29 / 03 / 2024

karadeniz alternatif turizm merkezi

karadeniz alternatif turizm merkezi

AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı çalışmalarını hızla sürdürdüğünü ifade etti. Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen toplantı sonrası Yeni açıklamalarda bulundu.

Metkar Gayrimenkul Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metkar Gayrimenkul Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Doğan Mete ve Hilmi Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Karadeniz Ziraat Turizm İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Ziraat Turizm İnşaat Ve Eğitim Kurumları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Karadeniz  ve Recep    Karadeniz tarafından kuruldu.

61k Restorant Otel Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

61k Restorant Otel Turizm İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kaplan ve Özgür Karadeniz ortaklığında kuruldu.

Aris34 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm E-Ticaret Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Aris34 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm E-Ticaret Tekstil Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Karadeniz ve İlker Güven ortaklığında kuruldu.

Yeni nesil Karavan Parklar geliyor!

MÜSİAD Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi alternatif turizm modellerinin yaşanılan gelir kaybına çözüm yaratabileceği düşüncesiyle Karavan Park Projesini hayata geçiriyor.

Design Group Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Design Group Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şeali Karadeniz tarafından kuruldu.

Kuşadası'nda Mars Kolonisi konseptli turizm tesisi kurulacak!

Kovid-19 salgını ile beraber turizmde alternatif alan arayışına giren ve çeşitliliği artırmak isteyen şehirlerden Kuşadası’nda “Mars Kolonisi” temasıyla turizm tesisi yapılacak. Belediye Başkanı Ömer Günel, projenin dikkatleri Kuşadası’na çekeceğini ve şehre büyük değer katacağını vurguladı. 

Rok Turizm Gayrimenkul Sanat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rok Turizm Gayrimenkul Sanat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatmagül Karadeniz tarafından kuruldu.

Oya Narin: Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin RE360 Konferansı’nda yaptığı konuşmada, "Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor" dedi.

Turizm merkezlerine alternatif yeni yer arayışları başladı!

Doğu Karadeniz'e birçok ülkeden yılda 4.5 milyon dolayında yerli ve yabancı turist gelmesiyle bölge, özellikle yaz aylarında yoğunlaşan ilgiyi karşılayamıyor.

Karadeniz’de devremülk dönemi!

Turizm sektöründe devremülkler bu yıl yoğun ilgi görüyor. Haziran ayında Karadeniz Bölgesi'ndeki devremülkler de yüzde 76'lık artış görüldü. 

Ayder Yaylası'na alternatif yeni yer arayışı başladı!

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde yer alan Rize'nin Ayder Yaylası için alternatif 11 yeni yer arayışı başladı. Rize Valisi Erdoğan Bektaş, 11 Ayder daha oluşturmak istediklerini söyledi.

Karadeniz’e 11 Ayder, 3 Uzungöl geliyor!

Rize’nin dünyaca ünlü Ayder Yaylası ile Trabzon’daki Uzungöl turizm merkezlerine alternatif yeni yerler için arayışlar başladı.

karadeniz alternatif turizm merkezi Haberi

karadeniz alternatif turizm merkezi


Ahmet Yeni; ''Bölgenin kalkınması için eylem planları hazırlamak, bölgede yürütülen yatırım projelerini izlemek ve değerlendirmek, bölgedeki gelişme potansiyeline, sorunlarına ve imkânlarına dair araştırma, etüt, proje ve incelemeler yapmak amacıyla kurulan Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı çalışmalarını hızla sürdürüyor. 


Proje kapsamındaki sekiz ilin milletvekilleri ve kalkınma bakanımızla birlikte sürekli istişare halindeyiz. Projede en ufak bir aksaklığın olmaması için gayret ediyoruz''



TURİZM MASTER PLANI


Biz bu proje ile bölgemizin ekonomik yapısını güçlendirmeyi, sosyal gelişmesi ve dayanışmasını artırmayı, doğal kaynaklarını ve çevre kapasitesini koruyarak uzun dönemli sürdürülebilir kalkınmayı sağlamayı amaçladık. Hamd olsun bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Hazırlanan turizm master planı çok kapsamlı bir çalışma. Bu çalışma sonucunda inşallah DOKAP Bölgesine gelen yerli ve yabancı turist sayısını artıracak ve turistlerin konaklama sürelerini uzatacağız....