26 / 04 / 2024

Karabağlardaki çınar ağacı koruma altına mı alındı

Karabağlardaki çınar ağacı koruma altına mı alındı

Karabağlar Belediyesi, Yeşilyurt Vatan Mahallesi'nde bulunan 600 yıllık çınar ağacını korumaya aldı. Belediyenin, 9138 Sokak'ta ağacın bulunduğu alanı da park olarak düzenleyerek vatandaşların kullanımına açacağı belirtildi.

Hatay'da depremde ayakta kalan 100 yıllık çınar ağacı fırtınaya dayanamadı!

6 Şubat'ta gerçekleşen deprem sonrasında, başta Hatay olmak üzere peş çok şehir etkilendi. Büyük depremin ardından ayakta kalan 100 yıllık çınar ağacı fırtınaya dayanamadı.

TOKİ’den Konya Karapınar'a ucuz konut! 3 bin 187 TL taksitle!    

TOKİ Konya Karapınar 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Karapınar'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Karapınar'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya KKarapınar sosyal konut projesi...

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü Gürpınar'a 505 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar'da 505 konut ve 20 ticari alanlık yeni proje inşa edecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a iki yeni millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Ceylanpınar'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi 28 Mart tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türk müteahhitler Karabağ'ı yeniden inşa edecek!

Türk müteahhitler, Karabağ'ın yeniden imarında yer alacak. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu ve iki ülke arasındaki iş birliğini değerlendirdi.

Kuşadası’nda bin 500 yıllık ağacın yanına yapılan villa yıkıldı!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan ve zamanla genişleyen şehrin içinde kalan bin 500 yaşındaki zeytin ağacının yanına villa yapılması engellendi.

Aydın'da anıt ağaç tescil başvurusu bulunan ağacın yanına inşa edilen villaya tepki!

Ekosistemi Koruma ve Doğaseverler Derneği (EKODOS) Başkanı Bahattin Sürücü anıt ağaç tescil başvurusu bulunan ağacın yanına inşa edilen villaya gösterdi...

Kavak ağacının gövdesine inşa edilen 13 metrekarelik ahşap pansiyon yoğun ilgi görüyor!

Artvin'in "sakin şehir" unvanlı ilçesi Şavşat'ta, Cihat ve Filiz Küçükaltun çiftinin kavak ağacı gövdesine inşa ettiği ahşap ev yoğun ilgi görüyor.

TOKİ'den Konya Karapınar'a hükümet konağı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Karapınar'da hükümet konağı inşa edecek.

TOKİ'den Konya Karapınar'a 603 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Karapınar'da 603 adet yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 12 Kasım'da yapılacak.

Halk GYO, Şekerpınar A blok kira sözleşmesi ek protokolü imzalandı!

Kocaeli Şekerpınar A Blok ile ilgili olarak; Halk GYO Yönetim Kurulunun almış olduğu karar doğrultusunda, 12 ay boyunca aylık kira bedelinin, bir önceki dönem kira bedeline göre yüze 15 oranında artış uygulanarak, 665 bin 869,22 TL olarak belirlenmesi hususunda ek protokol sözleşmesi imzalandı...

Osmangazi Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Küplüpınar'a spor ve eğitim merkezi inşa ediyor.

Karabağlardaki çınar ağacı koruma altına mı alındı Haberi

Karabağlardaki çınar ağacı koruma altına mı alındı


Karabağlar Belediyesi, Yeşilyurt Vatan Mahallesi'nde bulunan 600 yıllık çınar ağacını korumaya aldı. Belediyenin, 9138 Sokak'ta ağacın bulunduğu alanı da park olarak düzenleyerek vatandaşların kullanımına açacağı belirtildi. Çınarın anıt niteliğinde olduğunu ancak henüz tescillenmediğini belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ağacın bakımı ve çevre düzenlemesiyle ilgili çalışmalar yaptıklarını söyledi. Selvitopu, "Ağacın etrafı daha önce düzenlenmiş fakat tekrar bozulmuş. Biz de bu bölgeyi hemen ele aldık. Şu anda çevre düzenlemesini yapıyoruz. Kısa sürede vatandaşlarımızın kullanımına açacağız. Kent merkezlerinde tamamen yok olan bu ağaçlarımızın değerini bilmeliyiz, onları korumalıyız" dedi.


Yeni...