlere imza atan Kağıthane Belediyesi, Gültepe Kültür Merkezi, Hamidiye Gençlik Merkezi ve Çağlayan Bilim Merkezi’nin ardından dev bir kompleksi daha vatandaşın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Kağıthane'de dönüşüm sürüyor!

İstanbul Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Hamidiye Mahallesi'nde yıkılan gecekondunun yerine yapılacak depreme dayanıklı bir binanın temelini attı. İşte Başkan'ın açıklamaları...

Kağıthane'de Şehit Doğan Kılıç Parkı açıldı!

Kağıthane Belediyesi ilçe genelinde yaptığı yatırımları hızla sürdürüyor. Hamidiye Mahallesi'nde yapılan yeni parka 'Şehit Doğan Kılıç' ismi verildi.

Kağıthane kentsel dönüşümde son durum ne?

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Hamidiye Mahallesi'nde yıkılan gecekondunun yerine yapılacak depreme dayanıklı bir binanın temel atma törenini de gerçekleştirdi.

Kağıthane Hamidiye 6954 ada 47 parselin imar planı onaylandı mı Haberi

Kağıthane Hamidiye 6954 ada 47 parselin imar planı onaylandı mı

Kağıthane İlçesi, Hamidiye Mahallesi, 6954 ada, 47 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatı, 4 Ağustos 2014 Pazartesi günü askıdan indiriliyor.


Kağıthane Hamidiye 6954 ada, 47 parselin imar planı hakkında detaylı bilgiler için tıklayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 28229 dosya numaralı imar planını 16 Mayıs 2014'te onayladı ve 04 Temmuz 2014'te ilanen askıya çıkardı. 


Kağıthane İlçesi, Hamidiye Mahallesi, 6954 ada 47 parselin imar planını indirmek için