19 / 04 / 2024

Kayabaşında fiyatlar

Kayabaşında fiyatlar

TOKİ tarafından yapılan konutlarla öne çıkan İstanbul Kayabaşı bölgesi lüks projelerin adresi haline geldi. Bölge, sağlam zeminiyle olduğu kadar pek çok önemli projeye de yakın...

Başakşehir Kayabaşı'nda kentsel dönüşüm kapsamında 10 bina yıkıldı!

Başakşehir Belediyesi tarafından Kayabaşı'nda inşa edilecek olan sosyal konut projesi kapsamında 10 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Emlak Konut'tan Kayabaşı'nda satılık 2 dev arsa!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Başakşehir Kayabaşı'nda yer alan, toplam büyüklüğü 59 bin metrekare olarak 2 dev arsayı açık artırma usulü ile satışa çıkardı...

TOKİ İstanbul Kayabaşı 2019 fiyatları 2+1 ne kadar?

TOKİ İstanbul Kayabaşı 2019 fiyatları 2+1 ne kadar sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut kampanyasında fiyatlar ne kadar?

TOKİ tarafından başlatılan yeni kampanya ile dar ve orta gelirli vatandaşlar kira öder gibi ev sahibi olabilecek. Başvuruların başladığı kampanyada aylık taksit ödemesi sadece 388 TL. Peki TOKİ 50 bin konut kampanyasında fiyatlar ne kadar?

Nef ev değiştirme kampanyasında fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor!

Nef ev değiştirme kampanyası Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres ve Nef Bahçelievler projelerinde geçerli oluyor. Nef ev değiştirme kampanyasında fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor... 

Projelerin ikinci el satışlarında fiyatların düşmemesi için ne yapmalı?

Ege Yapı Cer İstanbul projesinin lansmanında konuşan İnanç Kabadayı, projelerin ikinci el satışlarında fiyatların düşmemesi için izleyecekleri stratejiden bahsetti.

TOKİ Kırşehir Kayabaşı'nda sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ Kırşehir Kayabaşı'nda yer alan 991 adet konut için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Kayabaşı 1500 konut fiyatları!

Kayabaşı'nda 1500 konutluk projeye başlayacaklarını müjdeleyen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan  "Vatandaşımızı kira öder gibi ev sahibi yapacağız" dedi.  Aylık 600 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabilen TOKİ Kayabaşı 1500 konut fiyatları 150 bin TL'den başlıyor.

TOKİ'den Kayabaşı'nda yeni konut hamlesi! 1.500 konut yolda!

TOKİ tarafından geçtiğimiz aylarda kurayla satışa çıkarılan 1.892 adet konuta 39 bini aşkın talep gelince, TOKİ yeni konut hamlesi başlattı. TOKİ Kayabaşı'nda şimdi de 1.500 konutu satışa çıkaracak. Projenin başvuruları 6 ay içinde başlayacak. 

Park Mavera 3 Kayabaşı daire fiyatları 2017!

Park Mavera 3 Kayabaşı daire fiyatları 213 bin TL'den başlıyor. Park Mavera 3 projesinde teslimler 2020 yılında yapılıyor...

Park Mavera 3 Kayabaşı ev fiyatları!

Park Mavera 3 Kayabaşı ev fiyatları 213 bin TL'den başlıyor. Park Mavera 3 projesi Şubat 2020 yılında teslim ediliyor...

3S Firuze Konakları'nda fiyatlar 385 bin liradan başlıyor!

İstanbul Avcılar'da E-5 aksındaki en büyük proje olan 3S Firuze Konakları'nda fiyatlar 385 bin liradan başlıyor.

Mudanya Seyirtepe Konakları'nda fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor!

Bursa Mudanya - Güzelyalı bölgesinde yer alan Seyirtepe Konakları, Lik yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Mudanya Seyirtepe Konakları'nda fiyatlar 450 bin TL'den başlıyor!

Kayabaşında fiyatlar Haberi

Kayabaşında fiyatlar

Kanal İstanbul projesinin bölgeden geçmesiyle değeri yükselmeye başlayan Kayabaşı, Sağlık Kent ve Bioİstanbul gibi dev projelere de ev sahipliği yapıyor. Bölgede bitirilen ilk lüks proje olan Kaya City'de ise konutların metrekare fiyatı yüzde 100 arttı. 


Daha çok TOKİ tarafından yapılan konutlarla öne çıkan İstanbul Kayabaşı bölgesi artık lüks projelerin adresi haline geldi. Sağlam zeminiyle olduğu kadar Kanal İstanbul projesinin de bölgeden geçmesiyle değeri yükselmeye başlayan Kayabaşı, inşaatı süren üçüncü havaalanı ile Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yollarına yakınlığının yanı sıra, Sağlık Kent ve Bioİstanbul gibi dev projelere de ev sahipliği yapıyor. Bölgede bitirilen ilk lüks proje ise Celaloğlu ve E7 Yapı Market iş birliğiyle yapılan Kaya City oldu. 


Celaloğlu Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Sulu, "Kaya City, temel attığımız günden bu yana,...