19 / 04 / 2024

kapadokya kartal oteli kartal kart indirimi

kapadokya kartal oteli kartal kart indirimi

Kartal’da yaşayan vatandaşların belediye hizmetlerinden ve anlaşmalı üye iş yerlerinin indirim ve avantajlarından yararlanacağı ‘Kartal Kart’ projesi Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz tarafından imzalandı...

Konum Kapadokya Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konum Kapadokya Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Karain tarafından kuruldu.

Niziplioğlu'ndan İstanbul ve Kapadokya'ya otel yatırımı!

Niziplioğlu Holding, 100 milyon dolar yatırımla iki yıl içinde İstanbul-Mecidiyeköy ve Kapadokya’da iki oteli daha hizmete açacak. Firma İstanbul ve Kapadokya'ya 100 milyon dolarlık otel yatırımı yapacak.

Kapadokya Kent Otel mimarisiyle dikkat çekiyor!

Kapadokya’nın ilk butik oteli, Türkiye’nin tek Relais & Chateaux ünvanlı oteli, Museum Hotel, kendinizi keyifle şımartacağınız ve unutulmaz anlar yaşayacağınız yaz tatillerine imza atıyor!

Dedeman Gayrettepe Oteli satışa çıkarıldı!

Türkiye'nin en köklü şirketlerinden biri olan Dedeman Holding, Antalya Dedeman ve Kapadokya Dedeman otelinden sonra Gayrettepe'de kurulu olan Dedeman'ın sembol oteli Dedeman İstanbul satılığa çıkardı.

Dorak Holding Kapadokya'da 2 otel açacak!

Yılda 3 milyon turisti ağırlayan Kapadokya’da, yaklaşık üç bin yatak kapasitesiyle bölge turizminin en büyük yatırım grubu olan Dorak Holding, 2016 yılı içinde uluslararası markaya sahip iki oteli daha hizmete açacak.

Dedeman Kapadokya Oteli satıldı!

Dedeman Grubu, yeni iş hedefleri doğrultusunda; Dedeman Kapadokya otelinin satışını gerçekleştirdi. Otel, yıl sonu itibariyle faaliyetlerini sonlandıracak.

Türkiye'den 2 otel Dünya'nın sıra dışı 50 Oteli listesine girdi!

İNGİLİZ Daily Telegraph Gazetesi'nin hazırladığı " Dünya'nın En Sıra Dışı 50 Oteli " listesine Türkiye'den 2 otel girdi. Oteller Kapadokya ve Antalya'da bulunuyor.

Argos İn Cappadocia dünyanın en güzel 100 oteli listesinde!

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya'daki Argos İn Cappadocia Otel, Fodor's tarafından yayınlanan 'Dünyanın En Güzel 100 Oteli' listesinde yer alan Türkiye'deki tek otel oldu.

Er Yatırım’dan İstanbul’a iki şehir oteli!

Er Yatırım İzmir’in ardından İstanbul’da üreteceği otellerden ikisi için çalışmalara başladı. Ataşehir ve Kartal’da yapımı planlanan projeler orta segmentte şehir içi iş oteli olarak düşünülüyor...

İş GYO bünyesindeki 3 oteli satışa çıkarıyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ( İş GYO), bünyesinde yer alan, Club Magic Life Kemer Imperial Otel, Lykia Lodge Kapadokya Otel ve Seven Seas Oteli'ni satışa çıkarıyor...

Kapadokya'da turistler kaya damlı butik oteli seçiyor!

Türkiye 'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya 'da turistler, modern oteller yerine butik otellerde ve peri bacalarından dönüştürme pansiyonlarda konaklamayı tercih ediyor

Kapadokya Kongre turizminin başkenti olacak!

İş dünyasının gözde merkezi olmak isteyen Nevşehir'i 500 milyon dolarlık Kapadokya Uluslararası Kongre Merkezi ve Kongre Oteli'nin heyecanı sarmış durumda

Kapadokya'nın ilk uluslararası zincir oteli açılıyor!

Kapadokya’nın ilk uluslararası zincir oteli olan "Doubletree BY Hilton Avanos Kapadokya" 2 Şubat’ta açılıyor.Doubletree BY Hilton Avanos Kapadokya Oteli Genel Müdürü Nedim Baha  bölgenin ilk uluslararası zincir

kapadokya kartal oteli kartal kart indirimi Haberi

kapadokya kartal oteli kartal kart indirimi


Kartal’da yaşayan vatandaşların belediye hizmetlerinden ve anlaşmalı üye iş yerlerinin indirim ve avantajlarından yararlanacağı ‘Kartal Kart’ projesi Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz tarafından imzalandı.


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, söz verdiği projelerden birini daha hayata geçiriyor. ‘Kartal Kart’ projesi, Kartal Belediyesi yeni hizmet binasında yapılan imza töreniyle Kartallı vatandaşların kullanımına sunulacak.


Başkan Altınok Öz, çağdaş teknolojiyle uygulamaya geçen ‘Kartal Kart’ ile ilçede yaşamı kolaylaştırmayı, sosyal belediyeciliğin örnek uygulamalarını Kartallı’ların hizmetine sunulacağını ifade etti. Kartal Belediyesi yeni hizmet binasında yapılan imza törenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve İş Bankası Kartal Şube Müdürü Cahit Sarıahmetoğlu ile İş Bankası Kartal Şube 2.Müdürü Harika Gürses katıldı.


İmza töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Kartal Kart uygulaması...