29 / 03 / 2024

Kartal İstanbul Marinaya nasıl giderim

Kartal İstanbul Marinaya nasıl giderim

Kartal İstanbul Marina Evleri 1.467 adet daireden meydana geliyor. 5 blok halinde yükselen projede teslimler 2016 yılı içinde gerçekleşecek. Projede daireler 305 bin 929 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Gayrimenkul yatırımcısının yeni gözdesi Kartal!

Kartal, İstanbul’da gayrimenkul piyasasının son dönemde en hareketli olduğu ilçelerinden biri. İlçe, metro ve Adalet Sarayı’nın hizmete girmesiyle önemli bir çekim noktası haline geldi.

Zer Kartal basın lansmanı 27 Eylül'de!

Zer Kartal Adi Ortaklığı’nın Ceylan İnşaat ve Artuklu Yatırım işbirliğiyle hayat bulan projesi Zer Kartal, İstanbul’un gözde semti Kartal’da yükselecek.

Kartal'ın çehresi yeni projelerle değişecek!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz,” Kartal, İstanbul’un boğazdan sonra en güzel ve en gözde yeridir. Bu yıl, Kartal’ın çehresini değiştirecek projelerimiz hayat bulacak. Daha büyük işler yapmaya devam edeceğiz." dedi

Dumankaya Horizon projesi Kartal'a değer katıyor!

Kartal İstanbul’un en hızlı büyüyen ve yatırım vaadeden bölgesi olma yolunda hızla ilerliyor. Kentsel veya parsel dönüşüm altında ardı ardına projeler yükseliyor.

Mesa, Kartal'da komşu sahil blokları inşa ediyor!

Kartal, İstanbul'un yükselen yıldızlarından. Metro ve deniz ulaşımının çift yönden avantaj sağladığı bölgede, sahil ile E5 arasında gayrimenkul satışlarında metrekarede 2 bin liraya varan fark var.

DKY Kartal projesi satış ofisi telefon!

DKY Kartal projesi satış ofisi telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. DKY İnşaat projesi DKY Kartal İstanbul Anadolu Yakası Kartal - Soğanlık’ta inşa ediliyor.

Manzara Adalar projesi Kartal!

Manzara Adalar projesi Kartal, İstanbul Anadolu Yakası'nda İş GYO tarafından Kartal Yukarı Mahalle'de hayata geçiriliyor. 305 milyon dolar yatırımla yükselen projenin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Kartal İstanbul Marina fiyatları ne kadar?

İstanbul Marina projesinde 1+0'dan 5+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Satışların devam ettiği Kartal İstanbul Marina fiyatları ne kadar?

Kartal İstanbul Marina projesi!

Kartal İstanbul Marina projesi 31 - 36 katlı toplam 5 blok halinde yükseliyor. Karma yaşam projesi olarak tasarlanan projede hem banka kredisi, hem de firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.

Dap Yapı Kartal İstanbul Marina projesi!

Dap Yapı Kartal İstanbul Marina projesi fiyatları 305 bin 929 TL ile 5 milyon 239 bin TL arasında değişiyor. 1+0'dan 5+1'e kasar tüm daire tiplerine yer verilen projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek.

Kartal İstanbul Marina fiyatları!

Kartal İstanbul Marina fiyatları haberimizde yer alıyor. 2016 yılında teslim edilecek olan projede yer alan dairelerin alanları 37 metrekare ile 456 metrekare arasında değişiyor.

Değişimin yeni adresi Kartal-Soğanlık!

Gerek merkezi konumu gerek yapılaşmaya müsait bakir alanların bulunması, gerekse yeniden yapılanmaya elverişli noktalarıyla Kartal, İstanbul'da değeri en hızlı yükselen noktaların başında geliyor. İşte fiyatlar...

Kartal İstanbul Marina Evleri!

Kartal İstanbul Marina Evleri 1.467 adet daireden meydana geliyor. 5 blok halinde yükselen projede teslimler 2016 yılı içinde gerçekleşecek. Projede daireler 305 bin 929 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Kartal İstanbul Marinaya nasıl giderim Haberi

Kartal İstanbul Marinaya nasıl giderim

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal'da inşa edilen İstanbul Marina projesinde 1.467 tane daire yer alıyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler bulunuyor.


Dap Yapı tarafından inşa edilen Kartal İstanbul Marina Evleri projesinde daire teslimleri 2016 yılında gerçekleşecek. Projede daireler 305 bin 929 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Kartal İstanbul Marina Evleri projesinde helikopter, özel hastane,  geniş sahil bandı, restoranlar, pisti, otel, marina, cafeler, hızlı tren, özel okul, AVM, ofis, rezidans bulunuyor.


Kartal İstanbul Marina Evleri 'nde yüzme havuzu, cafe, spor alanları, yürüyüş yolları, fitness center, kapalı otopark, cami, marina alanı, dinlenme alanları, sauna, çocuk oyun alanlarına yer veriliyor. 


Banka kredisi ile 120 aya kadar vade yapılan Kartal İstanbul Marina Evleri ödeme planı kapsamında Dap Yapı bünyesinde 30 ay vade farksız...