29 / 03 / 2024

kayseri develi yol açma çalışmaları

kayseri develi yol açma çalışmaları

Cihan bey sokakta başlatılan yol çalışması 7 metre eninde 100 metre uzunluğunda planlanmış olup, açılan yolla mahalle sakinlerinin Toki ve Yukarı Develi Mahallesine ulaşımlarının daha kolay ve rahat olması hedefleniyor.

Belediyeden resmen Temmuz 2023 fırsatı geldi! Tam 24 arsa satacak! 

Kayseri İli Develi Belediye Başkanlığı, Kayseri Develi'de yer alan 24 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 6 Temmuz tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Kayseri Develi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Develi sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Develi’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Develi’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Develi sosyal konut projesi

Develi Belediyesi'nden büyük fırsat! Kayseri'de 4 arsa ve tarla satıyor!

Kayseri İli Develi Belediye Başkanlığı, Kayseri Develi'de yer alan 4 adet arsa ve 1 adet tarlayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kayseri Develi Belediyesi'nden esnafa kira müjdesi!

Kayseri Develi Belediyesi koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait iş yerleri için 4 ay kira desteği verileceğini açıkladı.

Kayseri Develi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiği Kayseri Develi'de zemin etüt çalışmaları başladı.

Kayseri Develi'de tarihi yapıların koruma altına alınması TBMM'de!

Kayseri'nin Develi ilçesinde yer alan tarihi yapıların koruma altına alınması ve restorasyonuna yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı. MHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Develi'de kentsel dönüşüm için saha tespitleri tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Develi'de hayata geçecek kentsel dönüşüm projesi için saha tespit çalışmalarının tamamlandığını dile getirdi.

Kayseri'de inşaatı bitmeyen hastaneye tepki!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve beraberindeki bir grup CHP’li, Kayseri'nin Develi ilçesinde geçtiğimiz Ağustos ayında hizmete gireceği söylenen fakat inşası bir türlü tamamlanamayan Develi Devlet Hastanesi’nde incelemeler yaptı. 

Kayseri Develi'de 19 milyon TL'ye satılık arsa!

Develi Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Kayseri ili, Develi ilçesi, Epçe Mahallesi'nde yer alan arsa 19 milyon TL'ye satıyor...

Kayseri'de yıkım kararı verilen bölge TBMM gündeminde!

Kayseri ili Develi ilçesinde bulunan ve hakkında yıkım kararı verilen bir bölge meclis gündemine taşındı. CHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TMSF, Bank Asya'nın Kayseri'deki fabrikasını 2.3 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Kayseri Develi'de yer alan fabrikasını satışa çıkardı.

Kayseri'deki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Kayseri İli, Yeşilhisar, Yahyalı ve Develi ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31126 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri Develi'deki metruk evler tek tek yıkılıyor!

Kayseri Develi Belediyesi ekiplerince Camikebir, M. Asım Köksal ve Sindelhöyük Mahallelerinde bulunan riskli ve metruk binaların yıkımı devam ediyor.

kayseri develi yol açma çalışmaları Haberi

kayseri develi yol açma çalışmaları


Develi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün Bahçebaşı Mahallesinde alternatif yol açma çalışması olanca hızıyla devam ediyor. 


Cihan bey sokakta başlatılan yol çalışması 7 mette eninde 100 metre uzunluğunda planlanmış olup, açılan yolla mahalle sakinlerinin Toki ve Yukarı Develi Mahallesine ulaşımlarının daha kolay ve rahat olması hedefleniyor.



Kayseri...