28 / 03 / 2024

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri kapasite artışı

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri kapasite artışı

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri (KARDEMİR) A.Ş üretim kapasitesi artırım yatırımlarından Çelikhane 120 tonluk 3. Konverterini devreye alarak yıllık 3.4 milyon ton kapasiteye ulaştırdı

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temeli 1937 yılında atılmış!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temel atma töreni 3 Nisan 1937 yılında atılmış.

İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı!

Bugün inşaat demir fiyatlarına zam geldi. İstanbul, İzmir, Karabük ve Payas demir fiyatları fırladı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton inşaat demiri kaç lira? 2 Şubat 2024 demir fiyat listesi. 

1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL? 16 Ocak 2024 demir fiyatları

İnşaat piyasasının kalbi olarak bilinen demirin güncel fiyatları merak ediliyor. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL?

Ars Demir Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Demir Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zeki Aras tarafından kuruldu.

En ucuz demir fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları açıklandı! Güncel demir fiyatları

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli malzemesi olan inşat demirinin fiyatları piyasa koşullarına göre değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En ucuz inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 25 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatları resmen fırladı! Hurdaya büyük zam! Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar?

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Geri dönüşüm firmaları tarafından güncellenen fiyatlar görenleri şaşkına çevirdi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları ne kadar? 12 Ekim 2023 hurda fiyatları.

İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıkladı! İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi!

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli yapı malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişiyor. İsrail-Filistin arasındaki gerilim, demir fiyatlarını da etkiledi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. 9 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL, Karabük'te 19 bin 600 TL oldu! Güncel demir fiyat listesi

Demirin güncel fiyat listesi belli oldu. Son zamanlarda peş peşe gelen indirimlerin ardından düşüşe geçen demir fiyatları merak ediliyor. İstanbul'da 1 ton demir 19 bin 900 TL olurken Karabük'te 19 bin 600 TL'den satılıyor. İşte güncel demir fiyat listesi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi vermişti! Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın işe alım müjdesini yerine getirmek için düğmeye bastı. Kardemir'e 600 işçi alımları başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları dibe vurdu! 15 Mayıs 2023 hurda fiyatları

Bakır fiyatları, doların güçlenmesi ve Çin'deki talep endişesi sebebiyle geriledi. Bu durum, bakır hurda fiyatlarını da etkiledi ve hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları dibe vurdu! 15 Mayıs 2023 hurda fiyatları.

Karabük Üniversitesi çok sayıda Sözleşmeli Personel alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında Karabük Üniversitesi 61 Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. Birçok kişi tarafından merak edilen ilanın detayları da belli oldu. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri kapasite artışı Haberi

Karabük Demir ve Çelik İşletmeleri kapasite artışı


Karabük Demir ve Çelik Fabrikası, (KARDEMİR) yeni yapılan çelikhanedeki 120 tonluk 3. konverterinde ilk döküm bugün törenle yapıldı.


Çelikhane kontrol merkezinde düzenlen törene, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan, Başkan Vekili Kamil Güleç, Genel Müdür Fadıl Demirel ve fabrika personeli katıldı. 


Demirel, törende yaptığı konuşmada, çelikhanedeki 3. konverteri devreye aldıklarını ve bu konverter ile sıvı çelik üretim kapasitesinin 3.4 milyon tona çıktığını söyledi.


Çelikhanenin fabrikanın en önemli ünitesi olduğunu belirten Demirel, "Bu gün KARDEMİR için tarihi bir gün. Bu çalışmamız 3 yılda tamamlandı. Fabrikanın 3 milyon ton yıllık üretim hedefinin en önemli proje ayaklarından birisi bu konverter. Almanya'dan aldığımız bir proje bu. Konverterlerin bir defada sıvı çelik döküm kapasitesi ise 90 tondan 120 tona çıkmış oldu. Bu yaptığımız konverter dünyanın en modern...