26 / 04 / 2024

Karaköy Yeraltı geçidi

Karaköy Yeraltı geçidi

1965 yılında yapımı tamamlanan Karaköy Yeraltı Geçidi, yapılan bir törenle hizmete açılmış. 63 kolon üzerine oturtulan geçitte 23 dükkan bulunmaktaymış ve geçit 3 milyon 500 bin liraya mal olmuş.

1964 yılında Karaköy Yeraltı Geçidi'ne yürüyen merdiven konacakmış!

1964 yılında Karaköy Meydanı'nda inşasına başlanan Karaköy Yeraltı Geçidi'ne yürüyen merdiven konulacakmış. Bu merdiven geçidin iki girişine konulacakmış ve merdivenler bir milyon liraya mal olacakmış.

Karaköy Galataport ile uçuşa geçti!

Karaköy'de hayata geçirilen Galataport Projesi ile bölge gayrimenkul yatırımlarında cazibe merkezine geldi. Bölgede gayrimenkul değerleri üç kat arttı. 

Pirinkayalar Geçidi'ndeki tünelde yıl sonunda ışık görünecek!

Erzurum-Artvin kara yolunda sürücülere zor anlar yaşatan Pirinkayalar Geçidi'nde yapımı süren 2 bin 246 metrelik tünelde delme işlemi yıl sonunda tamamlanacak.

Hilton Motto Karaköy'de açılacak!

Türkiye’nin turizmde yükselişe geçmesiyle yabancı otel zincirleri rotasını yeniden buraya çevirdi. Motto, dünyayla aynı anda İstanbul Karaköy’de açılacak.

Karaköy İskelesi hizmete açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karaköy'ün yeni yüzer iskelesi, hizmete açıldı.

Karaköy İskelesi 29 Mayıs'ta açılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karaköy'ün yeni yüzer iskelesinin montaj çalışmaları başlarken, iskele 29 Mayıs'ta hizmet vermeye başlayacak. 

Karaköy Güzelleştirme ve Koruma Derneği kuruldu!

Karaköy'de yatırımcılar ile işletmeler bir araya gelerek Karaköy Güzelleştirme ve Koruma Derneği'ni kurarak faaliyete geçirdi...

Ordu’nun yürüyen merdivenli ilk üst geçidi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşın sahile ve teleferiğe daha kolay ve güvenli ulaşmasını sağlamak amacıyla projelendirilen ve çalışmaları tamamlanan Ordu’nun yürüyen merdivenli ilk üst geçidi açılışa hazır hâle getirildi.

İstanbul'da Kademeli Yaya Geçidi Düzenlemesi başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kademeli Yaya Geçidi Düzenlemesi'ni başlatıyor. Düzenlemeyle birlikte araçların ve yayaların ışıklarda geçişleri kolaylaştırılıyor.

Karaköy yolcu salonu yeniden yapılacak!

Karaköy yolcu salonu geçtiğimiz günlerde yıkıldı. Tarihi binanın yıkılmasına gelen tepkiler üzerine açıklama yapan projeyi gerçekleştiren firma, binanın birebir aslının yeniden yapılacağını açıkladı.

İnşaat reklamları ünlülerin resmi geçidi oldu!

Ekranın demirbaş reklamları inşaatlar, ünlü isimlerin resmi geçidi gibi oluyor. Selçuk Yöntem de onlardan biri. Gerçi bu özel ve güzel evler ünlü tasarımcı Philippe Starck imzasını taşıyormuş.

Kocaeli Mannesman Üst Geçidi kaldırılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sekapark'ın batı girişinde yer alan Mannesman üst geçidi kaldırılacak. İhalede en yüksek teklif Serif Kızmaz+Masyapı tarafından 223 bin TL ile verildi.

Mahmutbey'deki İbrahim Tatlıses üst geçidi yıkılıyor!

İstanbul'da İbrahim Tatlıses üst geçidinin yıkılıp yerine yapılan Mahmutbey yolu üzeri yaya üst geçidi çalışması kapsamında, 0-3 Otoyolu'nun Ankara istikametinde köprü ayağı montaj çalışması yapılacağı açıklandı.

Harbiye Yaya Üst Geçidi Haziran'da tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gezi Parkı'nı Harbiye'ye bağlayacak bir yaya üst geçidi için düğmeye bastı. Haziran 2016'da tamamlanması planlanan Harbiye Yaya Üst Geçidi, 8 metre genişliğinde 27,5 m uzunluğunda olacak.

Karaköy Yeraltı geçidi Haberi

Karaköy Yeraltı geçidi



AÇILDI - Karaköy Yeraltı Yaya Geçidi'nde 23 dükkan vardır. Bunlar iş sahiplerine kiralanmaktadır. Resimde sıcak ve soğuk hava tertibatı bulunan yaya geçidinin içi görülmektedir.


KARAKÖY YERALTI GEÇİDİ TÖRENLE HİZMETE AÇILDI


Halk geçitten geçmeye alışırsa meydanda güzelliği bozmakta olan tel örgüler zamanla kaldırılacak.


İNŞASINA geçen sene başlanılan Karaköy Yeraltı Geçidi, dün bir merasimden sonra yayaların hizmetine açılmıştır. Geçitten ilk defa geçenler, soğuk hava tertibatının serinlettiği geçitte sallana sallana yürümüşler ve terlerini kurutmuşlardır. Geçit açılır açılmaz, Karaköy Meydanı'nı dolduran halk, akın akın geçide hücum etmiştir.

  Haşim İşcan, bir konuşma ile geçidi açmış ve verdiği teknik bilgide inşaatın 3,5 milyon liraya çıktığını, mevcut dükkanın...