26 / 04 / 2024

Kastamonu imar planı

Kastamonu imar planı

Kastamonu Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, bölgede yapılması planlanan 5 bin kişilik yurdun inşaatına onay verildi.

Kastamonu imar planında değişiklik!

Kastamonu Belediye Meclisi ' nin Nisan ayı son toplantısı Belediye Başkanı Tahsin Babaş ' ın başkanlığında gerçekleştirildi, imar konularının görüşüldü.

Kastamonu'da heyelan sonucu karayolu çöktü!

Alınan bilgiye göre, İnebolu-Doğanyurt karayolunun 4. kilometresinde meydana gelen toprak kayması sonucu yolun bir bölümü çöktü. Göller mevkisindeki çökme nedeniyle yol kenarındaki bariyerler havada asılı kaldı.

Eski Kastamonu gün yüzüne çıkacak!

Öğretmenler günü dolayısıyla ziyaret ettiği İsfendiyarbey İlkokulu'nda öğretmenlerle sohbet eden ve Kentsel dönüşümü, "Gerçekleştirirsek ilimizin kaderi değişir" sözleriyle özetleyen Belediye Başkanı Babaş: "Eski Kastamonu gün yüzüne çıkacak" dedi.

TOKİ Kastamonu emekli konutlarına imar planı onayı!

TOKİ tarafından Doğu Çevre Yolu yanına emekliler için inşa edilecek konutların yükseleceği alanın 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı da Meclis üyelerince oybirliğiyle kabul edildi.

Kastamonu'da revize imar planı toplantıları sürüyor!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kuzeykent'te yapılacak revize imar planı çalışmasıyla ilgili bölgede oturan vatandaşlarla toplantı yaptı. Revize imar planı toplantıları sürüyor..

Kastamonu Hanönü'de imar planı yenileniyor!

Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, yaptığı açıklamada. İller Bankası yetkilileriyle revizyon imar planı için gerekli görüşmelerin yapıldığını söyledi.Uçar, "İlçemizde plansız alan bırakmamak üzere çalışıyoruz" dedi. " dedi.

Kastamonu'da imar planı değişikliğine onay çıkmadı!

Kastamonu İl Özel İdaresi'nin hazırladığı Örencik-Budamış köylerine yönelik yeni imar planının Valilik makamından geri döndüğü öğrenildi. Plan onay görmeyince, rafa kalkmış oldu.

Kastamonu imar planında değişiklik!

Kastamonu Belediye Meclisi ' nin Nisan ayı son toplantısı Belediye Başkanı Tahsin Babaş ' ın başkanlığında gerçekleştirildi, imar konularının görüşüldü.

Kastamonu İnebolu Liman alanı imar planı onaylandı!

Kastamonu İnebolu İlçesi, Camikebir mahallesindeki İnebolu Liman alanı için, Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca hazırlanan 1/5.000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1.000 ölçekli ilave ve revizyon uygulama imar planı onaylandı.

Karabük revizyon imar planı iptal edildi!

Karabük revizyon imar planı iptal edildi. Karabük Belediye Meclisi'nin onayladığı ancak Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin yargıya taşıdığı Karabük Revizyon îmar Planı'nı Kastamonu İdare Mahkemesi iptal etti.

Ankara Yenimahalle'de imar planı değişikliği yapılacak!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Ankara Yenimahalle 44841 ada 2 parsel, 44842 ada 2 parsel ve 44844 ada 2 parsellerde imar planı değişikliği yapacak. Detaylar haberimizin içindeki ekte yer alıyor...

Samsun'da tercihli yol projesi için hazırlanan imar planı teklifi kabul edildi!

RAYLI sistemden önce Samsun Gar Durağı Tekkeköy İlçesi arasında hizmet verecek olan metrobüslerle alakalı olarak planlanan tercihli yol projesine hazırlanan imar planı teklifi kabul edildi

Koruma Amaçlı İmar Planı Teknik Şartnamesi!

Koruma Amaçlı İmar Planı Teknik Şartnamesi, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sayfasında yer alıyor. İşte imar planı teknik şartname kapsamında yer alan esaslar...

Dikmen Akpınar'da imar planında park olarak görülen bölge 10 yıldır boş!

Ankara Dikmen Akpınar Mahallesi sakinleri, bölgedeki dere yatağının, tinerci gençlerin meskeni haline gelmesinden yakındı. Mahalle sakinleri, imar planında park ve spor alanı olan bölgenin 10 yıldır boş durduğunu söyledi...

Antalya Kahyalar'da imar planı talebi kabul edildi!

Gazipaşa ilçesine bağlı Kahyalar Beldesindeki sıcak asfalt şantiyesine Gayri Sıhhi Müessese ruhsatı alınabilmesi için Gazipaşa Belediye Meclisi'ne taşınan imar planı talebi, yol çalışmalarının aksamaması için oybirliğiyle kabul edildi.

Bursa Şehir Plancıları Odası'ndan imar planı değişikliklerine tepki!

Bursa Şehir Plancıları Odası Başkanı Füsun Uyanık, yerel seçim öncesi belediyelerdeki imar planı değişikliklerine tepki gösterdi. Uyanık: "Plan değişiklikleri bir an önce onaylanarak oldu bittiye getirilmek isteniyor." dedi...

Kastamonu imar planı Haberi

Kastamonu imar planı

Kastamonu Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Tahsin Babaş başkanlığında önceki akşam toplandı. 


Toplantıda Kastamonu Belediyesine, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şubesi'ne sosyal alan yeri ile Gölemirler Köyü'ne 5 bin kişilik yurt yapımı için belediye meclisi üyeleri yetki verdi. 


Kastamonu Belediye Meclisi Nisan Ayı 2'nci olağan toplantısı, Belediye Başkanı Tkhsin Babaş başkanlığında Belediye Meclisi toplantı salonunda geçtiğimiz akşam gerçekleştirildi. Tahsis konularının görüşüldüğü bölümde, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kastamonu Şubesi'ne tahsis, Gölemirler Köyü'ne yurt yapımı için tahsis konuları masaya yatırıldı. 5 bin kişilik yurt yapılması için tahsis edilmesi maddesinde ret oyları hakkında konuşan Babaş, "Ret etmek tarihi bir olay. Tarihe geçersiniz. Başka bir şey için olsa tamam da, 5 bin kişilik yurt velinimet. Yatırımcıyı...