19 / 03 / 2024

katip çelebi mahallesi

katip çelebi mahallesi

1937 yılında Beyoğlu Vakıflar Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Beyoğlu'nda Abdullah Sokak'ta bulunan iki tane dört odalı kagir ev bin 703 liradan açık artırma ile satılacakmış.

Belediyeden büyük fırsat! 24 taksitle ticaret ve konut imarlı arsa satacak!

Kütahya Belediye Başkanlığı, E. Çelebi Mahallesi'nde yer alan ticaret ve konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsanın satış bedeli 58 milyon TL olarak belirlendi.

O ilde yüzde 50 peşin 24 ay taksitle arsa satılıyor! Hemen bakın İşte detaylar...

Kütahta Belediye Başkanlığından E.Çelebi Mahallesi'nde yer alan 655/25 parselin ilahasini duyurdu. Söz konusu arsanın ihalesi 13 Eylül Salı günü yapılacak. İşte detaylar...

İzmir Teknoloji Geliştirme Merkezi için imzalar atıldı

İzmir'de Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ), Yaşar Üniversitesi ve Karşıyaka Belediyesi Kent A.Ş. ortaklığıyla hayata geçirilecek olan Teknoloji Geliştirme Merkezi için imzalar atıldı...

Kütahya Millet Bahçesi'nin inşaatı başladı!

Kütahya Evliya Çelebi Mahallesi'nde millet bahçesi projesinin inşaatına başlandı. Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, proje alanında incelemelerde bulundu.

Beyoğlu'nda 9.7 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

T.C. İstanbul 9. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi, 466 ada 4 parselde yer alan dükkanı 9 milyon 700 bin TL'ye satıyor...

Hasarlı binaların çoğu 1998'den önce inşa edildi!

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, 30 Ekim İzmir depremine ilişkin rapor yayınladı. Raporda depremde hasar gören binaların çoğunun 1998'den önce inşa edildiği belirtildi. 

Kütahya Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir'e 3 yeni okul müjdesi! İhalesi yarın!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Karabağlar'a yeni okul müjdesi!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim'de yapılacak.

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a 3 yeni okul!

İzmir İli Karabağlar İlçesi 16 Derslikli Eski İzmir İlkokulu, 32 Derslikli Şehit Gazeteci Hasan Tahsin Ortaokulu ve Şehitler Mahallesi 24 Derslikli Katip Çelebi Ortaokul ve İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ekim 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Kütahya Millet Bahçesi 6 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Kütahya İli, Merkez İlçesi, Evliya Çelebi Mahallesi Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 6 Kasım 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Eyüpsultan'da 26.1 milyon TL'ye icradan satılık 6 gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Eyüpsultan ilçesi, Fetihçelebi Mahallesi'nde bulunan 5 müstakil evi ve 1 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 26 milyon 111 bin 375 TL olarak belirlendi. 

Beyoğlu'nde 9.7 milyon TL'ye satılık 7 katlı bina!

İstanbul 9. Sulh Hukuk Mahkemesi, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Katip Mustafa Çelebi Mahallesi, 466 ada, 4 parselde yer alan 129 metrekarelik 7 katlı binayı 9 milyon 700 bin TL'ye satıyor...

katip çelebi mahallesi Haberi

katip çelebi mahallesi

Beyoğlu Vakıflar Direktörlüğü İlanları


Muhammen bedel  Pey parası

L.    K.            L.

1703  80       128  Katip Mustafa Çelebi Abdullah

                             sokağında 18 nolu dört odalı

                             kagir hanenin tamamı.

1703  80       128  Katip Mustafa Çelebi Abdullah

                             sokak, 20 nolu kagir dört oda-

                             lı evin tamamı.

1600  00       120  Galata Sultan Beyazıt Mahallesi

                 ...