19 / 04 / 2024

Kartepe Arslanbey Futbol Sahası belediye inşaatı

Kartepe Arslanbey Futbol Sahası belediye inşaatı

Kentin her köşesini spor alanlarıyla donatma projesinde çok sayıda tesisi hayata kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Arslanbey Mahallesi’nde FİFA standartlarında çim futbol sahası inşa ediyor...

Kartepe Belediyesi 3 gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe Sarımeşe, Arslanbey ve Derbent mahallelerinde yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

Kocaeli Kartepe'de 8.1 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Kocaeli 8. İcra Dairesi, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Arslanbey Mahallesi, 279 ada 1 parselde yer alan tarlayı 8 milyon 117 bin 775 TL'ye satıyor...

Kartepe’de 'kişiye özel rant' iddiaları gündemde!

Kartepe’de kişiye özel kıyak ve rant iddiaları gündeme geldi. Kartepe Arslanbey Mahallesi Muhtarı Sedat Topal, İstanbullu Recep Çiftçi adlı bir yatırımcıya inanılmaz bir rant sağlandığını söylüyor.

Kartepe'de imar uygulaması askıda!

Kartepe Belediyesi uygulama imar planları tamamlanan bölgelerde imar uygulama çalışmaları sürüyor. Rahmiye ve Arslanbey Mahallerinde muhtelif parsellerde yer alan imar uygulamaları çalışması 30 gün süreyle askıya çıktı.

Kocaeli Kartepe'de 5.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Kocaeli İli, Kartepe İlçesi, Arslanbey Mahallesi Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan  bina ve arsası icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için 5 milyon 591 bin 474 TL bedel isteniyor.

Kartepe Arslanbey Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamam!

Kartepe’nin Belediye’si tarafından inşa edilen Arslanbey Kültür Merkezi’nin yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Kocaeli Üniversitesi’nden Kartepe Belediyesi’ne kültürel alan tahsisi!

Kartepe Belediyesi, kültürel anlamda faaliyetlerine katkı sağlayacak yeni bir alana kavuştu. Kocaeli Üniversitesi, Arslanbey Kampüsü yanında bulunan alanı kültürel tesis yapılması amacıyla Kartepe Belediyesi’ne tahsis etti.

Kocaeli Kartepe'de yeni spor tesisi inşa edilecek!

Kartepe’de vatandaşların güvenli ve uygun şartlara spor yapabilmeleri için Arslanbey’de yeni bir spor alanı yapılacak. Kartepe Belediyesi, yeni spor alanları ve tesislerini genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

Kartepe Arslanbey’de yeni bir spor alanı yapılacak!

Kartepe’de vatandaşların güvenli ve uygun şartlara spor yapabilmeleri için Arslanbey’de yeni bir spor alanı yapılacak. Kartepe Arslanbey Mahallesi’nde yapılacak spor alanı 5323 metrekarelik arazi üzerinde planlandı.

Kartepe Arslanbey Çuhane Deresi ıslahı edildi!

İSU Genel Müdürlüğü, Arslanbey Ataşehir mahallesinden geçen Çuhane deresinin 400 metre uzunluğundaki kısmını ıslah etti. Taş duvar olarak ıslah edilen ve üzerine demir korkuluk yapılan Çuhane deresi çevresi ile uyumlu hale getirildi.

Kartepe Başaran mevkiinde 62 hektar alanın haritaları askıda!

Kartepe Belediyesi iskan alanlarındaki şuyulandırma çalışmaları kapsamında Arslanbey mahallesi Başaran mevkiinde 62 hektar alan için hazırladığı haritaları askıya astı.

Kartepe Sukay Tesisleri özelleştirilecek!

Kartepe Belediye Meclisi 'nde Sukay Tesisleri 'nin 5 yıllığına kiralanması kararlaştırıldı. Buna göre; tesislerin kiralanması için kısa süre içerisinde ihale açılacak.

Kartepe Arslanbey Futbol Sahası belediye inşaatı Haberi

Kartepe Arslanbey Futbol Sahası belediye inşaatı


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kartepe Arslanbey’de yapımına başladığı futbol sahasının inşaatı hızla devam ediyor.


Kentin her köşesini spor alanlarıyla donatma projesinde çok sayıda tesisi hayata kazandıran Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Arslanbey Mahallesi’nde FİFA standartlarında çim futbol sahası inşa ediyor. Halen toprak zeminli sahanın tribünleri ve soyunma odaları çalışma kapsamında yenilenerek kullanılabilir hale getirilecek.


Futbol sahası, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından toprak zeminli çim yerine FİFA standardında sentetik çim sahaya dönüştürülüyor. Sahada gece müsabakaları için aydınlatma yapılıyor. Mevcut çelik tribün boyanarak koltuklar yerleştiriliyor. Tribünün çatı kaplaması da yenileniyor. Çelik tribünün önündeki eğimli alana şevli beton tribün yapılıyor. 68x105 ebadındaki saha 450 kişilik tribüne sahip olacak.



Kartepe...