29 / 03 / 2024

Kastamonu Turistik Otel ve Yaşam Alanı Projesi ne zaman tamamlanacak

Kastamonu Turistik Otel ve Yaşam Alanı Projesi ne zaman tamamlanacak

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş koltuğuna oturduğu andan itibaren bu zamana kadar geçen 4 aylık süreçte vaad ettiği projelerini hayata geçirmek için geri sayımı başlattı...

1938'de Kalamış'a turistik bir otel projesi! Belediye otel inşaatı için etrafındaki arazileri istimlak etmiş!

1938'de Fenerbahçe Mesiresi Vekiller Heyeti kararı ile Kalamış'ta Belediye'ye ait olan araziye turistik bir otel inşa edilmek istenmiş.

O ilde otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa satılacak!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan otel ve turistik tesis alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 6 bin 26 metrekare olarak belirtildi.

Lykia World ve Belcekız Otel icradan satışa çıkarıldı!

Turistik bölgelerde bulunan oteller koronavirüsün de etkisiyle tek tek satışa çıkmaya başladı. Lykia World ve Belcekız Otel icradan rekor fiyata satışa çıkarıldı...

5 yıldızlı Munamar Beach Otel kaderine terk edildi!

Marmaris'in turistik İçmeler Mahallesi'nde bulunan, Katar Kraliyet Ailesi üyesi (Emir) Şeyh Nasser Ahmed Ali A. Al Thani'ye ait 5 yıldızlı Munamar Beach Otel kaderine terk edildi.

Eskişehir Turistik Tesisler ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Eskişehir Turistik Tesisler ve Otel İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 72 bin 101 TL sermaye bedeli M. Muhittin Ciğer, Mehmet Ciğer, Mahmut Ciğer, Ömer Faruk Ciğer ve Sıddık Ciğer ortaklığında kuruldu.

Bursa'da 73 milyon TL'ye icradan satılık otel ve arsası!

Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Kükürtlü Mahallesi'nde yer alan beş yıldızlı turistik otel ve arsası 73 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Göreme Belediyesi'nden 10.8 milyon TL'ye 12 yıllığına kiralık otel!

Göreme Belediyesi, 1 turistik otel ve 7 adet apartı 12 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 15 Kasım'da yapılacak...

Kastamonu Eski Turaş Otel 4.8 milyon TL'ye satılıyor!

Kastamonu İl Encümeni Başkanlığı tarafından Saraçlar Mahallesi'nde bulunan Kastamonu Eski Turaş Otel satışa çıktı. Otelin satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Rize'de teleferik ve turistik tesislerin yapım işi ihale ediliyor!

Rize Belediyesi, teleferik tesisi ve ticari ve turistik (otel alanlı) tesislerin yapımı ve 30 yıl süreyle işletilmesi işi ihale ediyor...

Ankara Beypalas Otel açıldı!

Ankara'nın kendine has kültürüyle turistik ilçesi Beypazarı'nın merkezinde yapımı tamamlanan Beypalas Otel kapılarını ziyaretçilere açtı.

Melas İstanbul Otel geliyor!

Karamancı Turistik Tesisler A.Ş., İstanbul Gayrettepe'de 2 bin 200 metrekarelik alan üzerinde Melas İstanbul Otel'i inşa edecek...

İzmir'deki Gölcük Otel ve Lokanta'nın kiralama ihalesi 1 Kasım'da!

Ödemiş Belediyesi tarafından Gölcük Otel ve Lokanta bir bütün halinde turistik tesis olarak düzenlenmesi ve işletilmesi amacıyla ihale ediliyor..

Osmaniye'deki eski turistik otel 22.5 milyon TL'ye satıldı!

Osmaniye Belediyesi, eski turistik otel olarak inşa edilmiş binayı kamuoyuna açık bir biçimde, ihale usulü satışa çıkarttı. Oteli 22 milyon 550 bin Türk Lirası bedel ile Türkiye çapından faaliyet gösteren kurumsal firma olan EVKUR Yükselen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi almaya hak kazandı.

Kastamonu Turistik Otel ve Yaşam Alanı Projesi ne zaman tamamlanacak Haberi

Kastamonu Turistik Otel ve Yaşam Alanı Projesi ne zaman tamamlanacak

KASTAMONU Belediye Başkanı Tahsin Babaş koltuğuna oturduğu andan itibaren bu zamana kadar geçen 4 aylık süreçte vaad ettiği projelerini hayata geçirmek için geri sayımı başlattı. Tahsin Babaş'ın Kastamonu'ya kazandırmak istediği en büyük projelerinde biri olan Turistik Otel ve Yaşam Alanı Projesinde sona gelindi. Otelin 19 katlı olarak projelendirildiğini ve 400 yatak kapasiteli olacağını belirten Belediye Başkanı Tahsin Babaş projenin son halini aldığını ve başlanması konusunda sona geldiklerini açıkladı. Projenin içinde otel, AVM, rezidans ve yaşam alanı bulunduğunu söyleyen Başkan Tahsin Babaş, bu sayede projenin gerek Kastamonu'da yaşayan vatandaşların, gerekse diğer illerden gelen insanların daha çok ilgisini çekeceğini...