26 / 04 / 2024

kartal su kesintileri 2014

kartal su kesintileri 2014

İstanbul Anadolu Yakası Kartal ilçesi Orta mahallede şebeke hattı arızası nedeni ile 22 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 20:30 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Triton Su Altı Teknolojileri İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Sekin tarafından kuruldu.

Su Hafriyat İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Su Hafriyat İnşaat Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün kartal'da Süleyman Uzunok tarafından kuruldu.

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı davasında belediye görevlileri hakim karşısına çıktı!

Kartal’da, 2019'da Yeşilyurt Apartmanı’nın çökmesine ilişkin binanın ruhsatının alındığı tarihten çöktüğü güne kadar belediyede çalışan görevliler ilk defa hakim karşısına çıktı. Sanıklar çeşitli sebeplerle olaydan sorumlu olmadıklarını dile getirdi ve suçlamaları kabul etmedi.

Kartal'da çöken binayla ilgili 15'er yıl hapis!

Kartal’da 21 kişinin yaşamını bina çökmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında kapsamında, 3 şüpheli hakkında “taksirle birden fazla kişinin ölümüne ve yaralanmasına neden olma” suçundan 2'şer yıldan 15'er yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.

İlkhalk Gayrimenkul İnşaat Su Ürünleri Turizm Gıda Tarım Ve Hayvancılık San. Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İlkhalk Gayrimenkul İnşaat Su Ürünleri Turizm Gıda Tarım Ve Hayvancılık San. Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İlker Eşkin tarafından kuruldu. 

Bumerang Kartal'da yüzde 1 KDV avantajı!

Anadolu Yakası'nın önemli noktası Kartal'da yükselen Bumerang Kartal, doğayla dost özellikleriyle dikkat çekiyor. Bumerang Kartal teknik özellikleriyle ısı, ışık ve su tasarrufu da sağlıyor. 

Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan inşaat açıklaması!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Kartal - Maltepe civarındaki ormanlık alanla ilgili olarak, "İnşaat değil, mesire alanı yapıyoruz. 2 adet kır kahvesi, 2 adet kır lokantası, 5 adet büfe ve 2 adet yöresel ürünler satış yeri kuracağız" dedi.

Royal Garden Kartal'dan gri su sistemiyle tasarruf!

RoyalGroup, Kartal’da projelendirdiği RoyalGarden Kartal’da gri su sistemiyle tasarrufu, geniş daire metrekareleri ve büyük teraslarla insanı odağına aldı. Projede güvenlik de ön plana çıktı. Akıllı ev sistemiyle konutlar güven ve huzurla kaplandı

Royal Garden Kartal’da su tüketimi aidatları düşürecek!

12 bin metrekare peyzaj alanı bulunan Royal Garden Kartal Residence’da gri su sistemi uygulaması yapılacak. Atık sular bahçe kullanımında yeniden değerlenecek. Su tüketimi azalan projede aidatlar da düşük olacak.

Kartal'da inşaat iskelesinin çökmesi davasında son durum!

Kartal'da 16 katlı inşaatın en üst katında çalıştıkları iskelenin çökmesi sonucu 3 işçinin hayatını kaybetmesine ilişkin görülen davada sanık Gültekin'in "taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçundan hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

1939 yılında Kartal içme suyuna kavuşacak!

1939 yılında küçük bir kasaba olan Kartal, Kaymakam Bahir Öztrak'ın gayretleriyle içme suyuna kavuşacakmış. Yakacık suyunun açılacak su yollarıyla Kartal'a getirilmesi için 40 bin liralık bir keşif planı hazırlanmış.

İstanbul su kesintisi 17 Mayıs 2015!

İstanbul'da hafta sonları uygulanan su kesintileri bugün de yüzbinlerce kişiyi mağdur etti. 11 ilçede sabahın erken saatlerinde sular kesildi. Su kesintisi gerekçesi ise ağırlıklı olarak yine 'enerji kesintisi problemi' olarak duyuruldu.

Fikirtepeliler'den iş yapmayan firma hakkında suç duyurusu!

Fikirtepe Haber'e ulaşan bilgilere göre iş başı yapılmaması ve anlaştığı adayı sattığı iddiası ile bir grup vatandaş tarafından Kartal Anadolu Adliyesinde cumhuriyet savcılığına bir firma hakkında dolandırıcılık iddiası ile suç duyurusunda bulunuldu

kartal su kesintileri 2014 Haberi

kartal su kesintileri 2014


İstanbul Anadolu Yakası Kartal ilçesi Orta mahallede şebeke hattı arızası nedeni ile 22 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak.



Arıza Tarihi : 2014-10-21 15:28:31

Arıza Yeri : KARTAL

Arıza Sebebi : 100 MM ÇAPLI ŞEBEKE HATTI ARIZASI

Etkilenen Yerler : ORTA MH

Açıklama : Çalışmanın tahmini olarak 22.10.2014 tarihinde saat 11:30 civarı bitirilmesi...