27 / 04 / 2024

karadeniz yayları ziyaretçilerini bekliyor

karadeniz yayları ziyaretçilerini bekliyor

Doğal güzelliği ve sessiz ortamı ile öne çıkan Doğu Karadeniz yaylaları, şehrin gürültüsü, iş yoğunluğu ve stresi sebebiyle doğa ile baş başa kalma fırsatı bulamayan yerli ve yabancı turistleri bekliyor.

Yerli ve Milli Elektrikli Tren Seti Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaretçilerini bekliyor!

Uğur Taşkınsakarya, TCDD Taşımacılık AŞ'nin İstanbul Bölge Müdürü olarak görev yapıyor ve "Yerli ve Milli Tren Seti"nin bir hafta boyunca Marmaray Bakırköy İstasyonu'nda ziyaret edilebileceğini ve tüm vatandaşları beklediklerini ifade etti.

Togg, Galataport'ta ziyaretçilerini bekliyor!

Ekim ayında seri üretime geçmesi hedeflenen Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Galataport'ta sergilenmeye başladı. Ziyaretçiler 15 Ekim'e kadar aracı gelip inceleyebilecek.

Çamlıca Kulesi ziyaret saatleri 2021!

İstanbul'un en yüksek yapısı Çamlıca Kulesi ziyaretçilerini ağırlıyor. Peki Çamlıca Kulesi kaça kadar açık? İşte Çamlıca Kulesi ziyaret saatleri 2021...

Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor!

İstanbul Maltepe’de sahil yoluna yürüme mesafesinde yer alan, açık hava alışveriş caddesi ve Adalar manzarası ile Mesa Cadde’nin örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor…

Türkiye'nin ilk haritacılık müzesi ziyaretçilerini bekliyor!

Kurtuluş Savaşı'nın kazanılmasında önemli rol oynayan "Sakarya Haritası"dan eski yıllarda harita yapımında kullanılan pergel ve sulu boya takımlarına kadar yüzlerce eserin sergilendiği Türkiye'nin ilk ve tek haritacılık müzesi ziyaretçilerini bekliyor.

IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı'nda 1 milyar dolar ciro sağlanacak!

IRES Bursa Gayrimenkul Fuarı ve Bursa İnşaat 2016 Fuarı kapılarını açtı. 10 Nisan 2016 tarihlerine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak fuarlar ile milyonlarca dolarlık gayrimenkul projeleri dünyaya pazarlanacak.

DYO, Paintistanbul and Turkcoat 2016 Fuarı'na katılıyor!

Bu yıl, “Birlikten Doğan Güç” sloganıyla yola çıkan ve boya sektörünün en büyük buluşması niteliğine kavuşan Paintistanbul&Turkcoat 2016 Fuarı, dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Seramiksan, 28. UNICERA Fuarı'nda ziyaretçilerini karşılıyor!

Seramiksan, 23 Şubat - 27 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergilediği yeni ürünlere yoğun ilgi devam ediyor.

Unicera 2016‘da Seramiksan'a yoğun ilgi!

Seramiksan, 23 Şubat - 27 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda ziyaretçilerini karşılıyor.

Amasya, UNESCO Dünya Miras Listesi’ne girmeyi hedefliyor!

Tarihi eserleri ve kültürel zenginlikleriyle Orta Karadeniz’in parlayan yıldızı Amasya, Unesco’nun Dünya Miras Listesi’ne girmeyi bekliyor. Amasya, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle ziyaretçilerini adeta çağlar arası yolculuğa çıkarıyor.

UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı 23 Şubat'ta!

Seramik, Banyo ve mutfak sektörüne yön veren firmaların buluştuğu UNICERA 28. Uluslararası Seramik Banyo ve Mutfak Fuarı, 23-27 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

Seramiksan, 28. Unicera Uluslararası Fuarı’nda ziyaretçilerini bekliyor!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan, 23 Şubat - 27 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek 28. Unicera Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda ziyaretçilerini karşılamaya hazırlanıyor.

İSMOB 2016’da ziyaretçi rekoru kırdı!

Aylardır hazırlıkları süren Türkiye’nin en büyük, dünyanın 3. büyük mobilya fuarı İSMOB, dünyanın dört bir yanından ziyaretçilerini bu sene TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ağırladı.

karadeniz yayları ziyaretçilerini bekliyor Haberi

karadeniz yayları ziyaretçilerini bekliyor

Doğal güzelliği ve sessiz ortamı ile öne çıkan Doğu Karadeniz yaylaları, şehrin gürültüsü, iş yoğunluğu ve stresi sebebiyle doğa ile baş başa kalma fırsatı bulamayan yerli ve yabancı turistleri bekliyor.Doğal güzelliği ve sessiz ortamı ile öne çıkan Doğu Karadeniz yaylaları, şehrin gürültüsü, iş yoğunluğu ve stresi sebebiyle doğa ile baş başa kalma fırsatı bulamayan yerli ve yabancı turistleri bekliyor. Büyükşehirlerde birçok teknolojik imkanı elde etmelerine rağmen gerek şehrin ulaşım sorunu gerekse iş yoğunluğu gibi nedenlerle doğal yaşam ile iç içe zaman geçirme fırsatı bulamayanların Doğu Karadeniz'de tercih ettiği alanlar arasında Trabzon'daki Uzungöl, Sera Gölü, Çakırgöl, Sümek Manastırı ve ören yeri, Artvin'deki Karagüller, Rize'deki Kaçkarlar, Yedigöller veya buzul gölleri, Gümüşhane'deki Limni Gölü bulunuyor. 



Buradaki temiz havada piknik ya da yürüyüş yapma...