25 / 04 / 2024

Kartal İstanbul Marina yol tarifi

Kartal İstanbul Marina yol tarifi

Kartal İstanbul Marina Evleri 1.467 adet daireden meydana geliyor. 5 blok halinde yükselen projede teslimler 2016 yılı içinde gerçekleşecek. Projede daireler 305 bin 929 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Gayrimenkul yatırımcısının yeni gözdesi Kartal!

Kartal, İstanbul’da gayrimenkul piyasasının son dönemde en hareketli olduğu ilçelerinden biri. İlçe, metro ve Adalet Sarayı’nın hizmete girmesiyle önemli bir çekim noktası haline geldi.

Zer Kartal basın lansmanı 27 Eylül'de!

Zer Kartal Adi Ortaklığı’nın Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım işbirliğiyle hayat bulan projesi Zer Kartal, İstanbul’un gözde semti Kartal’da yükselecek.

Kartal'ın çehresi yeni projelerle değişecek!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz,” Kartal, İstanbul’un boğazdan sonra en güzel ve en gözde yeridir. Bu yıl, Kartal’ın çehresini değiştirecek projelerimiz hayat bulacak. Daha büyük işler yapmaya devam edeceğiz." dedi

Doka’dan ödüllü mühendislik çözümü!

2 adet S, 3 adet de C şekline benzer değişik geometrik yapıda 5 binadan oluşan İstanbul Marina projesinde, Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi ile binaların çepeçevre boşluksuz kapatılması sağlanarak maksimum güvenlikli çalışma ortamı yaratıldı.

Deniz İstanbul Marina Evleri fiyat!

Deniz İstanbul Marina Evleri fiyat listesi KDV dahil 5 milyon TL'den başlıyor. Deniz İstanbul Marina Evleri'nde teslimler 11 ay sonra yapılacak...

Deniz İstanbul Marina Evleri villa fiyatları!

Deniz İstanbul Marina Evleri villa fiyatları 1 milyon 100 bin dolardan başlayarak değişiyor. Beylikdüzü Yakuplu'da yer alan Deniz İstanbul Marina Evleri 87 villadan meydana geliyor...

Dumankaya Horizon projesi Kartal'a değer katıyor!

Kartal İstanbul’un en hızlı büyüyen ve yatırım vaadeden bölgesi olma yolunda hızla ilerliyor. Kentsel veya parsel dönüşüm altında ardı ardına projeler yükseliyor.

Mesa, Kartal'da komşu sahil blokları inşa ediyor!

Kartal, İstanbul'un yükselen yıldızlarından. Metro ve deniz ulaşımının çift yönden avantaj sağladığı bölgede, sahil ile E5 arasında gayrimenkul satışlarında metrekarede 2 bin liraya varan fark var.

Deniz İstanbul Marina satış fiyatları!

Deniz İstanbul Marina satış fiyatları konutların konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Toplamda 87 adet villadan meydana gelen projede banka kredisi ile vade imkanı sağlanıyor.

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina satış ofisi!

Beylikdüzü Deniz İstanbul Marina satış ofisi ile 444 41 51 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Alanları minimum 553 metrekare olarak tasarlanan villaların yer aldığı proje Keleşoğlu İnşaat imzası taşıyor.

Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Deniz İstanbul Marina'da toplam 87 tane villa yer alıyor. Teslimlerin 2016 yılında yapılacağı projede banka kredisiyle vade imkanı sağlanıyor. Peki Deniz İstanbul Marina Evleri nerede?

Yakuplu Deniz İstanbul Marina ulaşım!

Yakuplu Deniz İstanbul Marina ulaşım bilgilerine göre proje Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Konut fiyatlarının 3 milyon TL'den başladığı proje 87 adet villadan oluşuyor.

Deniz İstanbul Marina Beylikdüzü satılık!

Deniz İstanbul Marina Beylikdüzü satılık konut alanları 553 metrekareden başlıyor. Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Kartal İstanbul Marina yol tarifi Haberi

Kartal İstanbul Marina yol tarifi

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal'da inşa edilen İstanbul Marina projesinde 1.467 tane daire yer alıyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler bulunuyor.


Dap Yapı tarafından inşa edilen Kartal İstanbul Marina Evleri projesinde daire teslimleri 2016 yılında gerçekleşecek. Projede daireler 305 bin 929 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Kartal İstanbul Marina Evleri projesinde helikopter, özel hastane,  geniş sahil bandı, restoranlar, pisti, otel, marina, cafeler, hızlı tren, özel okul, AVM, ofis, rezidans bulunuyor.


Kartal İstanbul Marina Evleri 'nde yüzme havuzu, cafe, spor alanları, yürüyüş yolları, fitness center, kapalı otopark, cami, marina alanı, dinlenme alanları, sauna, çocuk oyun alanlarına yer veriliyor. 


Banka kredisi ile 120 aya kadar vade yapılan Kartal İstanbul Marina Evleri ödeme planı kapsamında Dap Yapı bünyesinde 30 ay vade farksız...