28 / 03 / 2024

Kartal SkyBlue brüt alanları

Kartal SkyBlue brüt alanları

Royal Group tarafından hayata geçirilen Kartal SkyBlue projesi tek blok olarak yükseliyor. Kartal SkyBlue İstanbul projesinde dairelerin teslim tarihi 14 ay sonra olarak planlanıyor.

Brüt Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Brüt Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi  Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Vural tarafından kuruldu.

EYT’lilere vergi muafiyetinde tüm şartlar belli oldu! İşte tüm ayrıntılarıyla merak edilenler!

2023’te emekli olan EYT'liler yeni yıl itibarıyla emlak vergisinden muaf olacak. Vergi muafiyeti için brüt 200 metrekareyi geçmeyen evde kendisinin ikamet etme zorunluluğu bulunmuyor. Muafiyet için belediyeye yazılı olarak başvurulması gerekiyor. İşte tüm merak edilenler...

Tüpraş temmettü yattı mı, ne zaman hesaplara geçer? Tüpraş temettü dağıtım ve ödeme tarihi belli oldu

Tüpraş, yatırımcılarına bu yıl ikinci defa temettü ödemesi yapma kararı aldı. Şirket, hisse başına brüt 7,53 TL ve net 6,77 TL olarak kâr payı dağıtacak. TUPRS hisselerine sahip olan bireyler bu ödemeden faydalanacak. Peki Tüpraş ödemesini ne zaman yatıracak? Yatırımcıların merak ettiği detaylar...

Asgari ücretliler ve özel sektör çalışanları aman dikkat! Şimdi bu rakamlara bakın! Net ve brüt maaş...

İşçilere, emekliye memura ve özel sektör maaşlarına yapılması beklenen zamların ardından net ve brüt maaş hesaplaması gündem oldu. İşte o hesaplar...

Tüm işçilere müjde verildi! Kıdem tazminatı tavanı belli oldu!

Milyonlarca çalışanın teminatı olan "kıdem tazminatı", EYT’den yararlanıp emekli olan 1,7 milyon kişinin de merak ettiği konuların başında yer alıyor. Brüt ücret üzerinden hesaplanan kıdem tazminatı tutarı, her sene ocak ve temmuz aylarında belirlenen tavandan oluşuyor.

Türkiye’nin dış borcu 475,7 milyar dolar oldu!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, 31 Mart tarihi itibarıyla Türkiye'nin brüt dış borç stokunun 475,7 milyar dolar olduğunu belirtti.

Kağıt fatura döneminde son günler! Tarihe karışıyor! Tarih açıklandı

2022 veya müteakip hesap dönemlerine ait brüt satış hasılatı için 3 milyon ve üzeri olan mükelleflerin e-fatura'ya geçiş tarihi açıklandı. 

TÜİK İşgücü Girdi Endeksleri'ni açıkladı! Brüt ücretler yüzde 119,4 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) İşgücü Girdi Endeksleri'nin birinci çeyreğini kapsayan verileri açıkladı. Buna göre Brüt ücretler yüzde 119,4 arttı.

Döviz talebi artınca Merkez Bankası’nın brüt rezervleri gerilemeye başladı!

Merkez Bankası'nın (TCMB) toplam brüt rezervleri geçen hafta içerisinde artan döviz talebinin etkisiyle birlikte yaklaşık 5 milyar dolar azalışla 116 milyar dolara kadar geriledi. Deprem öncesi döviz rezervi ise 129.63 milyar dolar düzeyindeydi.

Migros'tan temettü açıklaması geldi! Migros'ta hisse başına brüt 2.60 TL, net 2.34 TL kâr payı dağıtılacak! 

Migros'un 2022 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı dün gerçekleştirildi. Toplantıda temettü dağıtımı ile ilgili de önemli bir karar verildi. Peki Migros ne kadar temettü dağıtacak? 

700 bin kamu işçisine müjde! Tarih netleşti! Tüm detaylar tek tek açıklandı!

700 bin işçiyi yakından ilgilendiren görüşmelerde talepler belli olurken, TÜRK - İŞ ve HAK - İŞ taleplerini iletti. 700 binden fazla kamu çalışanını ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde taban ücretlerin brüt 15 bin TL’ye çıkarılmasını talep edildi.

Toplu İş Sözleşmesi zam talebi oranı belli oldu! Brüt 15 bin TL mi oluyor?

TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ, 700 binden fazla kamu işçisini ilgilendiren sözleşme görüşmelerinde taban ücretlerin brüt 15 bin TL’ye yükseltilmesi ve bütün ücretlere yüzde 15 refah payı ilave edilmesi talebinde bulundu.

Asgari ücretli çalışanlara yeni teşvikler: Brüt yerine net ödeme ve prim Desteği! Kimse bunu beklemiyordu!

Asgari ücretliye 11  bin 760 lira maaş! Brüt yerine Net ödeme, 10 senelik prim desteği ve vergide yüzde 90 indirimi de ek! İşte bütün ayrıntılar...

Kartal SkyBlue brüt alanları Haberi

Kartal SkyBlue brüt alanları

Kartal SkyBlue projesi arsa alanı 4 bin 850 metrekare olarak belirlendi.


Kartal SkyBlue projesindeki dairelerin alanları 42 metrekare ile 171 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Kartal SkyBlue projesinde 1+1 daireler brüt alanları 75 metrekare olarak dizayn ediirken 2+1 daireler 145 metrekare, 3+1 195 metrekare, 4+1 270 metrekare brüt alanlara sahip.



Kartal SkyBlue satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Kartal SkyBlue İstanbul iletişim

Telefon numarası:444 5 795

Web sitesi: www.skyblueistanbul.com

Tülay...