25 / 04 / 2024

Kandıra Spor Salonu inşaatı son durum

Kandıra Spor Salonu inşaatı son durum

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’da yeni bir spor salonu inşa ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, spor salonu çalışmalarını yakından görmek için incelemelerde bulundu.

Kocaeli Kandıra’ya spor salonu inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra'ya da spor salonu inşa ediyor.

Kocaeli Kandıra Spor Salonu'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra'da Son uygulama çalışmaları gerçekleştirilen spor salonu tamamlanma aşamasına geldi. Dış cephe çalışmaları tamamlanan yapının iç saha ve tribün uygulamaları devam ediyor.

Kandıra Kumcağız Futbol Sahası 100 gün içinde bitecek!

Kandıra Kumcağız'a yapılacak futbol sahasının ihalesi gerçekleşti. Tesisin 100 gün içinde bitirilmesi planlanıyor. İhale Salonu'nda gerçekleştirilen oturumda üç firma teklif verdi.

Kandıra Kumcağız'da futbol sahası ihalesi yapıldı!

Vatandaşların spor yapmalarına imkan sağlamak için kentin birçok noktasında spor tesisi oluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra ilçesi Kumcağız bölgesine futbol sahası yapacak.

Keçiören Atapark Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

Gençlerin daha çok sporla uğraşması için ilçeye nitelikli spor alanları kazandıran Keçiören Belediyesi, Atapark Kapalı Spor Salonu'nun da yapımını tamamladı.

Başiskele ve Kandıra'ya spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele ve Kandıra ilçelerindeki spor salonu yapım çalışmaları devam ediyor. Başiskele Spor Salonu ise 4 bin 870 metrekare alan üzerine inşa ediliyor.

Kocaeli Başiskele ve Kandıra'ya spor salonu inşa ediliyor!

Spora ve sporcuya verdiği desteklerle Türkiye spor camiasında büyük övgü kazanıp, belediyeler arasında en ön sıraları kaptırmayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Başiskele ve Kandıra ilçelerine spor salonu inşa ediyor.

Başiskele ve Kandıra, spor salonlarına kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele ve Kandıra ilçelerindeki spor salonu yapım çalışmaları devam ediyor. İnşaatları süren her iki spor salonu da 2 bin kişi kapasiteye sahip.

Zonguldak Bahçelievler spor salonu inşaatı ne zaman bitecek?

AK Parti Zonguldak Milletvekili ve 3. Sıra Milletvekili Adayı Özcan Ulupınar, beraberindeki partililer ile birlikte Site’deki Spor Salonu inşaatını inceledi.

Kandıra Belediyesi'nden sosyal alan üst hakkı tesisi ihalesi!

Kandıra Belediyesi Emlak İstimlak Müdürlüğü, Çerşı Mahallesi Namazgah Mevkii namazgah alanı, seminer salonu, etkinlik ve eğlence alanı, kafe projesinin üst hakkı tesisi halesinde düzeltme yapıldı. Düzeltme ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kandıra'da sosyal tesis projesi hak tesisi ihale edilecek!

Kandıra Belediye Başkanlığı, Çarşı Mahallesi'nde bulunan namazgah alanı, seminer salonu, etkinlik ve eğlence alanı, kafe projesi fonksiyonunun üst hakkını ihale ediyor. İhale 26 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Barbaros Hayrettin Paşa Spor Salonu'nun temeli atıldı!

Barbaros Hayrettin Paşa Kapalı Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve Zeminaltı Otoparkı’nın temel atma törenine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın yanı sıra Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da katıldı.

Kandıra Spor Salonu'nun inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’da modern bir spor salonu inşa ediyor. Birinci kat ve saha çalışmaları yapılan spor salonu tamamlandığında yapı pek çok organizasyona ev sahipliği yapacak.

Kandıra Spor Salonu inşaatı son durum Haberi

Kandıra Spor Salonu inşaatı son durum


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’da yeni bir spor salonu inşa ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, spor salonu çalışmalarını yakından görmek için incelemelerde bulundu. Spor salonunun Kandıra’daki pek çok spor müsabakası ve değişik organizasyonlara ev sahipliği yapacağını belirten Genel Sekreter Büyükakın, salonun yüksek kapasiteli olacağını söyledi.


VATANDAŞLAR DA FAYDALANACAK


İncelemelerde Genel Sekreter Büyükakın’a Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Genel Koordinatör Adnan Bilgiç, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ve Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay eşlik etti. Genel Sekreter Büyükakın, “Spor salonu basketbol, hentbol ve voleybol müsabakalarının yapılmasına imkan sunacak. Salonda yer alacak olan antrenman odalarında aerobik, fitness, tekvando, güreş gibi spor dallarından vatandaşlar da faydalanabilecek” dedi.


4 ANTRENMAN SALONU


7 bin 150 metrekare alan üzerine kurulacak olan spor salonu 2...