28 / 03 / 2024

karşıyaka belediyesi güneş tarlası projesi

karşıyaka belediyesi güneş tarlası projesi

Karşıyaka Belediyesi'nin " Güneş Tarlası " projesi Çanakkale'ye örnek oldu. Karşıyaka Belediyesi'ni ziyaret eden Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Güneş Tarlası Projesi hakkında bilgi aldı

İnaş Yapı Venara Güneşli'de kişiye özel ödeme planları!

Yüzde 1 KDV avantajı ile satışa çıkarılan Venara Güneşli projesinde kişiye özel ödeme planları sunuluyor. Venara Güneşli projesinde toplam 211 adet konut bulunuyor.

Karşıyaka Belediyesi İzmir'de imarlı arsa satacak!

İzmir İli Karşıyaka Belediye Başkanlığı, İzmir Karşıyaka Şemikler'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Karşıyaka Belediyesi 3 daire satacak!

İzmir Karışıyaka Belediye Başkanlığı, Karşıyaka ilçesi, Şemikler'de yer alan 3 daireyi satıyor. Peki satışa sunulan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte satılık konut arayanların dikkatini çeken ihalenin tüm ayrıntıları...

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hayata geçirecek imar planlarına onay geldi. Karşıyaka Belediyesi kısa süre içerisinde çalışmalara başlamayı hedefliyor. 

Karşıyaka'da imar çözüm ofisi açıldı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi ilçe genelindeki imar sorunlarını çözüme kavuşturmak için imar çözüm ofisi açtı. 

Karşıyaka Belediyesi'nden Emlak Bankası Konutları açıklaması! 

İzmir'e bağlı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Atakent Mahallesi'nde bulunan Emlak Bankası konutlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Karşıyaka’da tapu işlemlerinde yeni dönem!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, ilçe vatandaşlarının tapu işlemlerini kolaylaştırmak için yeni uygulamayı hayata geçirmeye hazırlanıyor. Yeni uygulama ile Karşıyaka Belediyesi taşınmazların rayiç değer verilerini Karşıyaka Tapu Müdürlüğü'yle dijital ortamda paylaşacak.

İzmir Karşıyaka sakinlerinin imar tepkisi: Felaket yaşanmadan çözüm bekliyoruz!

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Atakent Mahallesi'ndeki Emlak Bankası Konutları sakinleri, Karşıyaka Belediyesi'nin kendilerine kentsel dönüşüm konusunda imar engeli çıkarması sebebiyle, tepki gösterdi. 

Karşıyaka'da kentsel dönüşüm için ilk adım!

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen “Deprem ve Kentsel Dönüşüm Çalıştayı” Karabağlar Belediyesi ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi iş birliğiyle Karşıyaka Zübeyde Hanım Nikahevi’nde yapıldı.

Karşıyaka Belediyesi'nden apartman ve site yöneticilerine eğitim!

Karşıyaka Belediyesi’nce, deprem sonrasında ortaya çıkan bilgi kirliliği ile birlikte vatandaşların doğru adımı atması, doğru kurumlardan hizmet alabilmesi için apartman ve site yöneticilerine eğitim verilecek.

İzmir Karşıyaka'daki eğik binalar yeniden inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı üçüncü oturumunda geçen Mart ayında yıkım çalışmalarına başlanan Karşıyaka Cemal Gürsel Caddesi'ndeki eğik binalara yönelik imar planı değişikliği masaya yatırıldı.

Karşıyaka’da yıkım operasyonu!

İzmir Karşıyaka Belediyesi, Şemikler’de hurdacılar tarafından kurulan baraka ve çadırları kaldırarak bölgenin önemli bir sorununu çözüyor.

Karşıyaka Belediyesi e-imar uygulamasını başlattı!

İzmir Karşıyaka Belediyesi tarafından dijital dönüşüm çalışmaları kapsamında resmi internet sitesi üzerinden “E-İmar” uygulamasını başlattı. 

karşıyaka belediyesi güneş tarlası projesi Haberi

karşıyaka belediyesi güneş tarlası projesi


Karşıyaka Belediyesi'nin "Güneş Tarlası" projesi Çanakkale'ye örnek oldu. Karşıyaka Belediyesi'ni ziyaret eden Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Güneş Tarlası Projesi hakkında bilgi aldı. Başkan Gökan ve beraberindekiler, daha sonra Güneş Tarlası'nın kurulu olduğu Örnekköy'deki alanı gezerek incelemelerde bulundu. Projenin yenilenebilir kaynakların kullanımı açısından son derece önemli olduğunu belirten Başkan Gökhan, benzer bir sistemi Çanakkale'de de kurmak istediklerini ifade ederek, "Sosyal demokrat belediyeler olarak bu konuya büyük önem veriyoruz. Karşıyaka Belediyesi'nin kurduğu Güneş Tarlası da bunun en iyi örneklerinden. Biz de Çanakkale'de böyle bir projeyi hayata geçirmeyi planladığımız için gelip incelemelerde bulunmak istedik" dedi. Başkan Gökhan'a Güneş Tarlası'nı gezdirerek projenin teknik detayları hakkında bilgi veren Karşıyaka Belediye Başkanvekili Şükrü Parmaklı da, bu tarz projelerin kentlerin hem bugünü hem de geleceği...