27 / 04 / 2024

Kartalkaya kar

Kartalkaya kar

Kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kar yağışı başladı. Kar kalınlığının yüksek kesimlerde 8 santimetreye ulaştığı Kartalkaya'da yağış aralıklarla devam ediyor. Yağışın 24 Kasım'a kadar sürmesi bekleniyor.

Kartalkaya'da kar ve buzlanma ulaşımı aksattı!

Hafta sonu tatili için Türkiye’nin önde gelen kayak merkezlerinden Kartalkaya’ya gelenler, dönüşte yoldaki kar ve buzlanma nedeniyle zor anlar yaşadı.

Kartalkaya ve Abant otelleri yüzde 100 doluluğa ulaştı!

Abant Tabiat Parkı ve Kartalkaya Kayak Merkezi'ndeki oteller, yılbaşında tam kapasiteyle hizmet verecek. Abant Palace Otel Genel Müdürü Erol Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışı ve yılbaşı dolayısıyla bölgeye ilginin arttığını söyledi.

Kartalkaya'da oteller sezon açılışını yaptı!

Kartalkaya kent merkezine 45 kilometre uzaklıkta bulunan Kartalkaya'daki Kaya Palazzo ve Dorukkaya Otel, kurban kesiminin ardından yeni sezona "merhaba" dedi. Kar kalınlığı yüksek kesimlerde yer yer 15 santimetre ölçüldü..

Kar kalınlığının artması ile tatilciler Kartalkaya'ya akın etti!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kar kalınlığının 20 santimetreye ulaşmasıyla sezon açılışı için geri sayım başladı. Kış sporlarını seven tatilciler otel rezervasyonları için tur firmalarına akın ediyor.

Kartalkaya'da kar turizmi başladı!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya' da kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı. HOD Travel’dan Türkiye'nin en lüks kayak merkezi Kartalkaya'ya SUIT 2+1 Üst Segment Otobüslerle Kayak Turları

Kayak turizmi başladı! Kar kalınlığı kaç santimetreye ulaştı?

Bolu'nun yüksek kesimlerinde aralıklarla etkili olan yağışın ardından Abant Tabiat parkı'nda kar kalınlığı 10 santimetre ölçüldü.İstanbul'a yakın yerlerde kayak sezonu açıldı. Kar kalınlığı Abant'ta 10, Kartalkaya'da 20 santimetreye ulaştı.

Kartalkaya beyazlara büründü!

Kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kar yağışı başladı. Kar kalınlığının yüksek kesimlerde 8 santimetreye ulaştığı Kartalkaya'da yağış aralıklarla devam ediyor. Yağışın 24 Kasım'a kadar sürmesi bekleniyor.

Kartalkaya’ya turizm için 8 milyon liralık kar makinesi geldi!

Kartalkaya’ya 8 milyon liralık kar makinesi geldi. KIŞ aylarında kar yağmamasından dolayı zarar eden kayak otelleri bu yıl tedbirini erken aldı.Kaya Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doruk Kaya konu ile ilgili açıklama yaptı.

Kaya Holding Kartalkaya'daki kayak pistlerine her gün kar yağdıracak!

Geçen sezonu yeterli yağış olmadığı için hüsranla kapatan turizmciler bu yıl işi şansa bırakmadı. Kartalkaya'da 2 oteli olan Kaya Holding, 8 milyona aldığı makineyle her gün pistlere kar yağdıracak

Kartalkaya’ya 8 milyon liralık kar makinesi!

Kışın kar yağmamasından dolayı zarar eden kayak otelleri bu yıl tedbirini erken aldı. Kartalkaya’da iki oteli ve 11 pisti bulunan Kaya Holding, kar makinesi aldı.

Kar yok ama Kartalkaya'da oteller sezona hazır!

Bolu’ya yaklaşık 50 kilometre uzaklıkta bulunan ve Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Bolu Kartalkaya’da bulunan 5 otel yeni sezon öncesinde hazırlıklarını da tamamladı.

Kartalkaya'da kayak sezonu kapandı!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da sıcaklıkların artması ve otellere talebin azalması nedeniyle kayak sezonu kapandı. Avcı, gelecek sezon kar yağışının az olması ihtimaline karşı "suni karlama" yapacaklarını ifade etti.

Kar yağışı, Kartalkaya'daki işletmecileri sevindirdi!

Bolu Kartalkaya'da kar kalınlığı 1 metreye ulaştı. Kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bazı tatilciler, araçlarına zincir taktı, kayarak yoldan çıkan araçlar ise traktörlerin yardımıyla kurtarıldı...

Kartalkaya kar Haberi

Kartalkaya kar

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Kartalkaya'da kar yağışı başladı.


Kent merkezine 45 kilometre uzaklıkta, 2 bin 200 metre yükseklikteki Kartalkaya'da sabah saatlerinde başlayan sağanak, öğleden sonra yerini kar yağışına bıraktı.


Kar kalınlığının yüksek kesimlerde 8 santimetreye ulaştığı Kartalkaya'da yağış aralıklarla devam ediyor.


Grand Kartal Otel Yönetim Kurulu Başkanı Halit Ergül, kar yağışına sevindiklerini belirterek, "Cumartesi ve pazar günleri yoğun kar yağışı bekliyoruz. Kayak için elverişli kar miktarına ulaştığımız zaman sezonu 5 Aralık'ta açmayı düşünüyoruz" diye konuştu.


Kar yağışının 24 Kasım Pazartesi'ye kadar sürmesi...