29 / 03 / 2024

kağıthanede yangın haberi

kağıthanede yangın haberi

Kağıthane Sadabat mevkiindeki bir inşaat alanında yükselen dumanlar nedeniyle panik yaşandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, inşaat alanı içinde daha önceden kesilmiş ağaç gövdeleri ve molozların yakıldığını tespit etti...

Piyasalar resmen yangın yeri! Euro/TL' de son dakika gelişmesi 3 Haziran 2022

Piyasalar bugün resmen yangın yerine döndü. Dolar ve altın fiyatlarındaki yükselişin ardından euro da atak yaparak yükselmeye devam ediyor. Peki bugün euro ne kadar? Euro kaç TL? İşte euro da son dakika gelişmesi 3 Haziran 2022...

9 soruda yangın sigortası hakkında bilinmesi gerekenler!

Yangın sigortası hakkında bilmediğimiz bir çok şey var. Fortune editörleri bu ay merak edenler için "9 soruda yangın sigortası hakkında bilinmesi gerekenler" başlıklı haberi yayınladı..

Niğde'deki apartman ve yurtların kaçında yangın merdiveni var?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de binalarda bulunan yangın merdivenlerine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Yangın merdivenleri TAKS’a ve KAKS’a (Emsal) dahil midir?

Tüm yapıların yangın veya diğer acil durumlarda kullanıcıların hızla kaçışlarını sağlayacak yeterli kaçış yolları ile donatılması gerekiyor. Peki, yangın merdivenleri TAKS’a ve KAKS’a (Emsal) dahil midir?

Dubai'de gökdelen yangını! Torch Tower'ı alevler sardı!

Dubai Marina'daki gökdelenlerden Torch Tower'da (Meşale Kule) yerel saatle 02:00'de büyük bir yangın çıktı. Alevler binayı hızla sararken, içeride kaç kişi olduğu henüz bilinmiyor.

Fatih'te bir iş hanında yangın çıktı!

Fatih’te bir çantacıda çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Yanan binada mahsur kalan Afrika uyruklu 2 kişi, alevlerden kaçmak için cama çıkarak yan binaya geçti.

Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yangın!

Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın nedeniyle hastanede bulunan 45 hasta kentteki başka hastanelere sevk edildi..

Beylikdüzü'nde yangın çıktı!

İstanbul Beylikdüzü'nde bir sitede çıkan yangında, dumandan zehirlenen 1 kadın yaşamını yitirirken, yangın sırasında paniğe kapılarak apartman boşluğuna atlayan başka bir kadın da hayatını kaybetti

Gaziantep'te fabrika yangını çıktı!

Gaziantep'te 2. OSB'de fabrika yangını çıktı. 2. OSB'deki kağıt ve ambalaj fabrikasında çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Ekiplerin, yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

Trabzon'da özel hastanede yangın!

Akçaabat ilçesindeki özel bir hastanenin dördüncü katında, elektrik panosunda çıkan yangın hasara yol açtı. Yangın sebebiyle hastanedeki bazı hastalar, dumandan etkilenmemeleri için başka hastanelere nakledildi

Diyarbakır'da özel bir hastanede yangın çıktı!

Diyarbakır Kayapınar ilçesindeki özel bir hastanenin üst katında belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle çalışanlar ve hasta yakınları, hastaları tahliye etti. Olay yerine gelen ambulanslara taşınan hastalar, başka hastanelere sevk edildi.

Diyarbakır'da hastanede yangın çıktı!

Özel bir hastanenin üst katında başlayan yangın nedeniyle hastalar, ambulanslarla başka hastanelere sevk edildi. Yangın, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürüldü. Yangının nedeni belirlenemedi.

Gaziantep'te kağıt fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı!

Gaziantep'te kağıt fabrikasında, dün öğle saatlerinde başlayan ve rüzgarın etkisiyle hızla yayılan yangına, 45 kişilik itfaiye ekibi müdahale etti. Yaklaşık 15 araç, 4 su tankı ve 3 kepçenin destek verdiği çalışmalar sonucunda yangın kontrol altına alındı

kağıthanede yangın haberi Haberi

kağıthanede yangın haberi

Kağıthane Sadabat mevkiindeki bir inşaat alanında yükselen dumanlar nedeniyle panik yaşandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, inşaat alanı içinde daha önceden kesilmiş ağaç gövdeleri ve molozların yakıldığını tespit etti. Yangını söndüren itfaiye ekipleri inşaat yetkililerini...