20 / 04 / 2024

Karaca adası satılıyor

Karaca adası satılıyor

Bodrum Gökova açıklarındaki Karaca adası 35 milyon dolara alıcısını bekliyor. Adanın satışını üstlenen Bosforce Emlak şirketi , Türkiye'nin en zengin 100 insanına adanın bilgileri olan dosyayı gönderdi.

Karaca adası yeni sahibini bekliyor!

Bodrum Gökova açıklarındaki Karaca adası 35 milyon dolara alıcısını bekliyor. Adayla ilgili tanıtım dosyası, Türkiye'nin en zengin 100 kişisine gönderilirken, adanın imar durumu gözden geçirilecek.

360 derece dönebilen ev yaklaşık 19 milyon TL'ye satılıyor!

Mühendis Don Dunick tarafından tasarlanan 'Fener' isminde olan ve Kuzey Adası'ndaki Auckland şehrine bağlı sahil kasabası Maraetai'de bulunan 360 derece dönen ev satılıyor. İşte ayrıntılar...

Karaca Konuşan Airfryer ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Karaca 20 Mart 2023 fiyat listesi

Karaca Air Pro Cook XL 2 in 1 Konuşan Airfryer Space Gray, kızartma, ev yoğurdu, sebze - meyve kurutma ve sulu yemek hazırlama fonksiyonlarıyla öne çıkıyor. Peki ürün ne kadara satılıyor? 

Karaca Mikser Muftak Şefi 1600 Watt ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Karaca 14 Mart 2023 fiyat listesi

Mutfak şefi ihtiyacı olanlar sizin için Karaca Multicast Chef Döküm Stand Mikser Muftak Şefi'n ne kadara satıldığını ve özelliklerini araştırdık. Bakın mutfak şefi ne kadara satılıyor? 

Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Mart 2023 fiyat listesi

Doğru fritözü ararken Karaca Konuşan Airfryer'a bakmayı unutmayın. Birçok kişi, yiyecekleri iyi pişirebilen bir havayla kızartma makinesi ister. İşte sizE fırsat!  Peki Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Bu adalar evden daha ucuz fiyata satılıyor!

İskoçya'nın Shetland kentinde bulunan Linga Adası, 250 bin sterline satışa çıkardı. 1934 yılından beri terk edilen ada Londra'daki evlerden daha ucuz fiyata satılıyor.

Chandler Adası 30 bin dolara satılıyor!

ABD'de Wohoa Gölü'nde bulunan Chandler Adası 30 bin dolara satılıyor. Aylık 300 dolara taksit ödeyerek adaya sahip olunabiliyor.

Çeşme Mustafa Çelebi Adası sahibinden satılıyor!

Çeşme’de, 160 dönümü Hazine’ye, 400 dönümü ise mirasçılara ait olan Mustafa Çelebi Adası 40 milyon Euro’ya satılıyor. Adaya, Çinli bir yatırım grubu ile Kanadalı bir işadamını talip olduğu iddia edildi.

Ayvalık Çiçek Adası 105 milyon liraya satılıyor!

Balıkesir'in Ayvalık ve Gömeç ilçelerinde bulunan 265 bin metrekarelik Çiçek Adası sahibinden 105 milyon liraya satılıyor.

Swiss Otel Residances Bodrum Hill'deki dubleks ev icradan satılıyor!

“Swiss Otel Residances Bodrum Hill” isimli tatil sitesi içerisinde yer alan A Blok Zemin+1 Kat, 1 Nolu Bağımsız Bölüm dubleks tatilevi icradan satılıyor..

Temaşehir Konya 42. Cadde satılıyor!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Torkam İnşaat imzası ile hayata geçirilen Temaşehir Konya'nın ticari birimlerinin yer aldığı 42. Cadde satılıyor...

Bank Asya'nın villası 25.5 milyon TL'ye satılıyor!

FETÖ soruşturması kapsamında Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na denetimine geçen Bank Asya'nın Bebek'teki villası 25 milyon 500 bin liraya satılıyor. 

Poyrazköy'de devlet arazileri işgal edilip satılıyor!

İstanbul Poyrazköy'de Yavuz Sultan Selim Köprüsü ayağında yer alan Devlet arazileri yabancılar tarafından yıllardır kullanılıyormuş gibi gösterilip satılıyor. 

Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor!

Kadınların beğenisini kazanan konutların günümüzde satış süreleri daha kısa oluyor. Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor.

Karaca adası satılıyor Haberi

Karaca adası satılıyor

Bodrum Gökova açıklarındaki Karaca Adası 35 milyon dolara alıcısını bekliyor. Son günlerde oldukça popüler olan adanın potansiyel alıcıları arasında ünlü Rus Milyarder ve dünyaca ünlü Chelsea futbol kulübünün başkanı Roman Abramoviç de var. Adanın satışını Bosforce Emlak şirketi üstlenmiş. Şirket adanın bilgilerinin olduğu bir dosyayı Türkiye'nin en zengin 100 insanına...