25 / 04 / 2024

karatay belediyesi Obruk Gölü dinlenme alanı

karatay belediyesi Obruk Gölü dinlenme alanı

Karatay Belediyesi, yeşil alan, park, asfalt, temizlik çalışmaları ve ağaçlandırma çalışmalarıyla halkın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Merkeze yaklaşık 75 kilometre uzaklıkta bulunan Obruk Hanı ve Obruk Gölü'nde incelemelerde bulundu...

Karatay Belediyesi'nden toplu konut hamlesi, 400 milyon TL'lik rekor çalışma!

Karatay Belediyesi, daha yaşanabilir bir Karatay için, güvenli ve sağlıklı konutlarla kentsel çevre standartlarında yaşam alanları sağlamak amacıyla kentsel dönüşüm çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Karatay Belediyesi 264.8 milyon TL'ye arsa satacak! 24 ay taksitle!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 264 milyon 800 bin TL olarak belirtildi.

Bu belediye 17 bin TL maaşla personel alımı yapacak! Detaylar ve başvuru şartları belli oldu!

Konya Karatay Belediyesi personel alımı yapacağını paylaştı. Yayımladığı son ilana göre bünyesinde istihdam etmek üzere yeni personeller alacağını duyurdu. Karatay Belediyesi’nin yayımladığı son ilana göre 17 bin lira maaşla çalışacak yeni personel alımı yapılacak.

Karatay Belediyesi 24 taksitle KDV'den muaf 7 arsa satacak!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 7 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Karatay Belediyesi'nden büyük fırsat! 24 ay taksitle 8 arsa satıyor!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay'da yer alan 8 arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ilanı ile ilgili tüm detaylar...

Konya Büyükşehir Belediyesi 18 taksitle arsa satıyor! İşte ihale tarihi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Konya Karatay Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan arsayı 18 ay taksitle satışa çıkardı. İşte ihale detayları...

Karatay Belediyesi Konya'da 12 ay taksitle 4 arsa satıyor! Herkes alabilir!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Karatay ilçesi, Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konutu ihale 13 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Karatay Belediyesi 10 arsa satıyor!

Konya İli Karatay Belediye Başkanlığı, Konya Karatay Hacıyusufmescit ve Fevziçakmak Mahallesi'nde yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden taksitle arsa fırsatı! İmarlı 6 arsa satışa çıktı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay'da yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış bedelleri 5 milyon 45 bin liradan başlıyor.

Konya Karatay'da 312 konut inşa edilecek!

Konya'ya bağlı Karatay Belediyesi ilçe genelinde yeni konutların inşaatı için çalışmalara başlayacak. Aksa Park Konut Yapı Kooperatifi projesi dahilinde 312 konut inşa edilecek.

Konya Karatay'da 14.2 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Konya Karatay Belediyesi, Konya ili Karatay ilçesinde yer alan 7 gayrimenkulü toplam 14 milyon 170 bin TL muhammen bedelle satıyor.

Konya Karatay Belediyesi'nden 29 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Konya Karatay Belediye Başkanlığı, Konya ili, Karatay ilçesi, Fevziçakmak Mahallesinde yer alan 7 arsayı 28 milyon 972 bin TL'ye satıyor...

Karatay Belediyesi'nden 20.6 milyon TL'ye satılık 15 arsa!

Karatay Belediye Başkanlığı, Konya ili, Karatay ilçesinde yer alan 15 arsayı 20 milyon 642 bin 793 TL'ye satıyor...

karatay belediyesi Obruk Gölü dinlenme alanı Haberi

karatay belediyesi Obruk Gölü dinlenme alanı

Karatay Belediyesi, yeşil alan, park, asfalt, temizlik çalışmaları ve ağaçlandırma çalışmalarıyla halkın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Merkeze yaklaşık 75 kilometre uzaklıkta bulunan Obruk Hanı ve Obruk Gölü'nde incelemelerde bulunan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Konya- Kapadokya arasında yolculuk yapanların uğrak yeri olan Obruk Hanı ve Obruk Gölü etrafında belediye olarak bir dizi çalışmalar yaptıklarını söyledi. 


Özellikle yaz aylarında ziyaretçi akınına uğrayan bu bölgeye çevre düzenlemesi, park ve ziyaretçilerin ihtiyaçlarını karşılayacak gölgelikli dinlenme mekanı hazırlandığını vurgulayan Hançerli, şunları kaydetti: 'Tarihi Obruk Hanı etrafında, yıkılan eski binanın çevresinin yeşillendirild iğini parke, tretuvar ve bordür çalışmalarıyla güzel bir mekana kavuşturuldu. Anadolu Selçuklu döneminde ticaret yolu üzerinde kurulan hanlardan biri olan Obruk Hanı, turizm açısından önem taşıyor." 


Konya...