29 / 03 / 2024

Kayabaşının zemini

Kayabaşının zemini

TOKİ tarafından yapılan konutlarla öne çıkan İstanbul Kayabaşı bölgesi lüks projelerin adresi haline geldi. Bölge, sağlam zeminiyle olduğu kadar pek çok önemli projeye de yakın...

İstanbul minimum 7.2 şiddetinde sallanacak! Uzman isim korkuttu: Avrupa Yakası'nın zemini mi daha kritik Anadolu'nun mu?

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. İşte ayrıntılar... 

Şehitkamil'de beton dökümü sırasında inşaatın zemini çöktü: 2 yaralı!

Gaziantep Şehitkamil Pancarlı Mahallesi'nde bir inşaatta beton dökümü sırasında zeminin çökmesi sonucunda 2 işçi yaralandı.

Haluk Akbay: Adapazarı’nın zemini bozuk!

Elazığ depreminden sonra Sakarya’da acil olarak tedbirlerin alınmasını isteyen CHP Adapazarı belediye meclis üyesi Haluk Akbay, Adapazarı’nın zeminin bozuk olması nedeniyle Adapazarı’na imarın verilmemesi gerektiğini söyledi.

Eskişehir Çarşı'nın zemini için risk uyarısı!

Eskişehir'de çarşı bölgesinin zemininin yumuşak zemin olduğunu söyleyen TMMOB Mimarlar Odası Şube Başkanı Didar Duygu Altuntaş, “Çarşı bölgesinin zemini ciddi riskli. Sıvılaşma riski yüksek. Zemin yumuşak olduğu için tehlikeli” dedi.

Malezya'da apartmanın zemini kaydı! Bina tahliye edildi!

Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'daki bir apartmanın zemininde toprak kayması oluştu. Olay sonucunda 65 apartman sakini tahliye edildi.

Kayabaşı Rekreasyon Alanı'nın değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Kayabaşı Rekreasyon Alanı'nın değerleme raporu yayınlandı.

Ergün Turan: Kayabaşı'ndaki dükkanlara yoğun ilgi geldi!

TOKİ Başkanı Turan, TOKİ'nin Kayabaşı'ndaki 77 iş yerine vatandaşların yoğun ilgisinin ülkenin ekonomik göstergeleri adına olumlu bir gelişme olduğunu söyledi.

TOKİ Kayabaşı 4. Etap'taki 77 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

TOKİ Kayabaşı 4. Etap 1 ve 2'nci bölgede yer alan 77 iş yeri bugün açık artırmayla satışa çıkıyor

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Stadı'nda hibrit çim zemin kaplama çalışmalarını tamamlıyor. Belediye Başkanı Recep Altepe, Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ve Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, stadyumu inceledi.

Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım'ın kabul tutanağı onaylandı!

Kayabaşı Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım Konut İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatları İşi'nin kesin kabul tutanağı onaylandı.

Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve mimarisi ile dünyanın heyecan verici 10 stadyumu arasında gösterilen Bursa Büyükşehir Stadı'nın zemini baştan aşağı yenileniyor.

TOKİ Kayabaşı 32 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ'nin İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı'nda inşa edeceği 32 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün yapılacak.

Torunlar GYO Kayabaşı'ndaki arsalarının değerlemesini yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İstanbul İli Başakşehir İlçesi Kayabaşı arsaların 2016 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Kayabaşının zemini Haberi

Kayabaşının zemini

Kanal İstanbul projesinin bölgeden geçmesiyle değeri yükselmeye başlayan Kayabaşı, Sağlık Kent ve Bioİstanbul gibi dev projelere de ev sahipliği yapıyor. Bölgede bitirilen ilk lüks proje olan Kaya City'de ise konutların metrekare fiyatı yüzde 100 arttı. 


Daha çok TOKİ tarafından yapılan konutlarla öne çıkan İstanbul Kayabaşı bölgesi artık lüks projelerin adresi haline geldi. Sağlam zeminiyle olduğu kadar Kanal İstanbul projesinin de bölgeden geçmesiyle değeri yükselmeye başlayan Kayabaşı, inşaatı süren üçüncü havaalanı ile Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yollarına yakınlığının yanı sıra, Sağlık Kent ve Bioİstanbul gibi dev projelere de ev sahipliği yapıyor. Bölgede bitirilen ilk lüks proje ise Celaloğlu ve E7 Yapı Market iş birliğiyle yapılan Kaya City oldu. 


Celaloğlu Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Sulu, "Kaya City, temel attığımız günden bu yana,...