25 / 04 / 2024

kartal kart sağlık hizmetlerinde kullanılırmı

kartal kart sağlık hizmetlerinde kullanılırmı

Kartal’da yaşayan vatandaşların belediye hizmetlerinden ve anlaşmalı üye iş yerlerinin indirim ve avantajlarından yararlanacağı ‘Kartal Kart’ projesi Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz tarafından imzalandı...

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aslantaş tarafından kuruldu.

Df Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Df Sağlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Ali Coşkun, Banu Arıcan, Gazi Gencay Karaaslan ve Tuba Tavşanlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necat Barut tarafından kuruldu.

Brb Mühendislik Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brb Mühendislik Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslıhan Berber tarafından kuruldu.

Tabiat Ana Turizm Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tabiat Ana Turizm Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Özinan ve Ayşe İbiş ortaklığında kuruldu.

Azemed Sağlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Azemed Sağlık Turizm Limited Şirketi Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Özer, Hanife Bayazıt ve Zeki Karakurt tarafından kuruldu.

İstanbul'a 32 butik sağlık merkezi yapılacak!

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, "2018 yılında 20 yeni butik tipi aile sağlık merkezini hizmete açtık. Bu yıl içinde ise bu sayının 32’ye çıkartılmasını hedefliyoruz" diye konuştu.

Kartal Wings‘te sağlık çalışanlarına özel kampanya!

Kartal Wings projesi Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştiriliyor. Sağlık çalışanlarına özel uygulanan kampanyada mevcut indirime ek olarak yüzde 5 artı indirim imkanı sağlanıyor. 

İzmir'de 3 üniversite, 41 özel okul ve 2 sağlık kuruluşu kapatıldı!

İZMİR'de, ilan edilen OHAL kapsamında alınan önlemlere yönelik çıkartılan ve Resmi Gazete'de yayımlanan Kanun Hükmünde Kararname ile, 3 üniversite, 41 özel okul, 62 dernek, 8 vakıf ve 2 sağlık kuruluşu hakkında kapatma kararı verildi.

İronistanbul İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Eğitim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İronistanbul İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Eğitim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Esat Şan ve Sedat Demir ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Kartal, Karlıktepe Mahallesi, Özsöğüt Sokak'ta kuruldu.

Erel Sağlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erel Sağlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hakan Oduncu tarafından 3 Haziran' da 10 bin TL sermaye ile Kartal Petroliş Mahallesi' nde kuruldu.

İstmarina'nın özel sağlık tesisinin yapı ruhsatı alındı!

İstanbul'un Kartal ilçesinde " İstanbul Kartal Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi " kapsamında hayata geçirilen İstmarina projesinin özel sağlık tesisine ait yapı ruhsatı 18 Mayıs'ta alındı.

Manzara Adalar Kartal Konutları satılık!

Manzara Adalar Kartal Konutları satılık daire fiyatları 267 bin 700 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede peşin ve banka kredisi ile yapılan ödemelerde yüzde 8 indirim imkanı sağlanıyor.

kartal kart sağlık hizmetlerinde kullanılırmı Haberi

kartal kart sağlık hizmetlerinde kullanılırmı


Kartal’da yaşayan vatandaşların belediye hizmetlerinden ve anlaşmalı üye iş yerlerinin indirim ve avantajlarından yararlanacağı ‘Kartal Kart’ projesi Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz tarafından imzalandı.


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, söz verdiği projelerden birini daha hayata geçiriyor. ‘Kartal Kart’ projesi, Kartal Belediyesi yeni hizmet binasında yapılan imza töreniyle Kartallı vatandaşların kullanımına sunulacak.


Başkan Altınok Öz, çağdaş teknolojiyle uygulamaya geçen ‘Kartal Kart’ ile ilçede yaşamı kolaylaştırmayı, sosyal belediyeciliğin örnek uygulamalarını Kartallı’ların hizmetine sunulacağını ifade etti. Kartal Belediyesi yeni hizmet binasında yapılan imza törenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve İş Bankası Kartal Şube Müdürü Cahit Sarıahmetoğlu ile İş Bankası Kartal Şube 2.Müdürü Harika Gürses katıldı.


İmza töreninde konuşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Kartal Kart uygulaması...