20 / 04 / 2024

Karacasu yol bakımı

Karacasu yol bakımı

Karacasu'nun yayla yolları bakıma alındı. Karacasu'da, ilçe merkezinden yayla yoluna gidişlerin rahat ve sorunsuz olması için çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, parkeleme ve ağaç dikme çalışmaları yaptı.

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maviaskin Yol Bakım Onarım İnşaat Turizm Ve Reklamcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Aşkın Sandal tarafından kuruldu.

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammer Ahmet Yıldız ve Saliha Yıldız ortaklığında kuruldu.

Kayseri Bünyan'da yol ve bakım çalışmaları yapılıyor!

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, alt yapı ve kış şartları nedeniyle bozulan yollarda bakım onarım çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Hatay'ın 15 ilçesine yeni yol yatırımı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Hatay’ın 15 ilçesinde yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Çatalca'da yol bakım ve onarım çalışmaları başladı!

Çatalca Belediyesi'ne bağlı Yol Bakım ve Onarım Ekipleri, kaldırım, yol yapım ve onarım çalışmalarını ara vermeksizin sürdürüyor

Enez’de yol yapım çalışmaları devam ediliyor!

Edirne İl Genel Meclisi’nin Enezli üyeleri Şenol Kılıç ve Erol Açık, İl özel idare tarafından yol şube ekiplerinin, Enez’de yol yapım ve bakım kapsamında çalışmalarına devam ettiğini bildirdi.

Muğla Büyükşehir 100 milyon liralık yol yatırımı yapacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri için asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.

Halidiye'de yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Haliliye Belediyesi, Ahmet Yesevi ve Devteşti mahallelerindeki yol yapım ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Alanya Oba Stadyumu'nda yol bakım çalışmaları başladı!

Alanya Belediyesi tarafından Oba Stadyumu'nda yol bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanyaspor takımı ve taraftarlarının ulaşımda rahat edeceğini söyledi.

Mersin genelinde yol onarım ve asfaltlama çalışmaları sürüyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kentin birçok noktasında yol bakım-onarım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, kırsal bölgelerin yanı sıra, merkez ilçelerdeki çalışmalarda sürüyor

Van'da yol yapım çalışmalarında sona gelindi!

Van Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ve Özalp Belediyesi’nin ortak yürüttükleri yol yapım çalışmalarında sona gelindi.

Eskişehir köy yollarında bakım çalışmaları sürüyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, mahalle statüsü kazanmış köy yollarında yapmış olduğu yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ankara Altındağ'da yol bakım çalışmaları incelendi!

Önce Altındağ Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve Taşdelen Caddesi ile Yıldız Caddesi’ni birbirine bağlayacak olan yeni yol çalışmasını denetleyen Başkan Tiryaki, daha sonra Güneşevler Mahallesi’ne geçti.

Karacasu yol bakımı Haberi

Karacasu yol bakımı


Karacasu'da, ilçe merkezinden yayla yoluna gidişlerin rahat ve sorunsuz olması için çalışmalarını sürdüren belediye ekipleri, parkeleme ve ağaç dikme çalışmaları yaptı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, "Parkeleme çalışmaları Değirmen sokağın olduğu bölüme kadar bitmiş durumda. Akasya ağaçları da yayaların yürüyüş güzergahlarına zarar vermeyecek şekilde dikiliyor" dedi. Geçtiğimiz günlerde yaşanan sağanak yağış nedeniyle mağdur olan vatandaşların sorunlarını da havaların düzelmesiyle çözüme kavuşturmak istediklerini kadeden Büyükyapıcı, "Nargedik mahalle konağının önü karo taşlarıyla kaplanıyor. Mahallemizde bulunan Atatürk büstünü mermerle kaplanma çalışması da sürüyor. Karacasu Belediyesi inşaat ekipleri tarafından Karacaören mahallesindeki düğün ve dernek yerine tuvalet, bulaşık yıkama yeri, yemek yapma ve keşkek yapma yeri çalışmalarında da sona gelindi. Ekiplerimizin çalışmaları merkezde de aralıksız devam ediyor. Otogar kısmında bulunan boş koridora...